reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

to dziewczyny zescie poimprezowaly...
wspolczuje samopoczucia po tych imprezkach...ja tez lubie sie odstresowac,ale na drugi dzien,to wszystkiego zaluje,hm dobrze,ze nie czesto mi sie to zdaza,ooo nawet nie pamietam kiedy ostatnio mi sie trafilo,hmm jak w Polsce bylam...
ja wczoraj bylam u znajomych od obiadu do wieczora...tez byl grill,ale ze wzgledu,ze bylam z corka,bez meza i samochodem,wiec nie pity...
u nas od rana deszcz pada,wczoraj sie tak caly dzien zanosilo,ale niedziela w kacu byla bezdeszczowa wiec dzisiaj nadrabia...

reklama
Witajcie!
Dziś już jest dobrze.Głowa nie boli.
Od 6.40 jestem na nogach,upiekłam kurczaka na słodko z warzywami :tak:
Dziecko już w szkole...aaa co do Alana to w piątek zatrzymali męża w szkole i pochwalili syna za bardzo dobre wyniki z nauce.Jestem taka dumna :tak::happy:
Wczoraj grillowaliśmy a dziś już pada :crazy: i jak tu nie mieć depresji ?
Dobrze że niedługo na urlop lecimy bo tam około 30 stopni na termometrze!

a ja wczoraj odjechalam z cpnu,z korkiem od baku na samochodzie...:wściekła/y:no nie moglam a i nie moge sobie podarowac tego mojego roztargniecia,a wrocilam zaraz oczywiscie po niego,bo zaraz sie zorientowalam,ze tam go polozylam i musial,aby zem ruszyla spasc,ale juz go nie znalazlam...komus sie najwidoczniej przydal:crazy:naprawde jak sie zorientowalam co zrobilam,to zaraz na mysl przyszedl mi kawal o bladynkach:-pbylam zla:wściekła/y:a jednoczesnie w duchu mialam na mysli cos innego;-):-pchyba bylam wizyta u znajomych mega zmeczona i to tak wyszlo...:zawstydzona/y:

a ja wczoraj odjechalam z cpnu,z korkiem od baku na samochodzie...:wściekła/y:no nie moglam a i nie moge sobie podarowac tego mojego roztargniecia,a wrocilam zaraz oczywiscie po niego,bo zaraz sie zorientowalam,ze tam go polozylam i musial,aby zem ruszyla spasc,ale juz go nie znalazlam...komus sie najwidoczniej przydal:crazy:naprawde jak sie zorientowalam co zrobilam,to zaraz na mysl przyszedl mi kawal o bladynkach:-pbylam zla:wściekła/y:a jednoczesnie w duchu mialam na mysli cos innego;-):-pchyba bylam wizyta u znajomych mega zmeczona i to tak wyszlo...:zawstydzona/y:
heh to Ci się historia przydarzyła :szok:
dziwne że korka już nie było :szok: po co komu korek ? podli ludzie...

Zyta współczuję zguby. Jednak rozumiem, bo ja też czasem taka zakręcona jestem :rofl2:
Agnieszka to gratuluję zdolnego syna :tak:
Miło się słucha takich rzeczy, mi ostatnio pani Angeli nachwaliła ją i powiedziała, że chciałaby żeby wszystkie dzieci były takie jak Angelika, a ja urosłam i bylam mega dumna :-)

Ja byłam trochę na ogrodzie, ale zimno to nie długo.
Zupę fasolową ugotowałam na jutro.
Pranie powiesiłam.
Odrobiłam lekcje z Angelą
A teraz sobie siedzę i chyba jeszcze posprzątam bo nie umiem siedzieć i nic nie robić :eek:

Edysiek pisze:
A teraz sobie siedzę i chyba jeszcze posprzątam bo nie umiem siedzieć i nic nie robić
eek.gif
Edysiek to tak jak ja,aby widze troche jakiegos kurzu to juz...:-D
a Angela to na zdjeciach widac,ze jest taka uporzadkowana i grzeczna,no przynajmniej ja ja tak odbieram,fajnie...
mamuska24,89gwiazdeczka89,fanta...,agnieszka.kk,andzia111 to juz zapomniala o nas chyba?
felidae odpoczywa...

korek do benzyny juz kupiony...:eek:
zimno u nas,ze sie nic nie chce,nie mowie nawet o wyjsciu na dwor,bo pogoda jak na jesieni...
wypilam kawke i ide zaraz sie wezme za obiad i ogarniecie mieszkania...

Witajcie dziewczyny!
Dopiero usiadłam do laptopa.Porządki w domu robiłam.Ja zawsze coś do roboty w domu sobie znajdę,nie usiedzę z dupskiem w miejscu za długo :-D:-D
Agnieszka to gratuluję zdolnego syna :tak:
Edysiek dzięki!
To prawda w takich chwilach duma matkę rozpiera że aż słów brak aby to opisać :tak:
Gratki także dla Angeliki :tak:
a Angela to na zdjeciach widac,ze jest taka uporzadkowana i grzeczna,no przynajmniej ja ja tak odbieram,fajnie...
mamuska24,89gwiazdeczka89,fanta...,agnieszka.kk,andzia111 to juz zapomniala o nas chyba?
felidae odpoczywa...

korek do benzyny juz kupiony...:eek:
Ja o was niezapomniałam.Robotę w domu miałam,z resztą teraz też mam bo tak jak pisałam wyżej Ja zawsze coś sobie do roboty w domu znajdę bo z dupskiem w miejscu długo nie usiedzę :-p:-D
Zyta teraz paliwo Ci z baku nie ucieknie :no::-D
U mnie też zimno i do tego pada :dry:koszmar!

Dziewczyny nie wiem czy kiedyś tu pisałam,może tak nie pamiętam już wybaczcie ale jeżeli któraś z was na fb to zapraszam do znajomych.Fajnie będzie zobaczyć siebie na zdjęciach chociaż.Nawet nie wiem czy mam już którąś z was?
Jakby co piszcie pw,dam namiary :tak:

witam skoro zostałam wezwana do tablicy to sie melduje ohhh u mnie ciezko z czasem odkad zaczełam pracowac takze na BB to juz wogóle na sekund 5 bywam wiec wybaczcie ale jak wracam z pracy to tak jestem steskniona za tym moim łobuzem ze do wieczora mu poswiecam czas a jak zasnie to próbuje pisac ta prace licencjacka ale po całym dniu to szare komórki ledwo co pracuja miłego popołudnia/wieczorku kochane :-)

reklama
Gwiazdeczka rozumiem, bo sama ostatnio nie mam na nic czasu :tak:
Agnieszka ja nie mam konta na fb, myślałam żeby założyć, ale po co mi kolejny pożeracz czasu ;-)
Zyta no Angela jest grzeczna ale w szkole, a w domu to czasem da popalić :-)

Do góry