reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Dzień dobry :-)

gwiazdeczka powodzenia w pisaniu pracy :tak:
Edysiek a tu Ci przyznam rację :tak: to kolejne uzależnienie :-D Ja na fb siedzę codziennie.Dzięki temu portalowi mam kontakt z rodziną,znajomymi.Mogę ich widzieć "zdjęcia" i zobaczyć co u nich słychać :tak:Jak się jest z dala od wszystkich to fb pomaga mi utrzymać kontakty.

reklama
witam i ja
agnieszka.kk ja tez nie mam konta na fb kiedys zalozylam,ale nie wiedzialam co do czego,wstyd sie przyznac i zlikwidowalam go,zastanawiam sie nad zalozeniem,hm troche tak nieswojo,wiekszosc ma,taki popularny...a ja tak troche w tyle...;-)

u nas jakos slonce nie moze sie przebic przez chmurki,deszcz nie pada,ale chlodno,wiec wzielam sie i szybko umylam okiennice,troche mialy kurzu zielonego,wiec juz sa wypolerowane:-p
obiad mam z dnia wczorajszego,mezus wczoraj wyjechal do pracy,kiedy wroci nie wiadoma wielka,ale mam nadzieje,ze nie beda to dwa tygodnie,tylko krocej:-pach stesknie sie tak...:-D
Edysiek wiadomo dzieci sa tylko dziecmi,moja tez ogolnie jest bardzo grzeczna,ze czasami jak cos jej sie zmienia,M sie denerwuje,a ja mu odpowiadam,ze przeciez jest dzieckiem,moze troche odbiegac,od swojej grzecznosci,bo tak to za dobrze bysmy mieli...;-)
89gwiazdeczka89 powodzenia w pisaniu pracy,ale ty tez jestes zorganizowana,praca(gdzie pracujesz jesli mozna zapytac?)studia,dziecko(z kim zostaje jak cie nie ma w domu?)
mamuska24,fanta... gdzie wy jestescie?

agnieszka.kk ja tez nie mam konta na fb kiedys zalozylam,ale nie wiedzialam co do czego,wstyd sie przyznac i zlikwidowalam go,zastanawiam sie nad zalozeniem,hm troche tak nieswojo,wiekszosc ma,taki popularny...a ja tak troche w tyle...;-)
U mnie nawet moje ciotki mają fb :-D
Fakt popularny jest bardzo.
Ja osobiście staram się zaglądać tam codziennie ale jak nie mam czasu to nie zaglądam a jak mam to tak.Nadrabiam sobie dnia kolejnego i kolejnego i kolejnego...:tak:
Jak zdecydujesz się na założenie konta daj znać :tak::-)

...a właśnie gdzie reszta dziewczyn :confused:

witam się i ja:-)

widzę że rozmowa na temat FB, i ... ja tez nie mam konta.
załozyłam na NK ale FB to dla mnie już za duży pochłaniacz czasu.

i Zytko to że nie mam konta na FB to nie oznacza że jesteśmy do tyłu z teraźniejszoscią kochana.:no::no:

u nas dzisiaj ładna pogoda ,słoneczko świeci ale wiatr zimny i jak zajdzie słonko to nie przyjemnie się robi, ale my po spacerku,obiad ugotowany a moja mała tak psoci że nie widać że dzisiaj w ogóle sprzatałam:zawstydzona/y::-p

dziewczyny jakiś przepis na pyszne ciastko, bo chodzi znowu za mną pieczenie ale nie mam pomysły co by tu upiec, myślałam o karpatce ale może macie sprawdzony przepisik na coś :confused:

Właśnie ja też mam konto na NK od samego początku istnienia :-) I tam znalazłam starych znajomych, takich gdzie kontakt już się dawno urwał. Fajnie widzieć te mordki po tylu latach :tak:
Potem dopiero pojawiło się fb, ale jakoś mnie nigdy nie ciągło, choć teraz jest dużo popularniejsze od NK.

mamuska24 pisze:
i Zytko to że nie mam konta na FB to nie oznacza że jesteśmy do tyłu z teraźniejszoscią kochana.
no.gif
no.gif
mamuska24 ja tak napisalam,bo takie mam odczucie,ze wszyscy na hura zakladaja,maja konta na fb...
hm tak jak pisala agnieszka,kk nawet ciotki maja...
ale sie ciesze,ze nie tylko ja nie mam...
a co do zdjec to i tak rodzina jest na biezaco,tu na forum tez mam,a zeczywiscie konto na fb tez jest jakims pochlaniaczem czasu...jak cala reszta...juz nie wspomne o forum:-p;-):-D
to prawdziwe uzaleznienie;-)
acha i tak jak bylo wielkie bum na nk wszyscy zakladali,a teraz wszystko ucichlo i likfiduje sie profil...:dry::confused:
Ja nie mowie zeby nie miec tych kat,ale mnie to tez drazni,jak zaprasza sie na te fb,nk itp.po to aby zeby zdjecia ogladac,ach nawet sie zyczenia sklada,a jak sie widzi juz w realu to nawet dziendobry zwyklego sie nie mowi...tylko sie glowe odwraca...
Wiec z samego tego wzgledu nie zakladam...:-p

co do ciasta to ja nie pomoge:no:u mnie ciasta z kremami:no:lubie serniki,z jablkami(tutti-frutti)i wszystkie co nie maja kremu:-p

uff,caly dzien wialo jak w kieleckim,a teraz sie rozpadalo...:eek::rolleyes:

hahah dokładnie tak samo ja myślę, tyle znajomych mam na nk ale jak jestem w polsce to co druga osoba zachowuje się jakby mnie nie znała,ale na nk komentarzy od groma zostawiają.:-):tak:

Zyta masz racje, pewnie wiekszośc ludzi udałaby że mnie nie zna :eek: Ale przyznam, że jak odkryłam Nk to cieszyłam się jak wariat, że odnalazłam starych znajomych, gdzie wiekszość z nich rozjechała sie po świecie. Tak nie miałabym okazji zobaczyć co u nich czy mają już rodziny, jak wygladają. No ale ze mnie taki typ czlowieka, sentymentalna jestem i lubię wspominać stare dobre czasy ;-) Choć wcale nie uważam tych nowych za gorsze, tylko jest inaczej, bo i my jesteśmy inni :tak:

Mamuśka a jakie to ma być ciasto ?
Koniecznie z kremem ?
Ja w sobote piekłam to Wielkie Żarcie - Przepis - Plesniak idealny- przepis pyszny i prosty ogólnie polecam tę stronkę z przepisami :-)

witam zyta no własnie nie jestem zabardzo zorganizowana bo studia skonczyłam w zeszłym roku w czerwcu jednak nie dałam rady podejsc do obrony chciałam teraz w czerwcu ale fech chciał(juz tu pisałam) ze w lutym zepsuł sie komp i 3/4 pracy sie usuneło ;/ mam nadzieje ze podejde do obrony w wrzesniu no ale zobaczymy chciałabym w pazdzierniku najlepij w tym badz w przyszłym roku zaczac studia mgr a pracuje dopiero od miesiaca w biurze w składzie budowlanym a Wojti najczesciej zostaje z moja mama na szczescie mama jest opiekunka 6 letniego chłopca i teraz załatwiła sobie z pracodawca ze po przedszkolu bierze go do siebie do domu a nie tak jak kiedys jedzie do nich - dało sie to wszystko poukładac

reklama
Edysiek własnie cos z kremem za mną chodzi, tak bym się jakiegoś ciasta z masą najadła. za stronke dzięki na pewno coś znajdę
3BIT z tej stronki wygląda smakowicie!!!

Do góry