reklama
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Witajcie
...jestem zmęczona i wkurzona na maksa
niestety próbowałam każdego ustawienia i nie da się inaczej ustawić mebli inaczej niż stały dotychczas
mamy za mały pokój i za duże meble.
Wściekła jestem...wcinam pyzy z mięsem i uciekam do miasta po samochodzik dla sobotniego solenizanta.
zyta mnie taki system nauczania nie przeszkadza a co najważniejsze że moje dziecku się podoba i odpowiada
...jestem zmęczona i wkurzona na maksa

Wściekła jestem...wcinam pyzy z mięsem i uciekam do miasta po samochodzik dla sobotniego solenizanta.
zyta mnie taki system nauczania nie przeszkadza a co najważniejsze że moje dziecku się podoba i odpowiada

agnieszka.kk
hej hej
Dziewczyny jeszcze nie wszystko nie udane
gdyż postanowiliśmy z mężem że sprzedamy naszą kanapę i fotele i kupimy super narożną kanapę,taką mega wygodną i dużą
tym sposobem zaoszczędzimy dużo miejsca,zagospodarujemy dziury itd.a więc w sobotę robimy ogłoszenia i wystawiamy na sprzedaż.
Proszę trzymajcie kciuki aby szybko się sprzedały
A w wolnej chwili będę szukać narożnika
Dziewczyny jeszcze nie wszystko nie udane

Proszę trzymajcie kciuki aby szybko się sprzedały

A w wolnej chwili będę szukać narożnika

Z
zyta
Gość
agnieszka.kk ja tez nie mowie,ze moze mi sie nie podoba ten system w UK nauczania,napewno jest ciekawy...a dziecko juz za malego klimatyzuje sie miedzy dziecmi,no oczywiscie pomijajac to,ze przed czwartym rokiem juz chodzi do przedszkola;-)
a powiedz mi od ktorej do ktorej dzieci sa w szkole?
bo u nas od 8mej do 16stej(pn-pt)szkola
;-)
przedszkole od 8,30do16stej(pn-pt)
;-)chociaz to przedszkole tu mi sie bardzo nie podoba,juz kiedys pisalam,ze jest takie szare,brak dywanikow,wiec dzieci na podlodze lub w laweczkach siedza
z tego co widzialam jak jest w Polsce to doza roznica,no ale coz co kraj to obyczaj
Co do foteli to naprawde dozo miejsca zajmuja...a naroznik ja tez kiedys sie uparlam,ze bedzie to fajny mebel itp.ale sie bardzo pomylilam,zajmuje jednak troche miejsca,a do spania sie wcale nie nadaje
Jak bedziecie kupowac to zwroccie uwage na calosc,a przedewszystkim rozlozcie go w sklepie;-)
kurcze tu tez przydaloby mi sie cos do spania do pokoju,ale to bez sensu zeby kupowac nowe,bo ceny sa z kosmosu...zwykle lozeczko dla dziecka kosztuje 800euro
jak dla mnie to za drogo
;-)
uff a u nas nadal deszczowo,smutno,nadchodzi jesien:-(
a powiedz mi od ktorej do ktorej dzieci sa w szkole?
bo u nas od 8mej do 16stej(pn-pt)szkola

przedszkole od 8,30do16stej(pn-pt)

Co do foteli to naprawde dozo miejsca zajmuja...a naroznik ja tez kiedys sie uparlam,ze bedzie to fajny mebel itp.ale sie bardzo pomylilam,zajmuje jednak troche miejsca,a do spania sie wcale nie nadaje

kurcze tu tez przydaloby mi sie cos do spania do pokoju,ale to bez sensu zeby kupowac nowe,bo ceny sa z kosmosu...zwykle lozeczko dla dziecka kosztuje 800euro

uff a u nas nadal deszczowo,smutno,nadchodzi jesien:-(
agnieszka.kk
Zyta Alan ma szkołę od 8.50 do 15.15
Mam nadzieję że wybierzemy odpowiedni,wygodny i dobry narożnik
800e za łóżeczko
kosmos 
...a u mnie dziś strasznie wieje
Mam nadzieję że wybierzemy odpowiedni,wygodny i dobry narożnik

