reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Agnieszka no to poszalalaś na zakupach!!:-) co do stroju kąpielowego ja tez mam zawsze problem, jak stanik jest dobry to majtki za duże, a jak majtki sa dobre to stanika nie dopnę.
Aga ja nie wymieniałabym bo wtedy miseczka faktycznie może być większa,lepiej pokombinowac z zapinka.
uff stroje maja to do siebie że ciężko dobrać i górę i dół zeby pasowały.
mamuśka ogólnie cały strój jest dobry,majtki ok i miseczki pasują ale nie dopnę się pod cyckami :dry:
Nie chcę oddawać stroju do sklepu bo bardzo mi się podoba,pasuje i do tego był nie drogi bo tylko 11 f (8 na górę i 3 za dół) więc cena śmieszna.
Chyba pokombinuję z tą zapinką :dry::sorry2:

Miłych odwiedzin u teścia i oby mała niczego nowego się nie nauczyła ;-)

agnieszka.kk no zeczywiscie zaszalalas!!!a z tym stanikiem to wlasnie te rozmiarowki sa takie:dry:szkoda,ze nie przymiezylas w sklepie...chociaz wiecie co jeden rozmiar wiekszy to chyba roznicy az takiej nie ma,a swoja droga,to jaki ty ten stanik kupilas,ze nie mozna np.wyregulowac?mysle,ze jest na zapinke a nie zawiazywany...Ach te rozmiary...a sama nie mozesz pojechac do sklepu?no chyba ze cos wykombinujesz...
Zyta stroju nie przymierzałam w sklepie bo kolejki do przymierzalni metrowe więc odpuściłam a że znam swój rozmiar i strój kupowałam z tej samej firmy co poprzedni więc byłam wręcz pewna że będzie siii lecz niestety...:dry:
Do sklepu nie uśmiecha mi się jechał bo musiałabym jechać 19 mil w jedną stronę do innego miasta bo w innym mieście byliśmy na zakupach.Pracuję z koleżankami z Leicester więc jedyna nadzieja w nich że mogą mi wymienić ale jak okaże się że miska jest nie dobra to będzie jeszcze gorzej.
Chyba pokombinuję z tą zapinką :sorry2:
Miłego dnia Zyta :-)

Ostatnia edycja:
reklama
aaaaaaa agnieszka.kk zmienila avatar:tak:super,to ty?;-)
hm piszesz,ze jedziecie za dwa tygodnie na wakacje,a synek szkole juz skaczy?bedzie mial wakacje?jak to u was jest?

ja juz wypilam kawe,a teraz pije kawe ale inke:-Dtak jakos mnie naszlo,znalazlam w szafce,deszcz u nas pada,wiec coz poczac...:rofl2:
hm na obiad to sama nie wiem jeszcze co bedzie,brak pomyslu,chociaz wcale glodna nie jestem,wczoraj troche przesadzilam:-pdzisiaj cos lekkostrawnego musze wymyslec;-):laugh2:

aaaaaaa agnieszka.kk zmienila avatar:tak:super,to ty?;-)
hm piszesz,ze jedziecie za dwa tygodnie na wakacje,a synek szkole juz skaczy?bedzie mial wakacje?jak to u was jest?
zyta tak zmieniłam avatarek i na zdjęciu to jestem Ja :tak:
Na poprzednim także była moja buźka.
Zdjęcie może mało zrozumiałe ale choć troszkę można dostrzec moja osobę.
Wysoka,szczupła blondynka to Ja :-D choć blondynką będę jeszcze przez kilka dni bo w sobotę wybieram się do fryzjera zmienić kolorek a raczej powrócić do swojego starego koloru czyli ciemnego blondu.
A jeśli chodzi o Alana to Alan ma jeszcze 2 tyg.szkoły,potem lecimy na tygodniowe wakacje.Lecz to nie koniec roku szkolnego w UK.Po powrocie zostaną mu jeszcze 2 lub 3 tygodnie i koniec.Jakoś z początkiem lipca kończy szkołę a potem ruszamy do Pl urlopować się :happy:
Inka o jejku jak Ja lubię Inkę pić :rofl2:

Witam :-)
W weekend nas nie było. Rano w sobotę pojechaliśmy na szybkie zakupy a potem pojechaliśmy biwakować i wędkować. Pogoda była super, więc ja wypoczęłam i się opaliłam, Angela się popluskała a mąz złapał rybe więc wszyscy zadowoleni :-)
Wróciliśmy wczoraj po południu, ale znajomi przyszli to posiedzielismy jeszcze u nas nad stawem i popiwkowaliśmy. Wieczorem normalnie padlam, taka byłam zmęczona.

Dzisiaj od rana w ogrodziem wsadzałam pomidory i paprykę. A zaraz do pracy się zbieram.

Agnieszka jak masz możliwość to może zmień zapinkę.
Ja musze wszystko mierzyć, bo inaczej tez nie mogę dopasować. I mam podobny problem ze stanikami, bo pod biustem mam dużo a miseczki muszą być małe :crazy: I zawsze w sklepie tłumaczę, że na pewno ten rozmiar - 80B, a bo pani taka szczupła to niemożliwe :wściekła/y: zawsze mi sklepowe gadają.
No to poszalałaś na zakupach, i dobrze ciuchów nigdy nie za mało ;-)

Edysiek jak Ja Ci zazdroszczę odpoczynku nad wodą :tak:
Pochodzę z mazur i brakuje mi wody.Mój znak zodiaku to Ryby więc same rozumiecie :-D
Miłego dnia w pracy!

Rozmawiałam dziś z mama,przyśle mi złote kółeczka które wszyje sobie z tyłu stanika a zapinka zostanie na swoim miejscu.Jak wszyje to wkleję wam zdjęcia :tak:

agnieszka.kk pisze:
Jak wszyje to wkleję wam zdjęcia
yes2.gif
:-D:-D:-D
agnieszka.kk wlasnie mialam cie poprosic o zdjecie... jaki ty ten stroj kupilas;-)ty to widze,taka artystyczna dusza,ja to bym nie umiala cos,czegos poprawic,takie do tego mam rece,ech:zawstydzona/y:;-)
Edysiek to w Polsce jest ladniejsza pogoda niz u nas:-pdzisiaj deszcz...:rofl2:

witam dziewczyny, dzisiaj trochę późno do was zajrzałam bo robiłam porządki w szafach .
powyrzucałam trochę starych ubrań i zrobiło się więcej miejsca.

teraz dopijam 2 kawkę i czytam co tam u was.

Zyta pogody nie zazdroszczę:-( ja mam dość deszczu,chmur i wiatru na szczęście u nas od jutra zaczyna się lato!:-)
Edysiek ty masz staw koło domu??? kurcze ja juz potrzebuję pożądnego odpoczynku, a nad wodą to już w ogole cud miód malina.
Agnieszka avatarek troszkę tajemniczy bo za wiele nie widać,ale tą szczupłą osóbkę można dojrzeć. pochwal się zdjęciem stroju jak go przerobisz.

a my po wczorajszych odwiedzinach u teścia byłyśmy takie zmęczone że po powrocie do domku złapało nas na drzemkę. oczywiście wujkowie uczyli malą grać na playu i uczyli ją bić się- ja już nie mam cierpliwości tłumaczyć im że to nie jest dobre . poza tym wujkowie kupili małej sukienki księzniczki i mała ganiała przebrana po domku, nie wiedziała która wybrać to co chwilę się przebierała. a dziewczynka w sukieneczce ćwicząca boks i karate wygląda co najmniej śmiesznie- więc ubaw mieliśmy nie zły.

reklama
Do góry