dziewczyny tylko nie nakrzyczcie na mnie;-)
ale wyraze swoja opinie o kosmetykach....
kiedys swego czasu naprawde mialam problem z cera,wiec sporadycznie ogolnie uzywam kremow,maseczek itp.krem to bambino,teraz sprawdzona nivea,maseczki okazjonalnie,nawilzajace;-)
ale tak naprawde jak juz cos sobie kupuje,nie tylko na twarz to sprawdzone kosmetyki,nie najdrozsze,ale te sredniej ceny...;-)naprawde,nawet z opini kolezanek,znajomych siegam o dziwo po tanie kosmetyki...
natomiast jesli chodzi o kosmetyki z avonu,jak dla mnie,zadna rewelacja,kiedys kupowalam(moja mama teraz je kupuje),ale to juz pozostawiam do opini uzywajacych,ja poprostu nie mam przekonania do tego,tej firmy,a ogolnie jesli jest malo osiagalne w sprzedazy...to nie dla mnie

lubie poprostu wejsce do sklepu z kosmetykami i tam poszperac,wziasc jakas probke itp.
Tylko tusz do zes musze miec super,chociaz ostatnio kupilam i jestem malo zadowolona,wiec jesli macie jakis sprawdzony,latwo dostepy,ktory mozecie polecic,poprosze
widze,ze dzisiaj wszystkie jestesmy zajete,ja juz ogarnelam mieszkanie,deszcz pada wiec chwile na net mam czas;-)