reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Lana e tam, co to za wytłumaczenie. Normalnie na wątkach zazwyczaj jest głosowanie...

To mogę kogoś zgłosić?? Ja jestem za tym, żeby femme była tu moderatorem.

reklama
No tak na moderatorki faktycznie zrodził sie pomysł, bo sama taki watek zaproponowałam, a raczej pytałam czy jest taki bo chciałaby sie tam udzielać. No ale skoro watek jest dopuszczony do użytku publicznego nie tylko dla oderatorów to mysle ze faktycznie sprawiedliwie bedzie załosować

edit ja przyszłam i wszystko ucichło:dry:. No to mamy dwóch kandydatów, L.a.n.a i Femme Fatal tylko pytanie czy femme chce:-p. Ktoś jeszcze chętny?

Ostatnia edycja:
Ja już na forum dobre 3 lata jestem udzielam się praktycznie codziennie i nigdzie jeszcze nie moderuje więc jak coś mogę spróbować czemu nie a ty LANA jak widzę masz już tyle na głowię że chętnie Cię obciążę bo niedługo córka zapomni jak mamusia wygląda :-D :-p

No ale niech wątek ożyje i więcej osób się wypowie ;-)

Kurde a ja się wysmarowałam oliwką (bo mam mega suchą skórę i walczę już jak mogę :no: ) i teraz jestem taka ślizga i boje się na siebie ciuchy włożyć :-D:-D a muszę Ninę do przedszkola odprowadzić :-D :-p

Femme czy ty aby nie przsadzasz?;p
moje dziecko doskonale wie jak wygladam pozatym nie Twoja sprawa ile jestem na forum i kiedy;p
niech kazdy pilnuje siebie. tak bedzie najlpeiej ;-)

umi jakie dziewczyny?
czy ja cos napisalam? to chyba jedna osoba zaczyna wywody swoje urzadzac.
ja problemu nie widze w wybraniu ponownie moda.
mi to naprawde obiojetne kto nim bedzie.
ale takich tekstow sobie nie zycze.

LANA - :oo: a ty po co się unosisz ? nie zauważyłaś że żartowałam ? chyba jednak masz z tym problem skoro w ogóle wzięłaś to na poważnie :sorry:

ja sie nie unosze. tylko tego typu tekstow sobie nie zycze.
chyba o tyle moge prosic.
zglosilam zeby odebrano mi prawa!
nie chce miec juz nic wspolnego z moderowaniem tego watku.

reklama
:sorry: zażartowałam i nie widzę w tym nic złego co mogło by Cię urazić wyolbrzymiasz strasznie i niepotrzebnie robisz z siebie teraz ofiarę ale nie mam zamiaru nawet dyskutować z Tobą bo mam wrażenie że specjalnie do kłótni prowadzisz ale nie mam zamiaru dać się sprowokować :-) Napiszę tylko że to był żart bez żadnych złych intencji i nie sądziłam że może Cię w jakikolwiek sposób urazić.

Do góry