reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Witam!
Ja zabiegana jak zwykle, rano trochę porobiłam na ogrodzie, a potem jeszcze w chałupce ogarnęłam. Teraz już do pracy się zbieram. Miłego dnia babeczki :-)

reklama
Jestem jestem...
Gaiwzdeczko trzymam kciuki przebadaj sie, oby to nie był nić poważnego....
Edysiek ja nawet jak używam slabych filtrów to robię się czerwona nacierpię sie jak dzika a potem ledwo widać...ze jestem opalona, więc się nie katuję :-) ale oczywiście jak to kobieta z zazdrością patrze na każdego który po pierwszych promykach robi się złoto brązowy :-)
Nad morze jedziemy w sobotę...chyba nawet lepiej, że deszczyk zapowiadają...na drogę lepiej chłodno niż upał...ale na miejscu wolała bym jednak trochę słonka :-)
u nas dziś bardzo ciepło...ale chyba sie pogoda zmieni bo coś mnie głowa zaczyna pobolewać...napadłam dziś na LIDL-a i kupiłam sobie krótkie bawełniane spodenki...i koszulkę w paski pod kolor i będę landryna :-D bo to w różu wszystko...
kurcze nie wiem czego ile brać..:/ prać mi sie tam nie chce...jak nie będzie pogody to nawet nie będzie chciało schnąć...zawsze mam z tym problem ;/ oks czas iść wstawić ostatnie pranie :| miłego popołudnia, może wdepnę wieczorkiem :-)

Felidae zazdroszcze "wakacji" tez bym chciała :-) udanej podrózy. ja zawsze wole wziasc troche wiecej aby nie prac w tym roku pierwszy raz planuje jechac na wakacje z młodym wiec zobaczymy jak bedzie

Hej hej!

Jestem wykończona po pracy :-/
Wpadłam do was dosłownie na sekundkę aby już dziś życzyć wam miłego i słonecznego weekendu!!
Ja weekend mam bardzo busy łącznie z piątkiem także nie wiem czy dam radę do was zajrzeć.

Udanego weekendu!!!

witam...
co tu taka cisza dziewczyny?
czyzbyscie kozystaly z pieknej pogody???
ja wypilam kawe,glowa mnie boli od samego rana,hm moze nie od samego rana,ale odkad wstalam i chyba to przez to ze za dlogo spalam
:zawstydzona/y:albo od goraca...chyba musze jakas medycyne zaaplikowac:eek:
felidae no coz to zyczymy udanego wypoczynku...
a lepiej wziasc wiecej niz zebys musiala sie martwic co z praniem itp.ja zawsze wezme wszystkiego w takich ilosciach,ze potem sie w tym nie chodzi lub nie kozysta z tego,no ale coz ja to mam tak zawsze...a juz zwlaszcza jak jedziemy do Polski-Italia torba moja podreczna to ma gigantyczny rozmiar,hm a moze akurat albo sie corka zaplami,ubrudzi tudziez rozne sa niespodzianki jadac z dzieckiem
:-pi w sumie tylko ot tak ja przebiore na drugi dzien,coby swieze ubranie miala...

hm z tego goraca to wcale nie mam ochoty na jedzenie,alez sie ciesze odchudzanie bez problemu...

Witam :-)
Felidae udanego wypoczynku. Ciuchów lepiej wziąć więcej, przecież na urlopie nie będziesz prać :-p
U nas pogoda znośna, ale podobno od jutra ma się popsuć. Dzisiaj porobiłam troche na ogrodzie, poplewiłam, posadziłam fasolę.

Część!

Zajrzałam do was z aromatyczną kawą :-)
Głowa mi pęka po wczorajszych odwiedzinach znajomych,nigdy nie będę mieszała red bulla z wódką :-p dobrze że mąż nie pije alkoholu to trzymał kontrolę.
Dziś grillujemy,pogoda cudna więc trzeba wykorzystać.

A co u was?
Miłej niedzieli dziewczyny :-)

Witam:-)
Agnieszka u nas też wczoraj byli znajomi, popiwkowaliśmy trochę i tak gdzieś do 1 nam zeszło, a rano dobudzić się nie mogłam.
U nas pogoda taka sobie, niby ładnie ale zimno.

reklama
Edysiek ojjj mi też ciężko było rano wstać :eek:
Mocna kawa i dałam radę :)
Grillowaliśmy dziś prawie do 18tej,najedzona jestem na maksa.
Koleżanka zazdrości że jem za trzech a i tak szczuplutka jestem :-D a Ja na to że taka przemiana materii.

Do góry