reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

reklama
Lena witaj :-)

Mamuśka mamy staw koło domu, bo mój K. to nie dość że wędkarz to jeszcze swoje rybki musi mieć. No ale ładnie jest i nawet kąpać się można :tak: Zrobię zdjęcia i wrzucę.

agnieszka.kk wlasnie mialam cie poprosic o zdjecie... jaki ty ten stroj kupilas;-)ty to widze,taka artystyczna dusza,ja to bym nie umiala cos,czegos poprawic,takie do tego mam rece,ech:zawstydzona/y:;-)
Zyta kochana Ja o szyciu nie mam większego pojęcia ale wszyć zapinkę to potrafię :-D
Kombinuję jak koń pod górę bo zależy mi na tym stroju.Dobrze się w nim czuję,kolory mi pasują lecz ten jedne incydent no...:dry:
Agnieszka avatarek troszkę tajemniczy bo za wiele nie widać,ale tą szczupłą osóbkę można dojrzeć. pochwal się zdjęciem stroju jak go przerobisz.
mamuśka dzięki ;-)
wkleję fotkę jak będzie gotowy.
Dziewczynka w sukience ćwicząca boks to musiało byś śmieszne :-D a małej pewnie pasowało :)
Porządki zrobione to na jakiś czas masz chociaż z głowy.

Edysiek czekam na fotki stawu :tak: ciekawa jestem...

Lena witaj :-)

Uciekam spać!Dobranoc dziewczyny:)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny!
Małżonek w niedzielę wyjechał w delegację i wraca 5 czerwca, a ja jakoś znaleźć sobie miejsca nie mogę...
Wybaczcie, że ostatnio się nie odzywałam ale musiałam się nim na zapas nacieszyć <niestety się nie dało :-D>.
Mieszkanie mam już prawie na błysk wysprzątane i jak skończę sprzątać, to nie mam pojęcia co będę robiła :dry:.
Edysiu, u mnie koło domu też jest staw ale ryb tam nie ma tylko kaczki :laugh2: jakby któraś miała ochotę na kaczkę, to dajcie znać :-D;-). Robiłaś już może kotlety rybne?
Ubiegnę Cię i klejam Ci nasz stawik :tak:
Zobacz załącznik 467119
Zyta, jak pogoda u Was? Bo u mnie od 2 dni duszno, pochmurno na zmianę ze słonkiem. Dziś czekam na burzę <mimo iż się boję>, bo kiślem oddycham... Ja też zdolności manualnych nie posiadam :-D.
Mamuśka, Jula ćwiczy karate? :-D przezabawnie musiało to wyglądać :tak:.
Agnieszka k.k. czekamy na foty :tak:.
Lena, witam Cię tu :-D
Zajrzę jak młodego po południu spać położę. Póki co z psiakiem muszę się zbierać.

lenaDTR jak najbardziej mozesz dolaczyc,zaprasamy!!!!chociaz maly tu ruch,moze jestesmy jedyne:rofl2:

a tak swoja droga to ciekawa jestem jak maja sie statystyki do ilosci dzieci w Polsce???
hm moze ktos kiedys zalozy jakas ankiete???
tu we Wloszech w wiekszosci maja po dwujce....malo sie spotka,ze jest jedno lub troje,no przynajmniej w okolicach tu gdzie mieszkam....
Podejrzewam,ze i w Polsce teraz taki model panuje:-p
fanta20062 witaj,witaj,no zeczywiscie dlugo cie nie bylo...juz nawet cie wczesniej wywolywalam,potem dalam spokuj,hm pomyslalam ze zapomnialas o nas:zawstydzona/y::-p
staw piekny,macie cel na spacery,bo napewno mamusiek z dziecmi tam nie brakuje?
Edysiek a nie lowia rybek obce osoby w tym stawie?ja myslalam,ze to wasz ten staw,prywatny?aaa i widze ze masz kato na fb?powiedz mi trudno zeczywiscie sie po nim poruszac?kurcze teraz to zaluje ze skasowalam,ale nic nie stoi na przeszkodzie zeby nowy zalozyc...
a na wycieczke z klasy Angeli nie jada dzieci?moja kuzynka po komuni byli gdzies na wycieczce z dziecmi komunijnymi?
mamuska24 haha dziewczynka w sukience cwiczaca box,a jednak cos ci wujkowie musieli wymyslec,nie tak to tak,ale teraz poszli w kierunek zabawny,a dziewczyna tez musi sie umiec obronic w razie czego wiec mysle,ze nalezy im sie pochwala;-)
agnieszka.kk ja to mam problem z guzikiem wszyc a co dopiero cos tam wymislic i przerobic:zawstydzona/y::rofl2::-p:-)

u nas widze,ze w nocy padalo teraz nawet slonce sie przedziera zza chmur,ale pogoda ogolnie jest do bani...:rofl2:wlasnie pije kawe i bb okupuje...:-p

witam się z kawusią i jeszcze trochę zaspana ale dzień dobry wszystkim.

