reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

aaa napisze wam jak wczoraj wyladowal moj pierscionek zareczynowy w koszu
p.gif
wiec polozylam na polke obraczke i ten pierscionek,pod polka mamy kosz(akurat otwarty byl)rano wyrzucilam smieci,a ze maz wcina sie na polke i rozlozyl sie z telefonami i ladowarkami,wpadl do kosza,tylko ja to zauwazylam po wymianie tego kosza
shocked.gif
jak mi serce na chwile zamarlo,nie wiedzialam przeciez kiedy on tam wpadl,myslalam ze jest juz w kontenerze
shocked.gif
ale patrze w dol i cale szczescie zaraz go zauwazylam,nigdy wiecej tak juz nie zrobie
no.gif
oczywiscie jak sie szanowny malzonek pojawil,musialam go tez wystraszyc,ach juz chcial isc szukac do smieci
p.gif

a co do tuszu do rzes,to zawsze kupowalam z maybelline super...
o ten
Maybelline, Colossal Volum' Express (Tusz do rzęs zwiększający objętość) - opinie internautek o kosmetykach w polskim katalogu opinii o kosmetykach KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)

a teraz kupilam ten i jestem mniej zadowolona
Rimmel, Scandaleyes Volume Flash Mascara (Pogrubiający tusz do rzęs) - opinie internautek o kosmetykach w polskim katalogu opinii o kosmetykach KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)

Rimmel Volume Flash ScandalEyes - Premiery - Nowości - Uroda - Polki.pl

reklama
Cześć dziewczyny

mamuśka jestem przekonana prawie w 100% że uczulenie to od balsamu ponieważ wieczorem oprócz stóp wysmarowałam sobie brzuch i przed pracą jak podniosłam bluzkę to cały brzuch mam w bardzo drobnych krostkach,na rękach też mnie wysypało :(
Wapna nie mam w domu ale kupię jutro przed pracą i zacznę pić,mam nadzieję że szybko mi przejdzie bo do urlopu coraz bliżej...

zyta każdy ma prawo do swojej własnej wypowiedzi i nikt na Ciebie nie będzie tu krzyczał.Tak jak pisałam kiedyś,kiedyś Ja szanuję czyjeś zdanie więc spokojnie ;-) Zgadzam się z Tobą w 100%.Teraz z własnego doświadczenia wiem że avon tu chu***a firma i nigdy więcej nic już z tej firmy nie kupię.Także jestem zwolenniczką kupowania kosmetyków w dobrym sklepie i wcale nie kosmicznie drogich,ze średniej półki lecz teraz koleżanka mnie namówiła bo zestaw w promocji był za 5f a Ja głupia wzięłam i teraz mam.Ahhh zła jestem na siebie :dry:
To miałaś przygodę z pierścionkiem :-)

Edysiek moja skóra jest tak delikatna że nawet jak się podrapię to mam czerwone i pewnie w kosmetykach w avon u jakiś składni mi nie pod pasował :(
Jutro kupię wapno i będę piła :)

W pracy ok,przeżyłam tą gorącz :dry:
Dziś przyszedł do mnie szef na pogaduszki,pochwali mnie ładnie a Ja tylko pięknie dziękowałam :-D (wariatka ze mnie)
No i właśnie przed chwilą na fb rozmawiałam z koleżanka,niestety rozstaje się z mężem,mają prawie dwu letniego synka i kilka miesięcy temu kupili w Uk dom o którym tak długo marzyli...podobno On znalazł sobie inna babeczkę także z synkiem ale nie jego...co za ku*** ahhh brak słów normalnie :dry:

Uciekam spać!
Dobranoc!

