reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Edysiek czyli wieczór udany! to dobrrze bo takie spotkania odstresowują.
Agnieszka to super że stój wymieniłas i jeszcze na dodatek na ładniejszy.
jeśli mogę się zapytać gdzie mieszkasz w UK????
a i udanego grillowania zyczę.;-)

reklama
mamuśka dzięki:)
Ja mieszkam w Market Harborough.

My już po grillowaniu,koleżanka dziś na nockę do pracy idzie więc długo siedzieć nie mogli a my wciąż w ogrodzie się opalamy hehe

A co u was?

Ostatnia edycja:
U nas dzisiaj troszke chłodniej. Przyjechał mój brat z rodziną, to posiedzieliśmy trochę. W sumie długo nie byli, dobrze że rano ciacho upiekłam, to było do kawy :-)

U nas dzisiaj troszke chłodniej. Przyjechał mój brat z rodziną, to posiedzieliśmy trochę. W sumie długo nie byli, dobrze że rano ciacho upiekłam, to było do kawy :-)
ciacho a jakie?a jakie?:-D
fajnie że odwiedziny udane :)
ja za moimi braćmi już się stęskniłam :-( ale jeszcze troszkę,troszeczkę i się zobaczymy:)

Cześć dziewczyny!

...mam mały problem :-(
Wczoraj w ogrodzie troszkę się opalaliśmy(oczywiście Ja nie mogę bo mam problemy z pajączkami) lecz się skusiłam,wczoraj po kąpieli posmarowałam ciało balsamem z avonu a dziś rano obudziłam się z małymi,bardzo drobnymi białymi plamkami na nogach i krostkach co to może być? i od czego? czy od opalania (pajączki tak zareagowały) czy może ten pieprzony balsam
dry.gif
wkurzona jestem na maksa bo w niedzielę na urlop jedziemy a tu jakieś uczulenie czy coś?pomocy!!!

agnieszka.kk to byl balsam po opalaniu czy zwykly?jak zwyklu to moze przez to tak ci sie zrobilo...A wiesz co jak mowisz,ze nie mozesz sie opalac,to kochana smaruj sie ale kremem z filtrem,teraz jest takie slonce,chyba bardziej piekace,no przynajmniej u nas odczuwam,ze tak jest,piecze doslownie i szybko moze opalic...
wiesz jak piszesz mozesz miec uczulenie,hm ale wcale nie wiem co by ci doradzic,zeby to szybko zniklo,moze do apteki sie przejdz,cos doradza?
Dziewczyny potem do was zajze,dzisiaj mam troche pracy,wiec sie spiesze,maz w domu,wiec same wiecie,balagan,gotowanie itp.
Pozdrawiam wszystkie i zycze milego dnia...

zyta to był zwykły balsam z avonu.
Pamiętam że kiedyś gdy używałam kremu do rąk tej samej firmy to miałam małe krostki uczuleniowe.Jak odstawiłam krostki znikły więc jeżeli to ta sama seria i firma więc przypuszczam że przez balsam.Już nie będę go używała :no: poczekam do środy jak nie zniknie to pójdę do lekarza.
Miłego dnia zyta:)

Agnieszka mi się wydaje że to balsam, ja 2 dni temu użyłam nowej maseczki do twarzy tez z avonu, i po godzinie twarz miałam czerwoną i w bąblach jakby mnie coś pogryzło,a poza tym uczucie gorącej twarzy. kolezanka mmi powiedziała że ostatnio zmienili składniki nie których kosmetyków,i jeśli do tej pory cię nie uczu;lały to może się tak stać. ja ci proponuje wypić wapno i jak masz zyrtec mi przeszło pojednej nocy-a bałam się okropnie że dłużej z tym się bede męczyć.

ja uciekam zajrze wieczorem bo dzisiaj dzień pełen roboty . miłego dnia!!!

dziewczyny tylko nie nakrzyczcie na mnie;-)
ale wyraze swoja opinie o kosmetykach....
kiedys swego czasu naprawde mialam problem z cera,wiec sporadycznie ogolnie uzywam kremow,maseczek itp.krem to bambino,teraz sprawdzona nivea,maseczki okazjonalnie,nawilzajace;-)
ale tak naprawde jak juz cos sobie kupuje,nie tylko na twarz to sprawdzone kosmetyki,nie najdrozsze,ale te sredniej ceny...;-)naprawde,nawet z opini kolezanek,znajomych siegam o dziwo po tanie kosmetyki...
natomiast jesli chodzi o kosmetyki z avonu,jak dla mnie,zadna rewelacja,kiedys kupowalam(moja mama teraz je kupuje),ale to juz pozostawiam do opini uzywajacych,ja poprostu nie mam przekonania do tego,tej firmy,a ogolnie jesli jest malo osiagalne w sprzedazy...to nie dla mnie:no:lubie poprostu wejsce do sklepu z kosmetykami i tam poszperac,wziasc jakas probke itp.
Tylko tusz do zes musze miec super,chociaz ostatnio kupilam i jestem malo zadowolona,wiec jesli macie jakis sprawdzony,latwo dostepy,ktory mozecie polecic,poprosze:tak:

widze,ze dzisiaj wszystkie jestesmy zajete,ja juz ogarnelam mieszkanie,deszcz pada wiec chwile na net mam czas;-)

reklama
Witam :-)
Ja już po pracy, zjadłam rosół i zaraz zabieram się za robienie krokietów - mam trochę ugotowanego mięsa z rosołu, to zmielę, dam do tego usmażone pieczarki z cebulką i farsz będzie.

Agnieszka mi też się wydaje, że to od tego balsamu. Już nie raz słyszałam, że kogoś kosmetyki z Avonu uczuliły :no: Ja używam i mi nic po nich nie jest, ale różnie to bywa.
Na razie pij wapno i zobacz czy schodzi.

Zyta ja właśnie kupuję z Avonu, bo mi wygodnie. Obejrzę katalog, zamówię i za kilka dni mam. Choć ostatnio coraz mniej, wolę w sklepie. Do twarzy używam kremów nivea, dla mnie są super. Ale ja zmieniam kremy co jakiś czas, żeby skóra się nie przyzwyczajała. I też stwierdziłam, że wcale nie trzeba dać dużo za kosmetyk, żeby był dobry. Czesto nasze polskie są naprawdę dobre i cena korzystna.
A tusz do rzęs, to też mam z Avonu, ten Super Shock dla mnie ok. Choć właśnie pokusiłabym się na jakiś inny, ale sama nie wiem na jaki. Ja codziennie się maluję i dla mnie tusz to podstawa :tak:

Do góry