reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Anetka jak nie chcesz to zglos to adminom i po sprawie.
Przeciez ja sie z toba bic nie bede o moderowanie.

U nas dzis nopc super. julak spala cala noc w swoim lozku i nawet na sekundke nie obudzila sie i nie przyszla dzis do nas do lozka.
mam nadzieje ze to szczepienie ja tak poodmienialo.
dzis juz jest ok. raczka nie boli... szoguni sobie julka jak codzien:)

reklama
Lana ja nie chcę moderować,nawet nie miałabym na to czasu, nie mam nic do tego, że Ty nim zostałaś, jakby to był ktoś inny to też czułabym zażenowanie.. bo nikt nawet nas nie poinformował o tym, że moderator został wybrany.

Ej, bez unoszenia się tu, proszę!

Anetko
, na grupie moderatorek wybrano Lanę do moderowania. Może rzeczywiście zbyt pochopnie to wyszło. Możemy zrobić głosowanie. Nie ma problemu.

Ostatnia edycja:
majandra my sie nie unosimy;p

no róbcie jak uważacie.
Padło haslo na moderatorni ktos zglosil mnie... pomyslalm w sumie czemu nie skoro aktywnie sie udzielam.
ale myslalam nad tym 2 dni. I moglam sie nie oferowac.

No właśnie, na moderatorni.. dlaczego tylko moderatorzy mają coś do powiedzenia? To chyba nie jest wątek tylko dla moderatorów?

Poczekajmy na resztę dziewczyn, zobaczymy czy będą chciały głosowanie.

Witajcie, ja po szpitalu juz:-) wczoraj wróciłam, ale nie miałam serca do nadrabiania to nie pisałam. Dzisiaj po nadrabiam:-) ale tak przeleciałam pobieznie i nie wiele widze mam:-)

edit ooo widze mały sajgon sie zrobił

Macie problem:-) zróbmy glosowanie i tyle:-) lana zgłosi swoja kandydature i jak przejdzie to nic nie b edzie trzeba zieniac:-)

edit Majadnra mielismy cystoskopie i oszczykiwanie:-)

reklama
anetko moze dlatego ze pomysl na ten watek zrodzil sie na moderatorni i tam tez sie potoczyl wybor moderatora.

Ale jesli macie ochote to zmieniajcie. robcie glosowanie i po sprawie.

Do góry