Ostatnia edycja:
Hej hej

Ja zabiegana na maksa,pogoda piękna więc wykorzystuję w miarę możliwości.
Właśnie siedzę i przyszywam mini korony do peleryny bo jutro cała klasa Alana ma przyjść przebrana za (króla,królową,księcia,księżniczkę) i Alan oczywiście będzie królem :-D no i jutro już ostatni dzień do szkoły idzie a potem ponad tydzień wolnego dzieciaki mają więc my zaczniemy pakowanie i lecimy na urlop :happy2:

A poza tym powiem wam ciekawostkę dziewczyny...za miesiąc idę do fryzjera :-D zrobić blond pasemka (powrócić do poprzedniego koloru) bo mąż mnie męczy,mówi że on chce poprzednią blondynkę,że mi w blond ładniej i że do mnie to tylko blond pasuje i powiem wam szczerze że chyba ma chłop rację :sorry2: także poczekam miesiąc aby kolor zszedł i blond wita ponownie i na wieki :-D:-D

a co u was gwiazdy??

witam i ja
Aguśka a mi się podoba twój nowy kolor, chociaz na poprzednim zdjęciu jak miałaś blond to za bardzo nie było widać- ale skoro twój facet chce powrotu do blondu to wiadomo,
mój małż też mi zawsze swoją opinię przedstawia i co do stroju i fryzury a ja się z jego zdaniem licze tak jak on zmoim. chociaż czasem po prostu tylko zrzędzi.

u nas pogoda cudna korzystamy dlatego rzadko do was zaglądam ,ale w mairę możliwości staram się czytać co u was-chociaz wczoraj to cisza jakiej dawno nie było.:-(
ja zmykam jakiś obiad wyczarować i chyba jeszcze na jedną kawkę sobie pozwolę.

miłego dzionka!!!!

Bry!
Wpadłam się przywitać.
Ostatnio ze zdrówkiem u mnie nie najlepiej, bo zatrułam się chemikaliami. Głupia baba wymyła czajnik cifem, a później zrobiłam sobie kawy :cool:. Więc piątkowe popołudnie i ranek sobotni spędziłam w szpitalu na badaniach, łykaniu rury i kroplówkach, po czym stwierdzili, że nie ma zagrożenia i odesłali do domu z przykazaniem bym w poniedziałek udała się do ogólnego. Tak też zrobiłam i dostałam recepty. Ogólnie już dobrze się czuję, mam dietę, bo lekarz stwierdził, że mam przełyk poraniony i żołądek :dry:. Nie miała baba kłopoty wymyła czajnik :-D. Teraz się z tego śmieje ale wcześniej jakoś tak śmiesznie nie było.
Pogoda u mnie marna ok 12 stopni, pochmurno i wietrznie więc wzięłam się za sprzątanie.
Zupkę brokułową gotuję dla małego ale z lenistwa nie mixuje.
Gdy będę miała wolną chwilkę to poczytam co tam u Was :tak:
Pozdrawiam serdecznie wszystkie razem i każdą z osobna ;-)

witam pisze z pracy wiec tylko na sekunde jutro pewnie tez nie zdarze do Was zaglądnąć bo mam urodzinki jeszcze moge mowic bo młoda jestem :-D potrzebujacym dużo zdrówka życze. ja tez staram sie korzystac z pogody ile tylko mozna mam nadzieje ze jutro bedzie słonecznie bo planuje robic grilla także o kciuki
miłego dnia

