reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

witam dziewczyny.
u nas dzisiaj pochmurno i duszno ale jeszcze nie pada.

Zyta Julka się zrobiła jak chłopaczysko jakieś(nie obrażając chłopców bo bywaja grzeczniejsi od dziewczynek)
sprzatać też nie chce a jak jej każę to zaczyna psuć zabawki, jak jej coś tłumaczę to ja sobie ona sobie jeszcze mnie potrafi pouczać. taka się wygadana zrobiła że buzia jej się nie zamyka-ale ja mam za to dużo smiechu jak coś powie. ale mimo wszystko łobuzuje panna.

Agnieszka ładny ten strój ,ja właśnie kupiłam ale jednoczęściowy,bo to raczej na basen jak z małą zaczniemy chodzić. a opalanko u mnie nie wchodzi w gre więc nie skusiłamsie żeby kupić dwuczęsciowy. ale kurcze ładny ten twój i tak znowu naszła mnie myśl żeby taki kupić chociaz zeby mieć.:-)

Fantaja myślałam że tylko tak się zatrułas ale jak opisujesz to kurcze groźnie to wyglądało ,ja bym stracha złapała nie złego- zdrówka kochana!!!!

reklama
u nas dzisiaj pochmurno i duszno ale jeszcze nie pada.

Agnieszka ładny ten strój ,ja właśnie kupiłam ale jednoczęściowy,bo to raczej na basen jak z małą zaczniemy chodzić. a opalanko u mnie nie wchodzi w gre więc nie skusiłamsie żeby kupić dwuczęsciowy. ale kurcze ładny ten twój i tak znowu naszła mnie myśl żeby taki kupić chociaz zeby mieć.:-)
Ja siebie w jednoczęściowym stroju nie widzę,za szczupła jestem.
Strój kupiłam w Pimarku na pewno kojarzysz?

...a co do pogody to u mnie też pochmurno ale nie pada i troszkę chłodniej ale w tej chwili dla mnie to mało ważne.3 dni i jedziemy :-)

Miłego dnia!

a ja tez chyba w niedziele zrobie sobie wycieczke za strojem na plaze:-pmoja corka ma trzy ja coprawda tez,ale wlasnie nie maja usztywnienia,a chcialabym taki wlasnie jak agnieszka.kk:-pu nas tradycyjnie po poludniu deszcz i burza:rofl2:
mamuska24 mowisz ze sie nie opalasz?dlaczego?
agnieszka.kk no coz pozostaje mi zyczyc Wam udanego,pieknego urlopu,wypoczynku...Tylko pamietaj,krem z filtrem,cobys potem nie cierpiala!!!a jesli moge ci cos doradzic,to ja kremuje sie rano kremem(jak jedziemy nad morze)a potem nie wiem czy widzialas w uk taka woda do pryskania na cialo jest,wiadomo,ze krem zle sie rozprowadza po wodzie,piasku itp.a tym co jakis czas sie popryskamy i jest ok.,kurcze teraz tego nie mam bo bym ci firme zdradzila,moze bys znalazla,ale popatrz w sklepie,moze cos znajdziesz?

Zyta nie opalam się bo i tak mam ciemną karnację a mam jakieś dziwne przkonanie(a może nie dziwne) że to nie jest zdrowe dla skóry, i skóra się starzeje od odpalania. wolę nie:no:.
poza tym lezenie plackiem przy moim urwisie jest nie wykonalne!

Witam:-)
Jakiś ciężki dzień mam dzisiaj. W pracy napięta atmosfera, bo kilka osób dostało wypowiedzenia. Fakt, że mnie to zupełnie nie tyczyło, ale nastrój udzielił się wszystkim :-(
A jeszcze koleżanka zadzwoniła, że nie może przyjść jutro na rano, bo też idzie na Dzień Dziecka do przedszkola, dziwne że wczesniej nie wiedziała :crazy: To pójdę jutro na 6, przed 9 pojadę do szkoły i wrócę około 11:30. Kierownik się zgodził, więc ok.

