reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Dzień dobry!
Witam was z kubkiem gorącej kawy:)

Felidae ale pech! lecz spokojnie,nie denerwuj się bo nie wolno ci pamiętam!
Usiądz na spokojnie i poszukaj czegoś do wynajęcia,na pewno jest jakieś rozwiązanie.Rozmawiałaś z mężem?pogadajcie,na pewno coś wymyślicie.Przeprowadzka do rodziców...hmmm ciężka sprawa,współczuję bo młodzi powinni mieszkać sami takie moje zdanie ale jak nie będzie wyjścia to chociaż na jakiś czas tylko...będzie dobrze!Tylko spokojnie przemyśl sprawę i nie denerwuj się:)

...a u mnie pojawił się nowy zimowy urlopowy suwaczek :)
Miłego poniedziałku dziewczyny!

reklama
Felidae trzymaj sie i nie poddawaj,moze uda wam sie cos znalezc...Wroclaw doze miasto,wiec i szanse jakies sa...
a jaki czas wlasciciel wam daje do namyslu'czy tez do podjecia jakiejs decyzji?
w sumie to tez dobrze,ze w razie czego u rodzicow mozecie sie zatrzymac.
Przykre jest to,ze to w takim czasie...trzymam &&&&&&&&&&&&
agnieszka.kk a zimowe wakacje gdzie bedziecie spedzali?
Edysiek jak cora w szkole?u ciebie co slychac?
mamuska24,fanta20062 a wy gdzie jestescie???
no i oczywiscie reszta dziewczyn?;-)

pozdrawiam wszystkie...;-):tak::-)

Witam :-)
Felidae nie martw się, na pewno nie byłaś na to gotowa, ale może naprawdę uda się coś znaleźć.
A ile jeszcze możecie mieszkać na obecnym miejscu?
Agnieszka nawet nie przypominaj o zimie :szok:
Zyta u mnie jakoś leci, córa chce chodzić do szkoły, nawet już dwie 6 przyniosła, więc ok :tak:

Mnie coś ostatnio jakieś lumbago złapało w szyi i niemal nie mogłam nią ruszać, na razie przeszło.
A wczoraj byliśmy na grzybach, ale grzybów prawie nie ma, to zjeździliśmy rowerami pół lasu. Prawie 4 godziny na siodełku, fajnie było tylko tyłek mnie już bolał :-D

Zyta ooo jesteś...a Ja ciągle myślałam gdzie się podziałaś:)
U Ciebie już 18 tydzień :szok: o matko ale zleciało...
Jak samopoczucie???

Felidae aż dziwne że grzybow nie ma,wrzesień już jest wiec i gdzyby powinny się pojawiać ehhh :baffled:
...a zima już tuż tuż :tak:Jesień lada chwila a do świąt to zleci że hoho...

agnieszka.kk pisze:
Zyta ooo jesteś...a Ja ciągle myślałam gdzie się podziałaś:)
jestem,jestem:-);-):tak:tylko ograniczam kontakt z internetem,zeby sie nie nakrecac jeszcze bardziej:rofl2:wiadomo im mniej sie wie to lepsze samopoczucie:-D
agnieszka.kk pisze:
U Ciebie już 18 tydzień
shocked.gif
o matko ale zleciało...
Jak samopoczucie???
oj zlecialo sama nie wiem kiedy:szok:hm...;-)a samopoczucie dzieki jak narazie ok.oby tak dalej i do kaca;-):-)

kurcze a twoj synek juz do drugiej klasy?:szok:co oni sie ucza w pierwszej klasie?takie maluchy:szok:w ogole sie ucza czy wiecej na zabawe jest postawione?ale system nauczania jak dla mnie szok:szok::-D
Edysiek jak samopoczucie?od czego ten bol?
mnie ostatnio w nocy cos dokucza bol rak,od ramienia w dol,takie rwanie odczuwam:-(gratulacje dla Angeli,milo jak dziecko przynosi dobre oceny ze szkoly...

moja dzisiaj rozpoczela rok przedszkolny,ciekawe jak to bedzie...sama sie stresuje,bo chcialabym zeby sie jakos zaadoptowala w tym swiecie,ale jak zacznie jakies dziecko plakac to sie obawiam jak ona to przyjmie:rofl2:siedze jak na szpilce:-p
Felidae a u ciebie jak sytuacja?cos juz wiadomo?jak sie czujesz?Michal jak w przeszkolu?

no i reszta dziewczyn?gdzie?