jej fanta20062 to dopiero mialas co dobrego:szok:kurcze dobrze,ze to tak sie skaczylo!!!!
wiesz ja tez czasami jak chce cos domyc,jakis garnek,patelnie to uzywam mleczka,ale co ja wody na to wyleje,do tego jeszcze zagotuje wode w tym naczyniu,wyplukam itd.
ale ty mylas czajnik cifem w srodku???no to mialas dziewczyno pomysl:-pdo czjnika najlepiej ocet i tez kilka razy wode w nim zagotuje,zeby sie wyplukala i smrodu nie bylo czuc,ale to ocet:-pwczoraj wlasnie o tobie myslalam,ze cos cie nie ma a ty takie przezycie,no ale coz dodrze,ze bedziesz zyc;-)
mamuska24 u nas tez pogoda upalna,az zanadto,jak wracamy do domu to siup na lozko:-Dlody,i zimna woda:eek:
agnieszka.kk a z jakiego powodu piszesz,ze szkola ma u was wolne tydzien???a co do koloru wlosow,to ja wcinac sie mezowi twojemu nie bede:-Dskoro mowi,ze w blad ci lepiej i taka mu sie bardziej podobasz to w zupelnosci ma racje;-):tak:czasami facet lepiej doradzi niz kolezanka w tej kwestii...a ty raczej masz jasna karnacje,wiec chyba ma racje co do bladu
zdjecie mialas wkleic stroju kapielowego,ciekawa jestem jaka moda w UK:-p
aaaa ja dzisiaj z czystego lenistwa na obiad mialam ziemniaczki mlode i jogurt(chcialam kefir,ale tu jeszcze takowego nie znalazlam:no:;-))a jak jest goraco,to sama nie wiem co bym jadla,chyba same pomidory,ogorki,salate itp.

ps.oooo i 89gwiazdeczka89 mnie uprzedzila z postem ide czytac...aaaa gwiazdeczka89 z tego roku jestes co jest uwzglednione w nicu???
ja mam zawsze 18lat:-Da,ze mlodo wygladam....:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Fanta kurcze współczuje, ja ostatnio zatrułam się przy myciu toalety tzn nawdychałam się tego zapachu i głowa mnie bolała ,kręciło mi się w niej i mdliło przez cały dzień. tak więc zycze powrotu do zdrówka i mniej takich wpadek.

Gwiazdeczka skoro nie bedziesz miała czasu jutro do nas zajrzeć już dzisiaj zyczę Ci 100 lat!!! ja nie jestem facetem więc chyba mogę sie zapytać ile to już masz lat????

Zyta co chodzi o modę w anglii to tuatj raczej każdy ubiera się jak chce a inni i tak na to nie zwracaja uwagi.tak przynajmniej jest w londynie, wczoraj np na dworze 26 stopni,a kobieta w pizamie przyszła odebrać syna z przedszkola a na ta piżamę miała puchową zimową kurtkę. nikt modowo jej nie osadzał nawet się za nią za bardzo nie oglądali. więc co załozysz na siebie to tylko twoja sprawa. mi osobiście się to podoba:-):-D

reklama
mamuska24 pisze:
Zyta co chodzi o modę w anglii to tuatj raczej każdy ubiera się jak chce a inni i tak na to nie zwracaja uwagi.tak przynajmniej jest w londynie, wczoraj np na dworze 26 stopni,a kobieta w pizamie przyszła odebrać syna z przedszkola a na ta piżamę miała puchową zimową kurtkę. nikt modowo jej nie osadzał nawet się za nią za bardzo nie oglądali. więc co załozysz na siebie to tylko twoja sprawa. mi osobiście się to podoba
biggrin.gif
laugh.gif
:szok::szok::szok::-D:-D:-D
no niby tu we Wloszech,tez kazdy chodzi w czym mu sie podoba itp.;-)raz sie zdziwilam jak do kosciola na msze przyszla osoba ubrana w stroj sportowy:-Ddla mnie to bylo dziwactwo,ale z tego wzgledu,ze w Polsce jak by ktos tak przyszedl,ech:-D
od tamtej pory ja tez ide w czym mam ochote(no akutat nie w dresie,ale...)podoba mi sie to bardzo,bo jesli akurat nie mam czegos odpowiedniego,to poprostu trudno...;-)no a bedac w Polsce to jak ktos nie ma nowego plaszcza na swieta,to jest dziwactwo,tak przynajmniej jest tam w moim regionie...
mamuska24 ale w pidzamie do przedszkola???hm...chociazby ta mama zeszla przed chwila z lozka?czy tez tak po mieszkaniu chodzi???uffff,to dopiero:-)
mnie tez sie podoba jak ludzie chodza ubrani a inni tego nie komentuja:-p

Do góry