agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
mamuśka ogólnie cały strój jest dobry,majtki ok i miseczki pasują ale nie dopnę się pod cyckamiAgnieszka no to poszalalaś na zakupach!!:-) co do stroju kąpielowego ja tez mam zawsze problem, jak stanik jest dobry to majtki za duże, a jak majtki sa dobre to stanika nie dopnę.
Aga ja nie wymieniałabym bo wtedy miseczka faktycznie może być większa,lepiej pokombinowac z zapinka.
uff stroje maja to do siebie że ciężko dobrać i górę i dół zeby pasowały.

Nie chcę oddawać stroju do sklepu bo bardzo mi się podoba,pasuje i do tego był nie drogi bo tylko 11 f (8 na górę i 3 za dół) więc cena śmieszna.
Chyba pokombinuję z tą zapinką

Miłych odwiedzin u teścia i oby mała niczego nowego się nie nauczyła ;-)
Zyta stroju nie przymierzałam w sklepie bo kolejki do przymierzalni metrowe więc odpuściłam a że znam swój rozmiar i strój kupowałam z tej samej firmy co poprzedni więc byłam wręcz pewna że będzie siii lecz niestety...agnieszka.kk no zeczywiscie zaszalalas!!!a z tym stanikiem to wlasnie te rozmiarowki sa takieszkoda,ze nie przymiezylas w sklepie...chociaz wiecie co jeden rozmiar wiekszy to chyba roznicy az takiej nie ma,a swoja droga,to jaki ty ten stanik kupilas,ze nie mozna np.wyregulowac?mysle,ze jest na zapinke a nie zawiazywany...Ach te rozmiary...a sama nie mozesz pojechac do sklepu?no chyba ze cos wykombinujesz...

Do sklepu nie uśmiecha mi się jechał bo musiałabym jechać 19 mil w jedną stronę do innego miasta bo w innym mieście byliśmy na zakupach.Pracuję z koleżankami z Leicester więc jedyna nadzieja w nich że mogą mi wymienić ale jak okaże się że miska jest nie dobra to będzie jeszcze gorzej.
Chyba pokombinuję z tą zapinką

Miłego dnia Zyta :-)
Ostatnia edycja: