Edysiek
odkrywca
Witam i ja :-)
Ja już pranie powiesiłam, ogródek podlałam i kawusię piję.
Fanta jak tam narożnik ?
Mamuśka fajna taka play grupa, córcia ma kontakt z innymi dziećmi, Ty z innymi mamami, no i fakt, że uczy się jęzzyka super
Agnieszka skąd ja to znam
Ja też jak mi się nikt pod nogami nie pałeta, to od razu mam chęc do robienia czegoś ;-)
Czasem wole mojego wyeksmitować i mieć święty spokój. Nawet na komunię za dużo mi nie pomagał, jakoś sama wole wszystko robić, dla mnie czasem czyjaś pomoc bardziej przeszkadza niż pomaga
A teraz to chyba większość zakładów z blachy - nasz też. Tylko u nas klima jest
Ale na produkcji to i tak niewiele daje. Jednak u nas w mistrzówce, to czasem mi za zimno
Na szczęście chłopaki zawsze pytaja czy mogą włączyć.
Gwiazdeczka przykro mi z powodu kłopotów z teściami :-(
Wiesz ja kiedyś też nie lubiałam prac w ogrodzie, dopiero mi to z wiekiem przyszło. Kiedyś to była dla mnie kara a teraz to relaks :-) Tym bardziej, że siedzę w pracy 8 godz, to chce się trochę zaczerpnąć powietrza i rozruszać.
Zyta postaram się poprawić
Teraz mam 2 zmiany, to zanim rano wszystko ogarnę, obiad naszykuję to muszę po Angelę jechać i do pracy się zbierać.
Ja już pranie powiesiłam, ogródek podlałam i kawusię piję.
Fanta jak tam narożnik ?
Mamuśka fajna taka play grupa, córcia ma kontakt z innymi dziećmi, Ty z innymi mamami, no i fakt, że uczy się jęzzyka super

Agnieszka skąd ja to znam

Czasem wole mojego wyeksmitować i mieć święty spokój. Nawet na komunię za dużo mi nie pomagał, jakoś sama wole wszystko robić, dla mnie czasem czyjaś pomoc bardziej przeszkadza niż pomaga

A teraz to chyba większość zakładów z blachy - nasz też. Tylko u nas klima jest

Gwiazdeczka przykro mi z powodu kłopotów z teściami :-(
Wiesz ja kiedyś też nie lubiałam prac w ogrodzie, dopiero mi to z wiekiem przyszło. Kiedyś to była dla mnie kara a teraz to relaks :-) Tym bardziej, że siedzę w pracy 8 godz, to chce się trochę zaczerpnąć powietrza i rozruszać.
Zyta postaram się poprawić

Teraz mam 2 zmiany, to zanim rano wszystko ogarnę, obiad naszykuję to muszę po Angelę jechać i do pracy się zbierać.