reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Głównym składnikiem jest zdrowie, które należy wymieszać z ogromem miłości. Dwie łyżki pomyślności, kapkę radości. Szczyptę życzliwości dodawać powoli wraz z odrobiną uśmiechu. Odsączyć z trosk i przygnębienia. Dla smaku dodać odrobinkę zaufania, według własnego uznania dodać urody lub sławy, jak kto woli. Ozdobić wszelakimi uczuciami. Piec cały rok w rodzinnej atmosferze.
Wesołych Świąt :)
Zobacz załącznik 525618
Agnieszka.kk. kochana gratuluję :-). Korzystaj z urlopu ;-)

reklama
Witajcie!

Święta,święta i po świętach:)
My szykujemy się na jutrzejszą imprezę urodzinową Alana.Mimo iż urodziny ma 1go stycznia to wyprawiamy 29 grudnia.
Ogólnie wsio ok
yes2.gif
Objedzona tylko jestem na maksa i ruszać się nie mogę
dry.gif

A jak u was?

hej dziewczyny...
sorki, że nie pokwapiłam sie z życzeniami, ale jakoś przez choroby kiepsko mi sie o świętach myślało. nawet smsow nie porozsyłałam jak co roku :-(
mąż sie wychorował a teraz przelazło na mnie i żrem duomox . bleh...młody kaszlal i kaszlał, inhalacje nie pomagały katar tylko w jednej dziurce i co sie okazało ? 6-ka mu wychodziła ha ha, i tyle dobrego że jak wyszła to wszysko mu przeszło.

ŻYCZĘ SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY w SYLWESTRA :-) czy to w domu czy gdzieś na balu :-) i oby przyszły rok był lepszy niż ten który się kończy...Zdrówka przede wszystkim

reklama
Do góry