reklama
Lana pod wieczor to moj juz spi)
J,spi ,R spi a ja zaraz sie biore za tortille z miesem mielonym,salata,sosem czosnkowym,serem,kukyrydza i pomidorazami
W czwartek mam rozmowe o prace.Jako kelnerka na weselach itp,lubie to robic.OBY Sie udalo bo kasa potrzebna!
J,spi ,R spi a ja zaraz sie biore za tortille z miesem mielonym,salata,sosem czosnkowym,serem,kukyrydza i pomidorazami
W czwartek mam rozmowe o prace.Jako kelnerka na weselach itp,lubie to robic.OBY Sie udalo bo kasa potrzebna!
Edysiek
odkrywca
Witam! Pogoda super, tylko korzystać. Moje dziecko całymi dniami na dworze, ani myśli o nauce. Na szczęście w pierwszej klasie prawie nic nie mają zadane, tylko czasem jakaś czytanka, albo coś dokończyć. Tyle dobrze, bo jakoś szkoda żeby w taką pogode miała w domu siedzieć, niech korzysta puki może. Ja też korzystam, bo w pracy 8 godz. siedzę przy kompie, więc ciężko mi usiedzieć w domu. Chociaż w domu też zawsze pełno roboty. W dodatku właśnie rozpoczęliśmy kolejny remont ( mieszkamy w starym poniemieckim domu, więc remontujemy się od początku ). Na razie mam wielką dziurę w korytarzu , ale kiedyś ta dziura zamieni sie w drzwi za którymi będzie taki mały burdelownik na różne graty. Już się przyzwyczaiłam do tych ciągłych remontów, ale z takich większych zostało nam tylko to i korytarz, więc widać światełko w tunelu.
Tak więc korzystając z pogody wyruszyłam na ogród i padam na pysk, a jeszcze dużo zostało do zrobienia. Może do końca tygodnia uda mi się jakoś doprowadzić ogródek do porządku. Jednak przyznam, że sprawia mi to przyjemność.
Maziajka życzę powodzenia na rozmowie o pracę:-)
Tak więc korzystając z pogody wyruszyłam na ogród i padam na pysk, a jeszcze dużo zostało do zrobienia. Może do końca tygodnia uda mi się jakoś doprowadzić ogródek do porządku. Jednak przyznam, że sprawia mi to przyjemność.
Maziajka życzę powodzenia na rozmowie o pracę:-)
heh Maziajka zazdroszcze i jakiego smaka mi zrobilas!
Edysiek hmmm dizura w korytarzu;p ciekawie brzmi.
ja ide kapac mala. po szczepieniu jest dzis. i teraz zaczela ja raczka bolec i ma 37.1.
maruda sie zrobila wiec nie ma na co czekac tylko kasc nyny.
Edysiek hmmm dizura w korytarzu;p ciekawie brzmi.
ja ide kapac mala. po szczepieniu jest dzis. i teraz zaczela ja raczka bolec i ma 37.1.
maruda sie zrobila wiec nie ma na co czekac tylko kasc nyny.
wrrróciłam
Femme - ja ciężko pracowałam oczywiście ;-)
i tyle dziś ode mnie - wypompowana jestem
Zawsze jak gdzieś wyjeżdżam Boo ma biegunkę ...
jak jestem w domu to słyszę jak w nocy się skoopka .... moja mama mieszka teraz u mnie i śpi w swoim pokoju a Boo w swoi, więc nie słyszy jak koopkę strzeli... dziś obudził się z takim odparzeniem na jajeckach, od kooopki
jak wróciłam chciałam go na ręce wziąć to tak wierzgał girami - tak go boli ;-( w życiu nie widziałam tak czerwonych jajecek ....
Femme - ja ciężko pracowałam oczywiście ;-)
i tyle dziś ode mnie - wypompowana jestem
Zawsze jak gdzieś wyjeżdżam Boo ma biegunkę ...
jak jestem w domu to słyszę jak w nocy się skoopka .... moja mama mieszka teraz u mnie i śpi w swoim pokoju a Boo w swoi, więc nie słyszy jak koopkę strzeli... dziś obudził się z takim odparzeniem na jajeckach, od kooopki
jak wróciłam chciałam go na ręce wziąć to tak wierzgał girami - tak go boli ;-( w życiu nie widziałam tak czerwonych jajecek ....
Ostatnia edycja:
anim141 dokladnie nowy wateczek.
rox biedny Boo.
oby szybko mu przeszlo.
ja samrowalam julce tormentiolem jak mi sie odparzyla przy biegunce i w 2 dni po wsyztskim bylo.
mimo to zal dziecka.
ja wczoraj bylam na szczepieniu z Julka i bylo caly dzien ok a pod wieczor stan podgoraczkowy i chwytala sie za raczke. dotknelam a ona w placz. boli ja raczka w okolicy uklucia. nie spala za dobrze bo poszla spac kolo 21 a wstala juz przed 23 i chciala szogunic. jakos zasnela ale o 6 jak nigdy dala pobudke a jak jedzenie widzi to smoczka do buzi wklada i z krzykiem ucieka przede mna.
dzis raczka mniej ale nadal boli.
rox biedny Boo.
oby szybko mu przeszlo.
ja samrowalam julce tormentiolem jak mi sie odparzyla przy biegunce i w 2 dni po wsyztskim bylo.
mimo to zal dziecka.
ja wczoraj bylam na szczepieniu z Julka i bylo caly dzien ok a pod wieczor stan podgoraczkowy i chwytala sie za raczke. dotknelam a ona w placz. boli ja raczka w okolicy uklucia. nie spala za dobrze bo poszla spac kolo 21 a wstala juz przed 23 i chciala szogunic. jakos zasnela ale o 6 jak nigdy dala pobudke a jak jedzenie widzi to smoczka do buzi wklada i z krzykiem ucieka przede mna.
dzis raczka mniej ale nadal boli.
.Aneta.
Fanka BB :)
rox jejku, biedny Borysek, pewnie nieźle go boli. Ja Zuzi tak jak Lana smarowałam pupkę tormentiolem jak odparzyła sobie, to szybko zeszło.
Lana oby szybko rączka przestała Julkę boleć ;*
U nas nic nowego. Wczoraj byłam u ginekologa, ciąży nie ma ;-)
Lana oby szybko rączka przestała Julkę boleć ;*
U nas nic nowego. Wczoraj byłam u ginekologa, ciąży nie ma ;-)
reklama