reklama
89gwiazdeczka89
Fanka BB :)
witam dziewczyny normalnie Was podziwiam kiedy Wy macie na to wszystko czas ? ja ledwo wyrabiam sie z podstawowymi rzeczami normalnie przy Was wpadam w kompleksy miłej niedzieli
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Dojdziesz do wprawywitam dziewczyny normalnie Was podziwiam kiedy Wy macie na to wszystko czas ? ja ledwo wyrabiam sie z podstawowymi rzeczami normalnie przy Was wpadam w kompleksy miłej niedzieli
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Dojdziesz do wprawy![]()
dokładne gwiazdeczka dojdziesz do wprawy
Lena smacznego
Ja czekam na męża,niedługo ruszamy do miasta na obiad
Lenuszka
Mamusia Gajusi
A mój małż za granicadokładne gwiazdeczka dojdziesz do wprawy
Lena smacznego
Ja czekam na męża,niedługo ruszamy do miasta na obiad![]()
agnieszka.kk
uuu na długo wyjechał?A mój małż za granicaSmutno mi samej ale coś za coś:-(
Edysiek
odkrywca
Witam
:-)
Gwiazdeczka nie martw się, ja też jak Angela była mała nie miałam na nic czasu. Z niej był wulkan energii i niestety po powrocie z pracy trzeba było jakoś ten wulkan okiełznać. Z czasem było lepiej, stała się bardziej samodzielna, to i ja miałam czas na więcej. A teraz to już w ogóle jest bajka, czasem to jakbym w ogóle dziecka nie miała ;-)
Lena niestety takie czasy :-(
Ja z moim mężem widzę się tylko w weekendy, bo pracujemy na 2 różne zmiany. Ze względu na Angelę, tak że zawsze któreś z nas jest w domu. Niby mieszkamy z teściami, ale ja tam wolę być od nikogo niezależna ;-)
Ja dzisiaj miałam gości, najpierw byli moi rodzice, a potem jeszcze brat przyjechał z bratową. Oni to już całkiem sami siedzą, bo ich córka (jedynaczka
) studiuje w Zielonej i tylko od czasu do czasu przyjeżdża. Ale za to że jest sama, rodzice płacą za mieszkanie i o nic się nie martwi. To takie plusy bycia jedynakiem ;-) Oczywiście mieszka z chłopakiem, więc fajnie ma.
:-)
Gwiazdeczka nie martw się, ja też jak Angela była mała nie miałam na nic czasu. Z niej był wulkan energii i niestety po powrocie z pracy trzeba było jakoś ten wulkan okiełznać. Z czasem było lepiej, stała się bardziej samodzielna, to i ja miałam czas na więcej. A teraz to już w ogóle jest bajka, czasem to jakbym w ogóle dziecka nie miała ;-)
Lena niestety takie czasy :-(
Ja z moim mężem widzę się tylko w weekendy, bo pracujemy na 2 różne zmiany. Ze względu na Angelę, tak że zawsze któreś z nas jest w domu. Niby mieszkamy z teściami, ale ja tam wolę być od nikogo niezależna ;-)
Ja dzisiaj miałam gości, najpierw byli moi rodzice, a potem jeszcze brat przyjechał z bratową. Oni to już całkiem sami siedzą, bo ich córka (jedynaczka

agnieszka.kk
...a ja siedzę i ciągle jem,nic mi się nie chce :-/
Lenuszka
Mamusia Gajusi
10 pazdziernika mija rok jak go nie jest za granicauuu na długo wyjechał?
reklama
agnieszka.kk
10 pazdziernika mija rok jak go nie jest za granica
Wytrwałości życzę w życiu na odległość.
Ja bym tak nie umiała

A Ja nadal mam humor wisielczy...:-/