reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

hej dziewczynki ale u nas plucha, masakra!
Ja juz zrobiłam porządek w ciuszkach Gai muszę cos powystawia na allegro!

reklama
Witajcie
...jestem zmęczona i wkurzona na maksa
realmad2.gif
niestety próbowałam każdego ustawienia i nie da się inaczej ustawić mebli inaczej niż stały dotychczas
realmad2.gif
mamy za mały pokój i za duże meble.
Wściekła jestem...wcinam pyzy z mięsem i uciekam do miasta po samochodzik dla sobotniego solenizanta.

zyta mnie taki system nauczania nie przeszkadza a co najważniejsze że moje dziecku się podoba i odpowiada :tak:

hej hej
Dziewczyny jeszcze nie wszystko nie udane
biggrin.gif
gdyż postanowiliśmy z mężem że sprzedamy naszą kanapę i fotele i kupimy super narożną kanapę,taką mega wygodną i dużą
yes2.gif
tym sposobem zaoszczędzimy dużo miejsca,zagospodarujemy dziury itd.a więc w sobotę robimy ogłoszenia i wystawiamy na sprzedaż.
Proszę trzymajcie kciuki aby szybko się sprzedały
yes2.gif

A w wolnej chwili będę szukać narożnika
happy.gif

agnieszka.kk ja tez nie mowie,ze moze mi sie nie podoba ten system w UK nauczania,napewno jest ciekawy...a dziecko juz za malego klimatyzuje sie miedzy dziecmi,no oczywiscie pomijajac to,ze przed czwartym rokiem juz chodzi do przedszkola;-)
a powiedz mi od ktorej do ktorej dzieci sa w szkole?
bo u nas od 8mej do 16stej(pn-pt)szkola:-p;-)
przedszkole od 8,30do16stej(pn-pt):-p;-)chociaz to przedszkole tu mi sie bardzo nie podoba,juz kiedys pisalam,ze jest takie szare,brak dywanikow,wiec dzieci na podlodze lub w laweczkach siedza:szok:z tego co widzialam jak jest w Polsce to doza roznica,no ale coz co kraj to obyczaj:blink:

Co do foteli to naprawde dozo miejsca zajmuja...a naroznik ja tez kiedys sie uparlam,ze bedzie to fajny mebel itp.ale sie bardzo pomylilam,zajmuje jednak troche miejsca,a do spania sie wcale nie nadaje:no:Jak bedziecie kupowac to zwroccie uwage na calosc,a przedewszystkim rozlozcie go w sklepie;-)
kurcze tu tez przydaloby mi sie cos do spania do pokoju,ale to bez sensu zeby kupowac nowe,bo ceny sa z kosmosu...zwykle lozeczko dla dziecka kosztuje 800euro:szok:jak dla mnie to za drogo:-p;-)

uff a u nas nadal deszczowo,smutno,nadchodzi jesien:-(

witam wrócilismy z urlopu pogoda pomimo ze wrzesniowa to mielismy peikne słoneczko nad morzem jedynie jeden dzien był brzydki a tak to upalnie. Wojti zachwycony morzem nic sie nie bał skakał na fale piszczac radosnie heheh

Witam :-)
Ja dzisiaj od rana na pełnych obrotach, ale chyba tak najlepiej się czuję :tak:
Upiekłam ciasto, zrobiłam sałatkę jarzynową, w międzyczasie zrobiłam Angeli naleśniki, zdążyłam już wyprać 2 prania i nawet je już poskładałam. Chałupkę też posprzątałam, nawet łazienkę. A teraz w końcu relaksik :-)
Mąż na rybach, jutro wróci, a nich sobie siedzi, panele w korytarzu położył to sobie mógł pojechać :tak:
Angela siedziała wczoraj na górze z ciotką i kuzynką.

U nas pogoda taka sobie, na szczęście nie pada, bo porobiłam pranie i wszystko poschło. Za ciepło nie jest, ale teść trochę w piecu przepalił, to grzejnik sobie odkręciłam, niby trochę się paliło a w domu od razu inaczej :-)

Felidae dobrze, że emocje opadły, na pewno wszystko się ułoży :tak:
Fajnie, że grzybki są. U nas też się pokazały, ale męża nie ma a ja sama do lasu nie pójdę, bo się boję że zaraz się zgubię :hmm:
Lena ja też zrobiłam porządki w ciuchach Angeli, letnie wyniosłam, a za małe oddałam jej młodszej kuzynce.
Agnieszka dobrze, że znaleźliście rozwiązanie, czasem wystarczy chwilę ochłonąć i od razu pomysły wpadają do głowy :tak: To teraz powodzenia w sprzedaży starej i znalezieniu czegoś nowego.
Zyta może jeszcze uda się znaleźć coś tańszego, bo to dość drogo :szok:
Kolega z pracy właśnie kupił łóżeczko dla bliźniaków z materacykiem i dał 800 zł.
A nie myślałaś o jakimś używanym ?
Angelika spała w łóżeczku w którym spałam też ja :tak: tylko materac nowy kupiłam.
Gwiazdeczka super, że urlop się udał :-)

reklama
Do góry