reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

reklama
Coś tu ucichło i dobrze bo nie miała bym jak nadrobić :-D :-p słonko wyszło to się już w domu tyle nie siedzi i nie ma czasu ;-)

ROX - o proszę to w moich stronach :-) ...biedny Boo ? ( właściwie jak ma na imię Twoja pociecha :-D :-p ) Nina kiedyś też się tak odparzyła masakra :no: dobrze że już pieluch nie ma to nie ma tego problemu ;-)

ANETKA - dobrze że z nami zostajesz :-p :-)

LANA - biedna Julka :dry: Nina nawet nie wiem kiedy teraz jakieś szczepienie będzie miała chyba jakoś koło 4 roku ? nie mam pojęcia muszę sprawdzić :-p

A my dzisiaj mamy 6 rocznicę :-p masakra tyle czasu ze sobą :-p no ale sobie nie po świętujemy bo K dopiero z pracy zaraz wróci i po 23 jedzie znowu na nockę :dry: mieliśmy iść do kina ale wolę żeby się wyspał bo nie wiem jak by sobie dał radę w tej pracy :dry:

Witam w ten piękny słoneczny dzionek:-). Pogoda super, tylko taka rozleniwiająca. Jednak tak sobie myślę, że jak teraz już mamy lato to jak bedzie w lipcu czy sierpniu. Przytargałam letnie ubrania Angeliki i robiła przegląd. Jeśli chodzi o ciuchy, to jest dość wybredna i ma tak już od małego.
Ja trochę nie w temacie jestem jak piszecie o problemach ze swoimi małymi dzieciaczkami :sorry: ja już prawie zapomniałam jak to jest mieć w domu małego szkraba:tak:.
ROX jeśli mogę coś doradzić, to tyle żeby mały teraz w domu jak najwięcej chodził na golaska, tzn. bez pieluchy . To bardzo pomaga na odparzenia.

Femme mi pediatramowila dopiero wlasnie ze jakos jak bedzie miala julka 5 lat bedzie szczepienie.

rox kazdemu odpoczynek sie nalezy:)

Edysiek to dolacz do naszego grona:) hehe

A skąd u nas się moderator wziął? Myślałam, że zrobimy jakieś głosowanie...

U nas noc tragiczna :dry: Zuza oczywiście się obudziła i zrobiła sobie wycieczkę do naszego łóżka, ale to żadna nowość, bo codziennie tak jest :sorry2: Najgorsze, że w nocy jeszcze kilka razy się budziła, a jak mąż wstawał o 5 do pracy, to Zuza też się obudziła i zaczęła sobie do niego gadać, wołać go :dry: w końcu po jakiejś godzinie zasnęła i obudziła się po 7. Mam dość :dry:

Zuzia właśnie je śniadanko i wygania psa słowami "Luna stąd,wyjdź!" (Luna idź stąd, wyjdź) :-p

reklama
majandra chętny,nie chętny.. ja bym chętna nie była, ale moglabym kogoś zaproponować, kto może sam nie napisałby, że się zgłasza.. ;-)

Do góry