Edysiek czekam na zdjecie, to musi byc fajne mieć właśny prywatny staw koło domu:-)
Fanta no witam cię kochana, tak się zastanawiałam gdzie nam zaginęłas, a ty mężem chciałas się nacieszyć- współczuje rozłąki- dość czesto Twój mąż wyjeżdża-???
Mamuśka, Jula ćwiczy karate?
laugh.gif
przezabawnie musiało to wyglądać
yes2.gif
.

fanta moja córa tylko ćwiczy karate i boks tak wiesz z wujkami,na zajęcia nie chodzi ale coraz częściej odnoszę wrażenie że przez nich lubi sie bić:-( a jej walki w sukni księzniczki wygladały komicznie (cięzko jej było nogi podnosić,a jak się przewracała to nie mogła wstać- więc wszyscy się śmialiśmy i ona też była zadowolona.
Agnieszka porządki zrobiłam ,bo w zeszłym roku jak wróciłam z urlopu to mąz jak zmieniał pościel to brudną powrzucał do szafy z butami(niby nie wiedział co z nią zrobić:no::-)) tym razem jest tak poukładane że nic tam nie wrzuci(pozmieniałam wysokość półek )
Zyta no nie wiem czy powinnam wujków pochwalić, może tylko za to że córa ich uwielbia bo na maksa się z nią wygłupiają, ale jak jakieś dziecko próbuje jej coś zabrać to nie odda , szczypie i krzyczy dzieciom w twarz. jeden chłopczyk ugryzł ją to mu przyfasoliła w twarz- wiesz raczej wolałabym żeby po twarzy nikogo nie biła nie wazne co jej ktos zrobił.

u nas w końcu na dzisiaj zapowiadają +25 stopni ale jak narazie to jest pochmurno więc nie wiem czy faktycznie bedzie ciepełko.
a co do dzietności polek, to kurcze tutaj w anglii raczej jest przewaga jedynaków,oczywiście sa mamy z dwójką dzieci ale z trójką to juz rzadko, chyba że to sa kobiety które mają dzieci w wieku15-18 lat to i trzecie się im trafiło po przyjeździe tutaj(więc to tak jakby mieli jedynaków bo różnica miedzy rodzeństwem ogromna)

miłego dzionka wam życzę!!

Ostatnia edycja:
Fanta tulam mocno wiem co to znaczy!
Zyta mi się wydaje ze w Polsce teraz moda na 2-3 u mnie naokoło maja 3 i wiecej!

reklama
Witajcie dziewczyny!
Ja dziś będę z doskoku,robotę mam w domu :sorry2:
Nigdzie nie można dostać takich zapinek czy klamer co chcę do stanika wszyć i jestem zmuszona wymienić strój,dobrze że mam paragon.W sobotę jadę do fryzjera więc wymienię.
Wkleję wam w weekend fotkę starego i nowego stroju jeżeli coś znajdę...

Witam się i ja u nas dzisiaj będzie mega gorąco już w tej chwili +25:)
lena...ahhh zazdroszczę :-D
u mnie +15

Fanta fajny ten stawik.Do 5 czerwca już niedługo ;-)
agnieszka.kk ja to mam problem z guzikiem wszyc a co dopiero cos tam wymislic i przerobic:zawstydzona/y::rofl2::-p:-)
Zyta :-D:-D heh
Agnieszka porządki zrobiłam ,bo w zeszłym roku jak wróciłam z urlopu to mąz jak zmieniał pościel to brudną powrzucał do szafy z butami(niby nie wiedział co z nią zrobić:no::-)) tym razem jest tak poukładane że nic tam nie wrzuci(pozmieniałam wysokość półek )
mamuśka ooo kurcze no to ładnie :szok::-D:-D

Do góry