reklama
Delfin_ONA
Fanka BB :)
super zdjęcia , a bluzka rewelacja !
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Witajcie
Lena śliczne zdjęcia,mała słodka
downor witaj
A Ja mam weekend samych przyjemności.Dostałam od męża bransoletkę tzn.spodobała mi się w sklepie a mąż bez zastanowienia wyjął portfel i ją kupił

downor witaj
A Ja mam weekend samych przyjemności.Dostałam od męża bransoletkę tzn.spodobała mi się w sklepie a mąż bez zastanowienia wyjął portfel i ją kupił

Lenuszka
Mamusia Gajusi
To mega przyjemność jak dla kobietkiWitajcie
downor witaj
A Ja mam weekend samych przyjemności.Dostałam od męża bransoletkę tzn.spodobała mi się w sklepie a mąż bez zastanowienia wyjął portfel i ją kupił![]()
Edysiek
odkrywca
Witam :-)
Ja dopiero wstałam, korzystam z ostatnich dni wakacji. Jak się zacznie szkoła, to już sobie w tygodniu nie pośpię.
Lena super zdjęcia :-)
Agnieszka ale mąż Się rozpieszcza
Downor witaj :-)
Ja dopiero wstałam, korzystam z ostatnich dni wakacji. Jak się zacznie szkoła, to już sobie w tygodniu nie pośpię.
Lena super zdjęcia :-)
Agnieszka ale mąż Się rozpieszcza

Downor witaj :-)
agnieszka.kk
Dzień dobry
Ja dziś ruszam już do pracy ale tylko 3 dni na szczęście.Potem wraca mój synek z wakacji i kolejne 3 dni mam wolne.W piątek wykorzystuję ostatni dzień urlopu
później do grudnia muszę pracować
Miłego dnia!
Ja dziś ruszam już do pracy ale tylko 3 dni na szczęście.Potem wraca mój synek z wakacji i kolejne 3 dni mam wolne.W piątek wykorzystuję ostatni dzień urlopu

Miłego dnia!
agnieszka.kk
Witajcie dziewczyny
...a co tu takie pustki

Jakoś przeżyłam popołudniową i ranną zmianę i teraz mam do poniedziałku wolne,za pól godziny jedziemy na lotnisko po synka i teściową i już nie mogę się doczekać
Odezwę się w wolnej chwili.
Pozdrawiam was!
...a co tu takie pustki

Jakoś przeżyłam popołudniową i ranną zmianę i teraz mam do poniedziałku wolne,za pól godziny jedziemy na lotnisko po synka i teściową i już nie mogę się doczekać

Odezwę się w wolnej chwili.
Pozdrawiam was!
Edysiek
odkrywca
Witam :-)
Agnieszka fajnie, że już synuś wraca :-)
My jutro wyjeżdżamy na zabawę zakładową, a właściwie międzyzakładową bo dla wszystkich firm, które posiada nasz właścieciel. A że jedną z nich jest Goplana, to właśnie impreza jest z okazji 100 lecia Goplany.
No a nasza firma znajduję się zupełnie gdzie indziej niż pozostałe to jedziemy kawał drogi do Wielkopolski.
Wyjeżdżamy jutro autokarem o 6:30, na miejscu będziemy koło 13, tam będą atrakcje dla dzieci, zabawy, konkursy, a na koniec o 20 zabawa taneczna, która skończy się po 24. W domu będziemy w niedzielę rano.
Fajny koniec wakacji nam się szykuje :-) Oby tylko pogoda dopisała, u nas dzisiaj cały dzień pada. Ale mam nadzieję, że tam jutro padać nie będzie.
Agnieszka fajnie, że już synuś wraca :-)
My jutro wyjeżdżamy na zabawę zakładową, a właściwie międzyzakładową bo dla wszystkich firm, które posiada nasz właścieciel. A że jedną z nich jest Goplana, to właśnie impreza jest z okazji 100 lecia Goplany.
No a nasza firma znajduję się zupełnie gdzie indziej niż pozostałe to jedziemy kawał drogi do Wielkopolski.
Wyjeżdżamy jutro autokarem o 6:30, na miejscu będziemy koło 13, tam będą atrakcje dla dzieci, zabawy, konkursy, a na koniec o 20 zabawa taneczna, która skończy się po 24. W domu będziemy w niedzielę rano.
Fajny koniec wakacji nam się szykuje :-) Oby tylko pogoda dopisała, u nas dzisiaj cały dzień pada. Ale mam nadzieję, że tam jutro padać nie będzie.
AAA moje dziecko wykonało wczoraj pierwszy podryw w życiu! byłam w ciężkim szoku...Odezwał sie sam do obcej dziewczynki :-) jak staliśmy na przystanku w deszczu...wziął ją pod swój parasol i ciągle nawijał hihi..a w autobusie kazał mi się przesiadać bo chciał usiąść obok niej i wygłosił zdanie które mnie powaliło : a wiesz My się sobie jeszcze nie przedstawiliśmy...Ja jestem Michał" no poległam :-) gadali całą drogę...i smutno mu było że ona nie jedzie z nami na Kozanów :-)
reklama