800e za łóżeczko

...a u mnie dziś strasznie wieje

89gwiazdeczka89
Fanka BB :)
witam wrócilismy z urlopu pogoda pomimo ze wrzesniowa to mielismy peikne słoneczko nad morzem jedynie jeden dzien był brzydki a tak to upalnie. Wojti zachwycony morzem nic sie nie bał skakał na fale piszczac radosnie heheh
agnieszka.kk
...w końcu mamy weekend 
Udanej soboty dziewczyny

Udanej soboty dziewczyny

Edysiek
odkrywca
Witam :-)
Ja dzisiaj od rana na pełnych obrotach, ale chyba tak najlepiej się czuję
Upiekłam ciasto, zrobiłam sałatkę jarzynową, w międzyczasie zrobiłam Angeli naleśniki, zdążyłam już wyprać 2 prania i nawet je już poskładałam. Chałupkę też posprzątałam, nawet łazienkę. A teraz w końcu relaksik :-)
Mąż na rybach, jutro wróci, a nich sobie siedzi, panele w korytarzu położył to sobie mógł pojechać
Angela siedziała wczoraj na górze z ciotką i kuzynką.
U nas pogoda taka sobie, na szczęście nie pada, bo porobiłam pranie i wszystko poschło. Za ciepło nie jest, ale teść trochę w piecu przepalił, to grzejnik sobie odkręciłam, niby trochę się paliło a w domu od razu inaczej :-)
Felidae dobrze, że emocje opadły, na pewno wszystko się ułoży
Fajnie, że grzybki są. U nas też się pokazały, ale męża nie ma a ja sama do lasu nie pójdę, bo się boję że zaraz się zgubię
Lena ja też zrobiłam porządki w ciuchach Angeli, letnie wyniosłam, a za małe oddałam jej młodszej kuzynce.
Agnieszka dobrze, że znaleźliście rozwiązanie, czasem wystarczy chwilę ochłonąć i od razu pomysły wpadają do głowy
To teraz powodzenia w sprzedaży starej i znalezieniu czegoś nowego.
Zyta może jeszcze uda się znaleźć coś tańszego, bo to dość drogo
Kolega z pracy właśnie kupił łóżeczko dla bliźniaków z materacykiem i dał 800 zł.
A nie myślałaś o jakimś używanym ?
Angelika spała w łóżeczku w którym spałam też ja
tylko materac nowy kupiłam.
Gwiazdeczka super, że urlop się udał :-)
Ja dzisiaj od rana na pełnych obrotach, ale chyba tak najlepiej się czuję

Upiekłam ciasto, zrobiłam sałatkę jarzynową, w międzyczasie zrobiłam Angeli naleśniki, zdążyłam już wyprać 2 prania i nawet je już poskładałam. Chałupkę też posprzątałam, nawet łazienkę. A teraz w końcu relaksik :-)
Mąż na rybach, jutro wróci, a nich sobie siedzi, panele w korytarzu położył to sobie mógł pojechać

Angela siedziała wczoraj na górze z ciotką i kuzynką.
U nas pogoda taka sobie, na szczęście nie pada, bo porobiłam pranie i wszystko poschło. Za ciepło nie jest, ale teść trochę w piecu przepalił, to grzejnik sobie odkręciłam, niby trochę się paliło a w domu od razu inaczej :-)
Felidae dobrze, że emocje opadły, na pewno wszystko się ułoży

Fajnie, że grzybki są. U nas też się pokazały, ale męża nie ma a ja sama do lasu nie pójdę, bo się boję że zaraz się zgubię

Lena ja też zrobiłam porządki w ciuchach Angeli, letnie wyniosłam, a za małe oddałam jej młodszej kuzynce.
Agnieszka dobrze, że znaleźliście rozwiązanie, czasem wystarczy chwilę ochłonąć i od razu pomysły wpadają do głowy

Zyta może jeszcze uda się znaleźć coś tańszego, bo to dość drogo

Kolega z pracy właśnie kupił łóżeczko dla bliźniaków z materacykiem i dał 800 zł.
A nie myślałaś o jakimś używanym ?
Angelika spała w łóżeczku w którym spałam też ja

Gwiazdeczka super, że urlop się udał :-)
reklama
agnieszka.kk
Edysiek Ty to jesteś taka jak Ja
obrotna i pracowita 
Czekam z niecierpliwością na sprzedaż naszej sofy i foteli...ehhh

Czekam z niecierpliwością na sprzedaż naszej sofy i foteli...ehhh