reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

reklama
Cześć dziewczyny!

Lena a myślałaś nad tym aby wyjechać?masz taką możliwość?
Edysiek dokładnie:)

Ja nadal chodzę wściekła,jakoś ten tydzień mi nie służy ehhh...
Miłego dnia!

no własnie nie mam takich znajomości by tam wyjechac i mieszkać;(
Ale nawet bym zapłaciła zeby ktos mi załatwił!!!Mąż pracuje ale nie zarabia tyle by wynajac mieszkanie i nas utrzymac!wiec muszę garować tutaj!

lena czyli Twój mąż jest za granicami kraju?gdzie dokładnie?

Ja dziś wysprzątałam dom bo jutro spodziewamy się gości,znajomi przyjeżdżają na kawę i z tej okazji jeżeli jutro kupię ciasto na rogaliki to upiekę moje pierwsze rogaliki w żyiu
laugh.gif
laugh.gif

Miłego dnia:)

Witam :-)
Ja córcią jestem u moich rodziców, bo w moim mieście odbywa się Bolesławieckie Święto Ceramiki.
Dzisiaj byłyśmy na ceramicznej paradzie a jutro idziemy na Paradę Glinoludów. Pogoda trochę nie tego, deszcz padał i za długo nie byliśmy. Nawet córcia karuzeli nie zdążyła zaliczyć.
Wrzucam kilka zdjęć, jutro może dojdzie jeszcze kilka. XVIII BŚC Bolesławiec 2012 050.jpgXVIII BŚC Bolesławiec 2012 057.jpgXVIII BŚC Bolesławiec 2012 091.jpgXVIII BŚC Bolesławiec 2012 139.jpgXVIII BŚC Bolesławiec 2012 083.jpgXVIII BŚC Bolesławiec 2012 122.jpgXVIII BŚC Bolesławiec 2012 048.jpg

Załączniki

• XVIII BŚC Bolesławiec 2012 135.jpg
    XVIII BŚC Bolesławiec 2012 135.jpg
    50,8 KB · Wyświetleń: 37
  • XVIII BŚC Bolesławiec 2012 134.jpg
    XVIII BŚC Bolesławiec 2012 134.jpg
    46,4 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
Edysiek świetne zdjęcia :tak:Fajnie jest na takich paradach.U nas w Leicester także odbywają się podobne parady zawsze latem co roku i jeździmy tam całą rodziną. Swietna zabawa.

Dziewczyny w końcu czuję weekend :happy2:
Mąż zamontował mi roletę bambusową na drzwiach w kuchni i w końcu jakoś to wygląda.
W przyszym tygodniu wraca mój synek :happy2: Obiecałam mu prezenty,mam już 3 i upatrzyłam jeszcze taką super podusie Buy Cars 2 Cushion at Argos.co.uk - Your Online Shop for Cars bedroom, Children's lighting and bedroom accessories, Children's bedding and furnishings, Children's cushions and throws, Children's cushions and throws, Children's lighting and bedroom ac jutro pójdę kupić :tak:
Przede mną 3 dni wolnego,mam nadzieję że odpocznę:)

agnieszka.kkto szybko odpoczywaj :-)
Edysiek super, że jakaś atrakcja moze dziś będzie lepiej :-)
a na mojej osi czasu na FB wkleiłam fotki Miśka z zajęć perkusyjnych i filmik powinien być z ostatniego dnia :-) hi hi mało słychać jak dzieci graja bo nie okłamujmy sie po tygodniu godzinnych zajęć to super że nie popsuli wszystkiego grając każdy wedle woli ale jestem dumna z niego jak nie wiem..a mojej Mamie wdzięczna ze miała siłę go zawozić :-)
Cafe Inspiracje - więcej niż kawiarnia link do kawiarni tam gdzieś jest odnośnik do ich FB i też można zobaczyć fotki mi filmiki :-)

Ostatnia edycja:
W końcu w domku :-)
Felidae zdjęcia widziałam, super :tak:
Agnieszka pewnie już się synka nie możesz doczekać, ja bym chyba tyle nie wytrzymała :-p
Dorzucam jeszcze dzisiejsze zdjęcia z Parady Glinoludów i jeszcze moje z córcią

Cześć

Edysiek jeszcze tylko kilka dni do przyjazu mojego synka i nie mogę się doczekać mojego bąbla :happy2:
Świetne zdjęcia,śliczne rysunki na buzi,super!

A my niedługo idziemy z mężem na obiad do restauracji a nastepnie jedziemy na zakupy do argosa a potem ruszmay do kina na film także wieczor zapowiada się bardzo udany
happy8se.gif

reklama
Hej jestem tu pierwszy raz. Mój jedynak Dominik ma już 6 lat i pewnie już tak zostanie (brak kasy na drugie niestety). Jestem z nim od urodzenia dzień w dzień czasami tylko wysyłam go do babci ale to góra na 1 dzień i noc. Teraz pójdzie do zerówki na 5 godz. dziennie trochę odetchnę.

Do góry