reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

reklama
ale cisza od świat :-)
my zyjemy, z mężem przez świet pojedlismy antybiotyk. było "super". na szczęście młodego nie chwyciło...
za to siedzi w domu od 3 tygodni i ja juz nie wyrabiam :/ ale jeszcze tydzien i do przedszkola...musimy go zaszczepić, a ze kaszla to go w domu zatrzymałam, okazalo sie, że kaszel spowodowała wychodząca 6 o_O normalnie każdy ząb odchorowuje, ząb wyszedł, kaszel minął...no ale skoro zdrowy to jeszcze to szczepienie chcemy zaliczyć...no i przeprowadzka przed nami do rodziców...bo to kasow to masakra, a jak maluszek sie pojawi i dojdą większe wydatki to juz w ogóle tego nie widze :/
Zytka pisz co u Was...
Wszystkie Was posdrawiam gorąca i zdrówka życzę, paskudna ta mało zimowa zima :-(

Witam sie ja:tak:
u mnie brak weny do pisania,wiec stad moja nieobecnosc;-)
zreszta u mnie coraz blizej i strach wiekszy,z kazdym dniem nawet bym powiedziala coraz to wieksze obawy:-ptorba oczywiscie jeszcze nie spakowana:zawstydzona/y:moze dzisiaj sie wezme?chociaz jest mi coraz ciezej,za szybko sie mecze:-p

Widze,ze cos i dziewczyny gdzies pouciekaly?albo czasu brak...

Edysiek mam sie o tyle dobrze ze w czasie mojej nieobecnosci mały zostaje z moja mama a od wrzesnia planuje dac go do przedszkola mam wielka nadzieje ze sie dostanie bo inaczej bedzie ciezko mama powoli juz jest zmeczona łobuziarstwem Wojtusia hehee i wcale jej sie nie dziwie
zyta u Ciebie coraz blizej ten wielki dzien troszke Ci zazdroszcze a nawet troche wiecej niz troche hehe ale u nas na razie nie ma mozliwosci na druga dzidzie za duzo negatywnych rzeczy sie dzieje moze kiedys ...

czekam az mały sie obudzi i jedziemy w miasto na wośp bo całkiem fajny program przygotowali takze miłej niedzieli moje drogie

Witam :-)
Zyta to już niewiele zostało, ale to zleciało. Na pewno wszystko będzie dobrze. Czekamy na wieści.
Gwiazdeczka dobrze, że mały jest pod dobrą opieką, ale na pewno babcia już by chciała odetchnąć. I w przedszkolu też synkowi będzie fajnie z innymi dzieciaczkami.
Felidae jak tam się czujesz. Młody wyzdrowiał już całkiem ?

A gdzie reszta ? Fanta, Agnieszka, Mamuśka, Lena, Baśka ?

My właśnie wróciliśmy ze spaceru, ale zaraz idziemy znowu bo znajomi zaprosili na piwko. Córa zażyczyła sobie jazdę na sankach :-)

reklama
Hej, hej!
Nas choroba dopadła, chłop wyzdrowiał no i oczywiście mnie zaraził, na szczęście Kuba zdrowy. Korzystamy ze śniegu i co dziennie na dworze jesteśmy jak nie sanki, to bałwanki, więc chyba dlatego wykurować się nie mogę. W ten weekend mam zajęcia i egzaminy, więc dlatego jest mnie tak mało.
Po za tym w piątek śnieg w sz-n spadł i sparaliżował całe miasto <pewnie słyszałyście :-p>. Życie w mieście w dalszym ciągu do tyłu autobusy mają godzinne opóźnienia ale powoli wszystko wraca do normy. Póki co najlepszy środek transportu to saki albo łyżwy :-D:-D.
Pozdrawiam serdeczni i trzymajcie się cieplutko! Potrzebującym zdrówka!

Do góry