reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

reklama
witam dziewczyny dziekuje bardzo dzis juz o wiele lepiej wracam do żywych wczoraj lekarz rodzinny odrazu wystawił mi skierowanie do szpitala po tym jak prawie zemdlałam mu w gabinecie naszczescie to nie było tak powazne jak myslał. miałam silne bóle głowy i wymioty polezałam 5 h w szpitalu podali leki polezałam pod kroplówka i jakos moglam zaczac funkcjonowac teraz musze sie zapisac do poradni neurologicznej bo najprawdopodobniej sa to bole naczyniowe głowy
z opalenizna u mnie jeszcze nie za bardzo ale mysle ze moze sie do zmieni choc nie wiadomo jak z ta pogoda bedzie, zadnych koloryzujacych kremów nie stosuje, kiedys sie zdarzało jednak to nie dla mnie nie potrafie równomiernie go rozprowadzic

jej 89gwiazdeczka89 wspolczuje,to cos bardziej powaznego,masakra...zapisuj sie do lekarza i dzialaj,bo zeczywiscie zeby nie bylo nic powaznego...
agnieszka.kk no pieknie...a ja sie zastanawiam jak mozna prowadzic auto majac po prawej stronie kierownice???(ruch w Angli lewostronny?jak to funkcjonuje...?)widzialam w Polsce jazde takimi autami z prawej strony kierowniica
:szok:
Edysiek ty to pracus jestes,albo ogrodek,albo mieszkanie...no fakt pogoda ogolnie byla super na poczatku maja w Polsce,wiec mialas szanse sie opalic na komunie...fajnie...

ja wlasnie dzisiaj sie wzielam za sprzatanie,wymylam podlogi,kurze powycierane itp.zaraz ide na powietrze...

:-) ja się melduję na chwilkę
i ide sprzątać po urodzinach :-) he he zatoczyło się koło :-) bo w środę się urodził hi hi :-) od godziny jestem mamą hi hi ( no i 5 lat)

Felidae STO LAT dla synka

Agniecha
nieźle sobie mały radzi za kierownicą
:tak:
Gwiazdeczka wspóczuję przeżyć, oby już było tylko lepiej
Zyta no ja jakoś usiedzieć nie umiem, zawsze wynajdę sobie coś do roboty
Jutro z samego rana wyruszam znowu na ogródek, bo już tak zarosło, że wstyd :zawstydzona/y:

Melduję się po pracy.Padam z nóg więc zaglądam tylko na chwile :tak:

agnieszka.kk no pieknie...a ja sie zastanawiam jak mozna prowadzic auto majac po prawej stronie kierownice???(ruch w Angli lewostronny?jak to funkcjonuje...?)widzialam w Polsce jazde takimi autami z prawej strony kierowniica
:szok:
Zyta dziękuję ;-)
Ja co prawda prawa jazdy nie mam,jeszcze nie mam więc mogę wypowiedzieć się tylko jako pasażer.
W Anglii jeździ się po lewej stronie czyli przeciwnie niż w Polsce :tak:Kierownica oczywiście jest po prawej.
Prowadzenie auta to kwestia przyzwyczajenia,tak bynajmniej mówi mój mąż.Gdy jeździmy do Pl to autem angielskim oczywiście,stosujemy tylko specjalne nalepki na światła gdy zjeżdżamy z promu aby nie oślepiać kierowców znad przeciwka.
Kwestia przyzwyczajenia :tak::-D

:-) ja się melduję na chwilkę
i ide sprzątać po urodzinach :-) he he zatoczyło się koło :-) bo w środę się urodził hi hi :-) od godziny jestem mamą hi hi ( no i 5 lat)
Felidae Wszystkiego najlepszego dla synka :tak:

Edysiek dzięki:)

Spokojnej nocy!

Felidae wszystkiego najlepszego dla synka...
jej a wczoraj wiedzialam,ze cos mialam zrobic,jej calkiem zapomnialam...
acha i ja to zapominalska,kiedy nad morze jedziecie,czyzby dzisiaj?uff,ja to z pamiecia na....

a co tu dzisiaj taka cisza???
czyzby wszystkie wybyly na sloneczko?
u nas dzisiaj jak narazie goraca,ale zapowiadaja deszcz,wiec wszystko mozliwe...
Edysiek milej pracy...
89gwiazdeczka89,mamuska 24,andzia juz o nas zapomniala?
i wszystkie hop,hop,piszemy....

reklama
Witam was!
Ja dziś mam bardzo mało czasu na bb,zaglądam z doskoku jak mi czas pozwoli.
Prace w domu mam,zmieniam pościele,piorę i sprzątam aby w weekend mieć więcej wolnego czasu dla rodziny i znajomych :tak:

Miłego i słonecznego dnia wam życzę!

Do góry