Z
zyta
Gość
aaa napisze wam jak wczoraj wyladowal moj pierscionek zareczynowy w koszu
wiec polozylam na polke obraczke i ten pierscionek,pod polka mamy kosz(akurat otwarty byl)rano wyrzucilam smieci,a ze maz wcina sie na polke i rozlozyl sie z telefonami i ladowarkami,wpadl do kosza,tylko ja to zauwazylam po wymianie tego kosza
jak mi serce na chwile zamarlo,nie wiedzialam przeciez kiedy on tam wpadl,myslalam ze jest juz w kontenerze
ale patrze w dol i cale szczescie zaraz go zauwazylam,nigdy wiecej tak juz nie zrobie
oczywiscie jak sie szanowny malzonek pojawil,musialam go tez wystraszyc,ach juz chcial isc szukac do smieci
a co do tuszu do rzes,to zawsze kupowalam z maybelline super...
o ten
Maybelline, Colossal Volum' Express (Tusz do rzęs zwiększający objętość) - opinie internautek o kosmetykach w polskim katalogu opinii o kosmetykach KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)
a teraz kupilam ten i jestem mniej zadowolona
Rimmel, Scandaleyes Volume Flash Mascara (Pogrubiający tusz do rzęs) - opinie internautek o kosmetykach w polskim katalogu opinii o kosmetykach KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)
Rimmel Volume Flash ScandalEyes - Premiery - Nowości - Uroda - Polki.pl

a co do tuszu do rzes,to zawsze kupowalam z maybelline super...
o ten
Maybelline, Colossal Volum' Express (Tusz do rzęs zwiększający objętość) - opinie internautek o kosmetykach w polskim katalogu opinii o kosmetykach KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)
a teraz kupilam ten i jestem mniej zadowolona
Rimmel, Scandaleyes Volume Flash Mascara (Pogrubiający tusz do rzęs) - opinie internautek o kosmetykach w polskim katalogu opinii o kosmetykach KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)
Rimmel Volume Flash ScandalEyes - Premiery - Nowości - Uroda - Polki.pl