reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

witam kochane.muszę do was z powrotem dołączyć o ile mnie przyjmniecie?
Baska_28 witaj,pewnie,ze mozesz dolaczyc!!!ale???kurcze co sie stalo,jesli mozna zapytac?chyba pisalas,ze....

Edysiek kurcze dobrze,ze tobie zwolnienie z pracy nie grozi!swoja droga,co sie dzieje w firmie skoro ludzi zwalniaja?kryzys?
jak po wizycie w szkole?zdaj nam relacje!

u nas bez zmian,tylko czekam na @ i jakos jej nie widac:-pjakas anomalia chyba,bo ciaza raczej na 100%nie:no::-p

fanta20062 dzisiaj ja myje czajnik,bo srebrny niby jest,ale...:-poczywiscie w srodku nie mylam,ale zawsze cos tam wpadlo tego mleczka,wyplukalam i gotuje wode,juz trzeci raz:dry:

acha dla wszystkich dzieciaczkow wszystkiego najlepszego!!!

reklama
Witam :-)
W szkole było fajnie, najpierw występ dzieci z okazji Dnia Matki, wierszyki i piosenki :-) A potem jakieś atrakcje dla dzieci, tylko pogoda nie za bardzo, to siedzielismy w klasie i już się nudno zrobiło i z tych nudów chyba ze 3 kawałki ciasta zjadłam .

A teraz byłam z córcią na spacerze na lodach, choć ja nie jadłam bo nie przepadam za lodami. Trochę pograłysmy w Monopoly a teraz siedzi i ogląda jakiś film na Disney Channel.

Baśka jasne, że możesz wracać.
Zyta a ostatnio coś mało zamówień jest i nie trzeba już tyle ludzi. Tzn. juz od dawna tak było i kilka osób było za dużo, ale dopiero teraz zdecydowali się na zwolnienia.
Fanta ja też nie lubię takich niezapowiedzianych gości, a mój brat tak często robi.
Agnieszka to dobrze, że akurat @ przed urlopem przyszła ;-)
Ja też nigdy nie wychodze na słońce bez filtra, a na twarz na co dzień używam kremów z filtrem. Jednak i tak już mam buzie opaloną i piegowatą :-p nie sposób uniknąć słońca, a to na ogrodzie ciągle, nawet to że do pracy codziennie rowerem jadę, no i te nasze wypady nad wodę.

Moja córcia na Dzień Dziecka już sobie wcześniej prezent kupiła - psa Chi Chi love w torebce :rofl2:
ale zrobiłam jej rano niespodziankę i przed pracą zostawiłam jej koło łóżka taką dużą Milkę z orzechami :-)

Wszystkim dzieciaczkom życzę moc radości i uśmiechu oraz spełnienia marzeń

Witajcie moje drogie Panie :-)
W końcu doczekałam się długo wyczekiwanego i wymarzonego urlopu!
Jestem mega szczęśliwa że będę mogła w końcu trochę odpocząć i zwiedzić kawałek świata :happy2:
Wylatujemy w niedzielę także jeszcze do was zajrzę aby się pożegnać.

Baśka Witaj! :-)
Zapraszamy do nas.

Edysiek fajnie że w szkole przedstawienia udane i ze miło było :)
I ciasta się najadłaś chociaż :-D:-D
Przypomniałaś mi o kremie do twarzy z filtrem,własnie bo bym zapomniała,jutro kupię koniecznie!

Zyta jak @ nie ma to dlaczego wykluczasz ciąże?

Jestem wykończona.
Uciekam pod prysznic i przytulić się do męża.
Dobranoc!

Basiu Bardzo mi przykro...

Witam Was, wróciłam z urlopu, co prawda tydzień temu ale nie było czasu, żeby posiedzieć. Na pamiątkę przywieźliśmy anginę ropną więc od środy antybiotyk...Ale wreszcie jakaś fajan pani dr nam się trafiła. antybiotyk na 10 dni a nie na 5 czy 7 z ostatnia dawką skrobaną z butelki więc da rade wybić co ma wybić i nie zostawi nic mam nadzieję. Do tego mimo iż powiedziałam, ze gorączka i ból gardła bez kaszlu i kataru pani po wywiadzie oglądnęła uszy, JUPI wreszcie lekarz którego nie trzeba o to prosić...I Prosiła żeby przjść na kontrolę !!!! co było czyms dziwnym w naszej starej przychodni. Patrzyli na mnie jak na dziwoląga, że chcę z dzieckiem iść na kontrolę :eek:
Z całą moca polecam ośrodek, w sezonie jak wszędzie drożej...i niestety wychodzi po 50 zl za nocleg :-( ale za rok może pojedziemy przęłom maja i czerwca to nie będzie jeszcze tak drogo ale może ciut cieplej :-) bo jednak wiatry były lodowate i mimo iż słonecznie przez całe 14 dni to jednak chodziliśmy w grubych bluzach :-) kilka fotek wrzuciłam na FB...na grupie podam namiary...Pozdrawiam i ide Was nadrabiać...

witam my zaniedługo smigamy na festyn rodzinny do parku atrakcji (dinozaury ruszajace sie i wydajace odgłosy plus kraina postaci z bajek ) ciotka w pracy dostała wejsciówki a ze jest samotna to nam je dała także zaoszczedzilismy kase :-) mam nadzieje ze małemu bedzie sie podobac
Baska bardzo mi przykro
Felidae szybkiego powrotu do zdrowia i pełni sił

Cześć!
Wpadłam do was się pożegnać :tak:
Nie będzie mnie przez jakiś czas,także wybaczcie.
My już spakowani i gotowi,wszyscy szczęśliwi na maksa,pogoda na Majorce cudna około 30stopni także jutro ruszamy :happy:
Wszystkiego dobrego !
Pozdrawiam

Bry witam niedzielnie ;-).
Pogoda okropna. W dzień dziecka, jak również wczoraj wylądowaliśmy w centrum handlowym, bo był zorganizowany festyn z minimini :-). Młody zadowolony, podobało mu się wszytko. Załapał się na baloniki, mazanie dzioba, jakieś tam rzucanie piłkami, a że najmłodszy i pchał się wszędzie to dostał książeczkę z opowiadaniami rybki :-). Radocha nieziemska, a uśmiech z buzi mu nie schodził. Wczoraj pojechaliśmy na zakupy i dziecię moje wydębiło od babeczek 2 kolejne balony i jakieś słodkości. Za wszystko chodzi i teraz "kuje" <takie jego dziękuje:-p> z rozbrajającym uśmiechem. Urok to on raczej nie po mnie odziedziczył ;-).
Zyta, przezorny zawsze ubezpieczony :tak:.
Baśka, witamy Cię u nas ponownie :*
Agnieszka,
udanego urlopu, spokojnego wypoczynku, dużo słonka i bezpiecznej podróży :tak:.
Felidae, a ja myślałam, że zapomniałaś o nas :-p. Pamiątka nie zapomniana, kurujcie się kochana i szybko wracaj :tak:.
Spokojnego wieczora ;-)

reklama
Fanta no gdzież zapomniałam :-]
ale mnie te książki ostatnio wciągnęły hihi odchamiłam się to teraz mogę znowu poużywać :-) godzinkę temu byliśmy jeszcze w sklepie...Kupiliśmy pifko, serki z pleśnią, a ja sobie litrowy słoik czarnych oliwek. Miało być miło, a wyszło jak zwykle. Małża ściągnęli do pracy bo ktoś sie rozchorował kurna szybko sie człowiek zorientował że chory. 30 minut przed rozpoczęciem pracy,,,wrr ide wcinać oliwki

Do góry