Edysiek
odkrywca
Mamuśka ja to bym zjadła taki ryż z jabłkami, ale Angela to już nie. Ona ogolnie jest wybredna co do jedzenia. Chociaż ryż lubi, ale taki sam do obiadu np. do kurczaka albo do chińszczyzny. Nawet gołąbków nie jada. No cóż, ten typ tak ma. Już przywyklam ;-)
Agnieszka jak tam po zakupach ? kiedy wyjeżdżacie?
Zyta ja troche Cie rozumiem. Co prawda ja nie mieszkam na obczyźnie
Jednak ja przeprowadziłam się do męża, a rodzice i bracia mieszkają zupełnie gdzie indziej. Tutaj w sumie mało kogo znam, choć mieszkam tu już 9 lat. Ale ja jestem typem samotnika i raczej ciężko mi nawiązać z kimś bliższą znajomość. Dobrze, że do pracy chodzę, bo chociaż tam mam koleżanki i mogę czasem poplotkować.
Właśnie wróciłam z Angelą z przejażdżki, ja na rolkach ona na rowerze, bo na rolkach coś nie lubi. A jeździłam chyba dopiero 3 raz w życiu, bo ja nigdy wczesniej na rolkach nie jeździłam, ale zakochałam się od razu i od 1 razu umiałam jeździć
Na obiad zjadłam młodą kapustę duszoną :-)
Agnieszka jak tam po zakupach ? kiedy wyjeżdżacie?
Zyta ja troche Cie rozumiem. Co prawda ja nie mieszkam na obczyźnie

Właśnie wróciłam z Angelą z przejażdżki, ja na rolkach ona na rowerze, bo na rolkach coś nie lubi. A jeździłam chyba dopiero 3 raz w życiu, bo ja nigdy wczesniej na rolkach nie jeździłam, ale zakochałam się od razu i od 1 razu umiałam jeździć

Na obiad zjadłam młodą kapustę duszoną :-)