reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Witajcie
Padam ze zmęczenia więc odpiszę patrząc na jedno oko :blink:
W końcu wyczekiwany weekend.
Jutro wizyta u fryzjera,nowy kolor i nowa Ja :D

agnieszka.kk jutro zalatw sprawe z zakupem:tak:no i wloski tez coby pieknie wygladaly,a idziesz do jakiejs znajomej,czy do do fryzjera?
Zyta liczę na to że uda mi się wszystko załatwić.Dzięki :D
A do fryzjera idę do znajomego,dobrego kolegi który ma swój salon i jest mega dobry.

witam.ja tu przyszłam się pochwalić niespodzianką:sorry2: tak jakoś wyszło że po wczorajszej wizycie u ginka z powodu nst paczki anty i plamień okazało się że zaciązyłam.:cool2:
Baśka na początek...miło poznać :D
GRATULUJĘ!!!

Udanej soboty życzę.
Pozdrawiam wszystkich,bez wyjątków :)

reklama
Witam :-)
Słońce od rana świeci i spać nie daje :-D
My dzisiaj jedziemy do moich rodziców. Najpierw połazimy po sklepach (choć nie wiem z czym bo to przed wypłatą :dry:) a potem idziemy do nich na obiad.

Bry!
Ja dziś tylko się melduję i uciekam na zakupky do reala, a że nie mobilna jestem i mam prawie 40 km, to im wcześniej wyjdę tym szybciej wrócę :-D
Fanta ale na piechotę do tego Reala to chyba nie szłaś co ? :rofl2::laugh2:
Zyta u mnie w domu kwiatki też nie za bardzo chcą rosnąć :eek: Mam kilka ale nic szczególnego.
Mamuśka ale to dziwne, że Julka taka rozbiegana a chce w wózku siedzieć. No ale dobrze, bo możesz spokojnie gdzieś pójść chociaż. U nas wózek poszedł w odstawkę w wieku 2 lat.
Agnieszka udanego fryzjera i żebyś dobry strój znalazła :tak:

Życzę Wam mamusie aby ten dzień był piękny i wyjątkowy , a także żebyście czuły się dumne i szczęśliwe z bycia mamą i to nie tylko dzisiaj ale przez cały czas :-):-):-)

Ostatnia edycja:
Edysiek Julka lubi spacerówkę moze dla tego grzecznie w niej siedzi,a może dlatego że ja ją przypinam i sama sie nie odepnie wiec nie ma wyboru .
jak jestem w polsce to nigdy nie mam ze sobą wózka,ale tutaj cięzko się przestawić bo do sklepów daleko,wszędzie ulice ruchliwe i waskie chodniki i ja nie czuję się bezpiecznie wychodząc z moim urwisem. pozostaje mi tylko wsiadanie do autobusów z małą,a tam zawsze tłok i jeszcze teraz jak jest gorąco to nie da się wytrzymać:no:

Baśka gratulacje,fajny prezent na dzień matki dostałaś. Zdrówka zyczę!!

Dnie urocze, piękne, młode
W drodze życia napotkamy,
Ale jednym z najpiękniejszych
Jest dzień Mamy.
Więc serdecznie Nam winszuje,
Aby przez ten dzionek cały
Tylko nuty zdrowia, szczęścia,
W Naszych sercach, grały!

Mamusie w naszym dniu zyczę wszystkim widoku ogromnego uśmiechu naszych pociech, pieknej pogody i zeby chociaz dzisiaj problemy i smutki przestały istnieć. miłego dnia!!!!

Cześć!

Ja już po wizycie u fryzjera.Jest inaczej,ciemniej,już nie jasny blond :-D najnowsze zdjęcie w avatarku :tak:
Wyszło ciemniej niż się spodziewałam ale nie dużo więc jestem zadowolona a poza tym po kilku myciach kolor zrobi się ciut jaśniejszy więc też będzie zadowalająco :tak:

Edysiek jakby co udanych zakupów życzę i pyyysznegooo obiadu :tak:
Mamuśka dopóki dziecko może jeździć w wózku to niech jeździ,bezpieczniej jest :tak:

I oczywiście WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH MAM!!!

Agnieszka widzę że wizyta u fryzjera działa jak odnowa biologiczna no i na zdjęciu usmiechnięta taka!!! ładniutko!
ja też muszę odwiedzić fryzjera ale dopiero jak bede w polsce bo tutaj na pewno byłabym zawiedziona:-(

Agnieszka wiesz czasem nie mialam wyboru i musiałam a może chciałam własnie dla zmiany zrobić coś z włosami i za kazdym razem spierniczyły mi włosy. a to krzywo obcięte, a to za krótko,albo kolor nie taki jak chcialam. a w polsce zawsze byłam zadowolona zrobiły mi włosy dziewczyny dokładnie tak jak sobie zazyczyłam a tutaj w anglii po swojemu, nigdy mnie nie słuchały bo niby bedzie mi ładniej tak jak one chcą i na dodatek za sporą kasę. dlatego wolę w polsce u znajomych i wiem że bedzie super.

Agnieszka wiesz czasem nie mialam wyboru i musiałam a może chciałam własnie dla zmiany zrobić coś z włosami i za kazdym razem spierniczyły mi włosy. a to krzywo obcięte, a to za krótko,albo kolor nie taki jak chcialam. a w polsce zawsze byłam zadowolona zrobiły mi włosy dziewczyny dokładnie tak jak sobie zazyczyłam a tutaj w anglii po swojemu, nigdy mnie nie słuchały bo niby bedzie mi ładniej tak jak one chcą i na dodatek za sporą kasę. dlatego wolę w polsce u znajomych i wiem że bedzie super.
Rozumiem,pewnie jeżeli masz w Pl sprawdzone babeczki to spoko.
Ja też zawsze w Pl robiłam i też w jednym salonie u jednej babki ale gdy jakiś dłuższy czas temu odkryłam dobrego fryzjera polaka to chodzę do niego,zawsze zrobi tak jak chce i (odpukać) zawsze wychodzę zadowolona :tak: fakt że kosztuje to jeszcze raz więcej niż w Pl ale czasami jak trzeba iść to nie będę specjalnie do Pl leciała więc robię tu.

...aaa chciałam napisać wam dziewczyny że udało mi się wymienić strój,bez problemu chłop mi przyjąć,powiedziałam tylko że jest za mały a on że ok :-D i wymieniłam z biało-niebieskiego w luźne paseczki na fioletowo-różowy i nawet ten drugi lepiej mi się podoba i co najważniejsze dopnę się pod cyckami :tak::-D
Później wstawię wam foto:)

Witam :-)
Agnieszka to super, że strój się udało wymienić. I nowy avatarek fajny :tak:
Mamuśka, jasne że jak Julka chce jeździć to korzystaj ;-)

Wczoraj poszliśmy do znajomych na piwo, mieliśmy być tylko chwilę a wróciliśmy do domu po 23. Był i grill i pizza no i piwko.

reklama
Do góry