Mamuśka
ehh te dzieci moja mnie wczoraj wnerwiła, bo narobiła bałaganu w pokoju i nie chciała posprzątać. W sumie to tylko chciałam, żeby kredki pozbierała. Strzeliła focha, bo na nią nakrzyczałam Poszła do pokoju a ja pozbierałam te kredki Mnie zaraz bierze jak mam syf w pokoju i wolę sama posprzatać i mieć święty spokój. Jakby to było u niej to bym nie odpuściła.
Fanta to na dietce teraz jesteś ;-) Szybkiego powrotu do zdrowia.
Agnieszka fajny strój :tak: Właśnie dla siebie muszę coś podobnego poszukać. Może pojadę w sobotę do miasta, to coś znajdę. Choć nie wiem, bo jadę z moim K. A jak z nim jestem to strasznie nie lubię kupować ciuchów, wolę sama bo nikt mnie nie pogania :-p
Ja też wolę 2 częściowe, lepiej się w nich czuję. No a opalać się lubię, choć w granicach rozsądku.
Zyta u nas raczej nie będzie możliwe wyskoczyć gdzieś w stroju w niedziele, zimno się zrobiło, a w weekend podobno ma być jeszcze zimniej :crazy:

Idę robić zupę szczawiową :-)

Wieczornie sobie zasiadam!
Normalnie zdziwiona jestem dzisiejszym dniem.
Byłam z małym w sklepie <30 minut wózkiem takim spacerkiem>, a że poszłam bez wózka <no bo jak pchać wózek sklepowy i wózek z młodym nie uśmiechało mi się :tak:> no i ogólnie żeby większe zakupy zrobić, to mi 2 godziny w dwie strony zajęło. Mały pięknie spacerował tylko przez pasy śmiesznie szybko drałował aż przechodnie się śmiali :-D. Kupiłam mu autko na jutro i za jego grzeczność i już dziś dostał, zresztą tak z nim dumnie szedł, że same wiecie, dać i zabrać... aż szkoda, a tak się cieszył i pilnował, żeby bam mu nie zrobiło ;-):-). Później dzwonili teściowie, że przyjadą, później matka chrzestna, że też przyjedzie no i co, wszyscy przyjechali na zaś, bo jutro pracują, a jutro nikogo nie będzie :shocked2:. Kurczę szkoda, bo ciasto zaraz na jutro piekę. W sumie to więcej dla nas :-D:-D:-D bo wszyscy raczyli się ciasteczkami do kawy. Ale z drugiej strony mogli chociaż jakoś wcześniej uprzedzić czy jakoś tak a nie telefon i hasło: my już jedziemy do Was :confused2:.
Poszukam w necie czy coś organizują jutro i gdzie to Kubulca zabiorę. Już w tym roku dzień dziecka lepszy, bo młody rozgarnięty, większy i w ogóle :-D.
Matko przez tą dietę teraz jak byłam z małym w sklepie to wszytko bym zjadła :-D:-D. No ale cóż póki co trzeba się wstrzymać... ale ciasta jutro troszkę skubnę :-p.
Spokojnej nocy :tak:

Nasze kochane słoneczka
obchodzą dziś swoje święto
biggrin.gif

Z tej okazji mamy dla Was
nie tylko życzenia,
ale i 1000 buziaczków,
bo Was bardzo mocno kochamy!
Rośnijcie w zdrowiu i miłości
wink2.gif

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny!
Dziś ostatni dzień pracy,nawet nie wiecie jak bardzo się cieszę :-D
Młody ma wolne więc do szkoły nie musiałam maszerować,pospałam sobie dłużej.
Cieszę się również bo @ u mnie się pojawiła(normalnie jak w zegarku) a to oznacza że urlop będzie bez @ ahhh będę mogła korzystać na maksa :-p

Fanta fajny prezencik kupiłaś :tak:
Szkoda że wszyscy goście wcześniej zjechali ale najważniejsze że byli i pamiętali :tak:

Edysiek dobrze że zwolnienie Ci nie grozi.Atmosfera w pracy zrozumiana jak najbardziej bo nie fajnie jest dostać wypowiedzenie :-(Pochwal się jak było w przedszkolu gdy znajdziesz chwile...:)

mamuśka ahhh zazdroszczę ciemniej karnacji i fakt skóra starzeje się od opalania dlatego ja także staram się unikać słońca a poza tym mam pajączki na nogach więc nie mogę.
Wrzesień/październik zaczynam leczyć pajączki tu w UK.Mam przeznaczoną pulę pieniędzy na pozamykanie naczynek lecz muszę czekać aż lato się kończy.

zyta dzięki spoko,nie martw się,na pewno będę się często smarować aby potem nie cierpieć :tak:Mąż kupił dla siebie jakieś środki do opalania w Lidlu a ja wolę kupić z Garniera bo koleżanka mi poleciła,podobno są bardzo dobre :tak:

Oczywiście korzystając z okazji WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WASZYCH,NASZYCH POCIECH Z OKAZJI DNIA DZIECKA :tak:
Zobacz załącznik 470462
Miłego dnia!

reklama
Do góry