zyta w szkole uczą dzieci czytania,pisania,literek,nawet ostatnio dzieci musiały przynieść do szkoły drobne pieniadze i bawili się w sklep a chodziło o to aby umieć rozróżniać pieniądze i nie dać sie oszukać przy wydawaniu reszty.Jak dla mnie świetna sprawa.W poniedziałek płaciłam 2,5 f na zakup produktów bo dzieci będą uczyły się gotować :tak:kolejny genialny pomysł także widzisz uczą wszystkiego :tak::-)
Prawdopodobnie zapiszemy Alana na naukę tańca bo ostanio mówi że bardzooo lubi dancing :-D i że chciałby chodzić,mąż sprawdził i jest taka możliwość :tak:3 f kosztuje lekcja więc luzik :)

cześć babeczki
żyje, jestem, nerwy przeszły, chyba przez hormony az tak gwałtowanie zareagowałam, łzy same mi ciekły....
Wiecie, rzuciła sygnał kobietka przez tel i tyle...na razie cisza...jak by co upchniemy sie u rodziców i czegoś będziemy szukać...teraz zły czas, bo wiadomo rok akademicki za pasem i od początku września tabuny biegają po mieście i szukają...Muszę troszkę bardziej olewatorsko do tego podchodzić bo mnie hormony wykończą...
ZYTKO super, że jesteś...ja zapisałam sie na wątek kwietniowy ale jakoś tak ...za dużo tam sie dzieje haha nie ogarniam 5 czy 10 stron po jednym dniu...za malo mam czasu.. L4 mi sie kończy jutro ruszam do pracy :-) a dzis z kumpelą udało mi sie wyskoczyć na 2 h do lasu ale cale 2 ha padało wrr wróciłam cala mokra ale grzybki sa i mam :-) właśnie wcinam...
https://www.facebook.com/photo.php?...38961480.87354.100001167211166&type=1&theater Agnieszka fajnych rzeczy się u Was uczą, u nas w przedszkolu to tak hmm, teraz dzieci mają nową obsadę :[ co roku im sie coś zmienia bo mieli dwie panie na zastępstwie i tak pokolei wracają te "stare" pracownice i w zeszłym roku jedna "nowa" w tym roku druga...i sa załamane dziećmi :eek: bo nie umieją wycinać, źle trzymają kredki i ołówki, sa rozbrykane i nie posłuszne ...a jak kilka razy sie pytałam czy mój jakoś sobie z rysowaniem radzi to nie miały uwag :eek: więc juz nic nie rozumiem...Z rytmiki jakaś firma będzie teraz zajęcia prowadzić...aż mi szczeka opadła, że sie jakaś firma do tego stworzyła....oczywiście 3 zl drożej...młodemu obiecałam karate albo ajkido czy jak to sie pisze co będzie w przedszkolu, wiec w tym roku pójdzie na te zajęcia...i chciałabym żeby poszedł na angielski ale za tą cenę nie bardzo mi sie podoba forma prowadzenia....ale ...

Felida gratuluję zbiorów,grzybki smaczne na pewno nie wątpię ;-)
Jeżeli cena jest warta zajęć to warto te pieniądze zapłacić :tak:
U nas Alan ma i będzie mieć co roku nowe panie ale na szczęście nie ma z tym problemów więc i ja jestem spokojniejsza.Nauka Alana w szkole bardzo mi się podoba a co najważniejsze Alan uwielbia tam chodzić :tak:
Cieszę się że nerwy odpuściły,będzie dobrze,musi być i zobaczysz że wszystko się ułoży:)

...uciekam spać,jutro wstaję o 7mej i będę przemeblowywać pokój,myślę ze dam radę bez męża:)

reklama
aaaaaa a agnieszka.kk zawsze cos wymysli w domku:-D;-)mnie bardzo ciekawi jak te maluchy w UK sie ucza;-)kurcze takie malenstwa,do zabawy bardziej to musza sie uczyc,ech czy to fajne dziecinstwo?:-p;-)
felidae super,ze emocje czy tez hormony opadly;-)moze nie bedzie tak zle...
ja sie jeszcze nie zapisalam do zadnego watku,jakos tak moze i czas mam,ale czlowiek bardziej sie nakreca jak wiecej czyta a potem mysli...;-)wiadomo kazda ciaza jest inna;-)
tak czasami wejde w jakis watek i czytam,ale do serca sobie tego nie biore;-):-)
ciesze sie,bo w pierwszej ciazy nie dosc,ze pozno czulam ruchy to jeszcze i malo...a bylo wszystko ok,a teraz zaczelam czuc je z poczatkiem 17tyg.i to jest bardzo mile:happy:dzisaiaj np.obudzilam sie przed 6rano i to uczucie,ze ktos tam mieszka sobie...,mam nadzieje,ze niedlugo sie dowiem kto;-)
Edysiek co nowego teraz robisz?jak remont?

u nas deszczowo,a nawet bardzo,corka wczoraj przyszla zadowolona z przedszkola dzisiaj chetnie poszla,no ale narazie sie bardzo nie ciesze,bo jeszcze moze sie jej odmienic:-pharakterek ma wiec wszystko mozliwe:-D

Do góry