reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Witajcie

Felidae no no no to ci łamacz serc rośnie :-D
Edysiek udanej zabawy bo z tego co piszesz zapowiada się bombowo :tak:

Ja w koncu mam synka w domu :happy2: Wszystko wróciło no normalności.Oczywiście nie obeszło się bez fochów młodego bo Alan nie chce sam zasypiać.Chce aby kłaść sie z nim i czekać aż zaśnie bo babcia tak z nim robiła :szok: ale panujemy nad sytuacją i bezdyskusyjnie wprowadzamy zasady takie jak przed wakacjami.
...a i chciałam się pochwalić że zmieniam opis w suwaczku Alana z "pierwszoklasisty" na "drugoklasistę" :happy2: bo od poniedziałku rusza do szkoły.

Miłej soboty dziewczyny.Pozdrawiam

reklama
Edysiek napisz jak było :-) na plenerze :-) faktycznie że od poniedziałku już szkoła :-) hi hi i przedszkole :-) Aga gratki dla drugoklasisty :-) u Nas zerówka...właśnie obliczyłam, że kanał...kiedyś myślałam nad tym, że ewentualne dziecko tak żeby Miśka odprowadzać do szkoły na L4 :-( i że na kozanowie będziemy bo z ojcem będzie spokój...no ale pomarzyć dobra rzecz...macierzyński skończy mi się we wrześniu dobre chociaż i to :-) Lenka super ze wakacje się udały :-)

Cześć

Felidae
to Michaś rusza teraz do przedszkola,super!:-)

Ja dziś sama z synkiem siedzę w domu,mąż pojechał do pracy.
Pogoda średnia ale może i dobrze,posiedzimy w domu i odpoczniemy bo ja umieram...dni płodne mam bo brzuch napierdziela już drugi dzień
eek.gif

Miłego dnia:)

Lenko bo dopiero go wstawiłam :-) i tak się boje co będzie ...
NARESZCIE W DOMU..jeszcze śmierdzi farbą ale u siebie...Jejku już sobie jakoś ciężko wyobrazić ze mieszka sie z rodzicami...ale jak wyboru nie będzie to trudno...Coś mnie dopadło :-( gardło mam zapchane i mam dreszcze choć nie mam gorączki leże i odpoczywam ...Zdrówka życze

Kochana to pochwal się bo ja robię 2 rocznice Slubu Kościelnego i potrzebuje pomysłu:)

Robię kilka dań i przekąsek,ogólnie nic szczególnego bo przecież to tylko rodzinne spotkanie ale jakby co podsunę kilka pomysłów:)

Moje dziecko poszło dziś piewrwszy dzień do szkoły,zadowolony bardzo
happy.gif

A co u was?

Witam :-)
Piszcie jak tam dzieciaczki w szkole i przedszkolu :tak:
Moja raczej się cieszy, że do szkoły wróciła. Na razie pełna entuzjazmu, ciekawe jak będzie dalej.

Lena a co konkretnego chcesz robić, jakieś sałatki, ciasta ?
Ja przepisów zawsze szukam tutaj Wielkie Żarcie - Przepisy

reklama
Do góry