reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Witam :-)
Ja ostatnio Was tylko podczytuję, ale na pisanie czasu brak :sorry:
Dzisiaj już wracam do pracy, to może wejdę na właściwy tor. Muszę się na nowo odnaleźć po tym wszystkim ;-)

reklama
aaaaaaaa gdzie wszystkie dziewczyny????czyzby tylko Edysiek ....
ja pranie rozwiesilam,wlosy umylam i kawke z wami pije
;-)
uuuu,chyba oge powiedziec,ze goraco jest na dworku,tzn.tak jakby upal,ale nie zachwalam...
tak sie patrze na moje podlogi i chyba ich dzisiaj doprowadze do ladu
:-ptylko jak goraco to mi sie malo chce pracowac:-D
fanta20062 ja tez malo uzywam jakis specyfikow,ale jak jade nad morze to obowiazkowo,krem przed opalaniem,ale z malym filtrem,a po opalaniu tez zawsze mam w razie kryzysowej sytuacji....
;-):-D
Edysiek wracaj do normalnosci...a jak Angela?po komuni przewaznie dzieciom do szkoly nie chce sie chodzic...
mamuska24,89gwiazdeczka89,agniecha_bebecha,agnieszka.kk co u was???wstawac...a jak pracujecie to chwile odpoczynku sobie zrobcie
;-):tak::-D

Dzień dobry!

Witam was z ciepłą kawkę ale tym razem bez mleka bleee :dry:
Jakaś mega śpiąca chodzę i obudzić się nie mogę.
Ja od rana na pełnych obrotach.Wczoraj nie kupiłam butów bo nie przywieźli mojego rozmiaru :confused2:

Edysiek to miłego dnia w pracy życzę i obyś szybko wróciła do normalności :tak:
Zyta widzę kolejny ranny ptaszek :-D Zazdroszczę "upału" a zamiast kawy to lody powinnaś jeść :-D

witam się z rana, ja własnie zwlekłam się z łózka i pije sobie kawkę.
Małż dzisiaj ma wolne to mogłam dłużej pospać.
u nas znowu leje od samego rana, a wczoraj juz taka ładna pogoda była :-( i chyba nie chce mi sie dzisiaj nic, może najdzie mnie wena po południu to coś zrobię ,tzn sprzatanie ,gotowanie- naszczęście mam opcję że małż dzisiaj wszystko zrobi a ja mam wolne.

oj tak Agnieszka, ja juz mam dość, jakiejś depresjii dostanę przez ten deszcz;-);-):tak:
można dostać można :tak:
Ja co prawda jak chodzę do pracy to mi z pogodą wszystko jedno bo i tak siedzę w robocie i skorzystać nie mogę ale gdy przychodzi weekend to mogłoby troszkę nam słoneczko poświecić a tu deszcze :shocked2:
Mam nadzieję że w najbliższym czasie pogoda się zmieni :-)

Zaglądam do Was.
Dziś oryginalnie bo nie z kawą tylko z kanapkami ;-).
Edysiu, wracaj powoli do normalności no i do nas ;-).
Zyta, ja już pranie wstawiłam, pościel zmieniłam, chatkę ogarnęłam, zmywara chodzi, włosy wyprostowałam, młody bajkę ogląda więc mam wolne :-D. Kopytka będę dziś robiła <chłopu obiecałam> ale nie mam jakoś na nie specjalnie weny.
Agnieszka, jakaś kulawa ta pogoda i to ciśnienie :dry:.
Mamuśka, ja ostatnio też mam taką pogodę, opada wieje czasem słonko zaświeci ale przeważnie chmury, chmury i szaro... cóż z psem jeszcze muszę zaraz wyjść bo już 11.
Wpadnę później zobaczyć co tam naskrobałyście :-)

reklama
Zyta Angela do szkoły lubi chodzić, więc nie ma problemu. No ale mówiła, że w poniedziałek była połowa dzieci.
Fanta powoli wracam ;-)

U nas pogoda piękna, słoneczko świeci. Byłam na ogrodzie, trochę poplewiłam, posiałam ogórki. Do końca tygodnia chyba na ogródku przesiedzę. No a wtedy w domu mi się syf zrobi :eek: Bo albo jedno albo drugie, jakoś czasu za mało na wszystko.

Ja też mam kopytka, zrobiłam bo ziemniaki z komunii zostały, a u mnie nic sie nie może zmarnować :-p Mięcho też jeszcze jest, to na razie chociaż gotować nie muszę.

Pisałyście coś tam o opalaniu :eek: Zyta pewnie masz piękną śródziemnomorską opaleniznę, tylko pozazdrościć.
No ja sama już się opaliłam na wyjeździe majowym. Nie wiem czy Wam pisałam, ale było tak gorąco że nawet się kąpaliśmy :rofl2:
Ja ogólnie ciężko się opalam, krem z filtrem zawsze uzywam, ale nie za duży, bo wtedy nie opalam sie wcale :cool: No i mam tak, że opalam się na czerwono, ale po 2 dniach brązowieję.

Do góry