reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Felidae, no ja też teraz jestem słomianą wdową :dry:. Małż na szkoleniu, które miało być do 6, a się przedłużyło z powodu pogody do 13 czerwca :-(. Szkoda, że wyszło jak zwykle. Bynajmniej zostałaś z oliwkami i piwkiem, tak na osłodę wieczoru ;-)

reklama
Witam :-)
Weekend minął szybko, ale raczej przyjemnie. W sobotę poszliśmy na urodziny do mojej chrzesnicy i poimprezowałam mocno, do domu wróciłam gdzieś przed 4 :baffled: dobrze, że mieszkam pietro niżej ;-)
Niedziela leniwa, musiałam odpocząć po imprezce. Nawet obiadu nie robiłam, bo w sobotę zrobiłam gołąbki.
Teraz czas wracać do nomalności, ale tylko 3 dni i znowu weekend :rofl2:
Mój już jutro jedzie na ryby. Ja z Angelą dołączymy do niego w czwartek, bo córcia sypie kwiatki na Boże Ciało.

Agnieszka pewnie już korzysta ze słoneczka :-)
aż zazdroszczę, bo u nas zimnica :wściekła/y:

Gwiazdeczka jak tam po wycieczce ?

Baśka przykro mi
[*]

Felidae ale chyba wypoczęłaś ? Może to i dobrze, że wietrznie było, bo wtedy jest dużo jodu. No i oby to juz było ostatnie choróbsko u małego.
Fanta fajnie, że Dzień Dziecka udany. Szkoda, że mąż jeszcze nie wraca.
Mamuśka ?
Zyta?

cześć dziewczyny

u nas znowu pochmurno i jakoś nie przyjemnie na dworze a musimy wyjść na zakupki, mam nadzieję że nie zmokniemy. małż w domu do środy bo długi weekend mamy więc staramy się korzystać z wspólnego czasu przed moimi wakacjami w polsce. miałam nadzieję że po dwóch tygodniach do nas dojedzie ale nie chce bo mówi że tylko bedzie się w polsce denerwował. tak więc wakacje spedzamy same z rodziną w polsce.

Edysiek czyli impreza udana?!!!Angela chyba zadowolona że kwiatkki bedzie sypała??

Felidae no to nie zlą pamiątkę z urlopu przywieźliście. zdrówka życzę!!!

Agnieszka nie zdążyłam zyczyć spokojnej podróży i udanego urlopu więc robię to teraz!

Baśka przykro mi, a jak twoje samopoczucie???

Fanta to już długo bez męza jesteś! czasem tak bywa jak wróci może ci ztrekompensuje samotność:-).

Zyta , Gwiazdeczka co tam u was?????

witam dziewczyny
wypad rewelacyjny, mały zachwycony zarówno dinozaurami ( myslałam ze bedzie sie ich bac jak beda ryczec a tu prosze ) jak i postaciami z bajek. zaliczył jazde kolejką na sporo atrakcji był jednak za malutki ale i tak na wszystkie chciał isc zwłaszcza na te zwiazane z woda :-D
poczytam potem co u Was moze wiecej naskrobiecie ( a tak z inne beczki to w sumie mało nas tutaj sie udziela :confused:)

Bry!
Wpadam z kawą.
Pogody jak nie było tak nie ma. Dziecię moje w wyże leży i film o myszy ogląda więc mam spokój.
Plany mam ambitne na dziś <bo w końcu trzeba się ruszyć ;-)> i będę okupowała deskę do prasowania. Obiecałam sobie, że poprasuje wszytko a jak to wyjdzie w praktyce zobaczymy :-D.
Pozdrawiam wszystkie i każdą z osobna :tak:.
P.s.
Bierzemy udział w konkursie i proszę o głosiki :-).
Z góry wielkie DZIĘKI!!
Płatki BoboVita - Każde śniadanie to przygoda!

Miłego dnia!

za głosowane :-)
No mam nadzieję, że ta choroba to jedna z ostatnich,, chociaż antybiotyk brał w zeszłym roku w październiku więc nie jest źle...
A ja poluję na BÓB :-) uwielbiam hihi Pogoda jak wszędzie, Moja mama pojechała na zjazd liceum...i jak z nią rozmawiałam to podobnie jest w centralnej Polsce ( no prawie centralnej:-) )Coś mnie głowa zaczyna boleć.. ja długi weekend w pracy...więc tylko w czwartek oddech a w piątek do pracy, a może spokój będzie :-) Ja się nie nadaję na te czasy :-( za mało się cenię ...:-( jest cos do zrobienia to robię, a inni w tym czasie pytają za ile... eh...
A gdzie Zyta ?

Witam :-)
Mąż już pojechał na ryby, a ja wróciłam z pracy i jakoś spać mi sie nie chce.

Felidae na świeży bób to jeszcze za wcześnie, teraz tylko mrożony znajdziesz. Ja też lubię :tak:
a Zyta pisała na zamkniętym.
Fanta zagłosowane. Ja nie lubię prasować i prasuje tylko jak muszę ;-)
Gwiazdeczka super, że synek zadowolony :-)
Mamuśka a kiedy wyjeżdzasz do Polski ?

Witam się!
Wpadłam się zameldować. Mam od wczoraj siostrę u siebie, bo pewne rzeczy się pokomplikowały :-(.
Mam nadzieję, że jakoś się wszystko ułoży. Póki co pomagam jej jak mogę. Jakiś wynajem szukamy ze studentami bo na kawalerkę to raczej jej nie stać jak zarabia 1200 :sorry2:. Może jak lo skończy to w akademiku się zamelduje gdzieś. Jak się uda...
Miłego i spokojnego dnia!

reklama
Fanta zagłosowane!! co do prasowania nie znoszę tego,moja pierwsza praca w anglii to było właśnie prasowanie przez 8 godz dziennie aż mi zbrzydło , ale wczoraj odbebniłam swoje prasowanko a małz swoje tak więc mam z głowy.
Edysiek ja za 3 tygodnie wyjeżdżam do domku na cały miesiąc!

u nas pogoda się poprawiła słoneczko świeci ale jest dość zimno . dzisiaj czekaja nas odwedzinki koleżanki więc mała się pobawi a ja bede mogła troszkę poplotkować. małż w końcu poszedł do pracy a ja mam przed soba spokojny dzień i nie muszę słuchać jego narzekań a to ze pogoda zła,a to że ma intrnet słaby i nie moze grać :-)

miłego dnia dziewczyny

Do góry