reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

mamuśka widzę że Ty na pełnych obrotach od samego rana :tak:
Może córka gdzieś na podwórku usłyszała takie teksty?
Najlepiej jest nie reagować mimo iż serce się łamie.

to i ja liste podpisuje!!!jestem mega zla:wściekła/y:ale jestem...mialam niefajna sytuacje na poczcie...:wściekła/y:

co do pogody to sie nie wypowiem,powiem jak juz bedzie naprawde goraco,teraz nie bede zapeszac,chwalic...
agnieszka.kk masz racje ja bez pracy wariuje,ale niestety taka zeczywistosc...
Zyta głowa do góry!pewnie jeszcze nie jedna sytuacja dziwna Ci się przydarzy.Nie daj się tylko zwariować ;-)
Mnie co róż się coś dziwnego zdarza :-D

Zrobiłam sobie drugą kawę i jestem mega zła.Musiałam Ją wylać,mleko się zważyło,patrzę na datę a tam ważne do 5 maja :wściekła/y: ahhh koszmar a tak chce mi się kolejnej kawy.
Jeszcze trochę i zbieram się do pracy.Dziś wychodzę wcześniej bo idę do sklepu po buty :tak: Pani w sklepie spodziewa się dziś nowej dostawy i mam nadzieję że będzie mój rozmiar :dry:

reklama
Zyta tak zrozumiałam cco miałaś na myśli, właściwie to jest śmieszne jak taki człowieczek mały jeszcze tym swoim sepleniącym głosikiem powie coś takiego, no Twoja mała specjallnie tego słowa nie mówiła,a moja walnęla to tekstem jeszcze z dziwną minka:-)
ja nie mam za złe że mąz się śmiał bo gdyby córa to powiedziała do niego to chyba tez bym się chicholiła ale po kryjomu żeby mała tego nie widziała. byłam zaskoczona ale już mi przeszło,czas się przyzwyczajać,na szczęscie nie przeklina:-)
Agnieszka mam podejrzenia że to wujkowie ją ucza takich rzeczy, bo ostatnio sama byłam swiadkiem jak uczyli ją że jak jakiś chłopak ja bedzie ciągnąc za włosy to ma mu ,,przywalić z łokcia,,.
wspołczuje przygody z mlekiem, ja juz po drugiej kawce i moge sobie odsapnąc .

Ostatnia edycja:
Agnieszka mam podejrzenia że to wujkowie ją ucza takich rzeczy, bo ostatnio sama byłam swiadkiem jak uczyli ją że jak jakiś chłopak ja bedzie ciągnąc za włosy to ma mu ,,przywalić z łokcia,,.
aaa widzisz więc być może tu masz rozwiązanie ;-)
może ją nauczyli a może tylko podsłuchała od nich i zapamiętała :tak:
nie reaguj to pewnie szybko zapomni.

...a kawę zastąpiłam witaminką C :tak:
za to w pracy trzepnę sobie taką że całą noc spać nie będę ;D

witam dziewczyny dzis raczej wiele nie napisze jestem chora także ciezko z nastrojem. musze jednak napisac ze Angela wygladała slicznie i ciesze sie ze wszystko sie udało
jak wyzdrowieje to naskrobię troche wiecej

agnieszka.kk pisze:
Mam male pytanko czy któraś z was używała może przyśpieszacza do opalania z firmy ZAJA ?
uff jesli o mnie chodzi to ja nie,nigdy jakichs przyspieszaczy nie uzywalam,tylko krem z filtrem(lekki)morze,woda i cudo,nic wiecej nie potrzeba...opalenizne mam jeszcze z zeszlego roku,lata:-p
agnieszka.kk a wy jak daleko macie do morza???
89gwiazdeczka89 no coz szybkiego powrotu do zdrowia,ach maj a tu jakies chorobsko cie dopadlo...

uff jesli o mnie chodzi to ja nie,nigdy jakichs przyspieszaczy nie uzywalam,tylko krem z filtrem(lekki)morze,woda i cudo,nic wiecej nie potrzeba...opalenizne mam jeszcze z zeszlego roku,lata:-p
agnieszka.kk a wy jak daleko macie do morza???
zyta zazdroszczę opalenizny.Ostatnio coraz bardziej opalenizna robi na mnie wrażenie a że Ja należę do biłasków :-D i ciężko jest mi się opalić a do tego mam problemy z naczynkami więc szukam jakiegoś rozwiązania na szybką opaleniznę.
Do morza mam jakieś nie całe 4 godziny drogi.
Urlop przed nami.Pogoda na Majorce na chwilę obecną to 30 stopni :tak: więc tam będzie okazja złapać opaleniznę.

Gwiazdeczka zdrówka!!!

a co do opalania moja skóra się nie opalala od jakiś 8 lat, zero solarium, natomiast uzywałam kremu brązujacego Ziaja Sopot i byłam zadowolona tylko że mąz mnie smarował żeby nie było pasków ciemniejszych, i dozowałam go skromnie.

Ja kremu brązującego boję się użyć,źle rozsmaruję i będzie koszmar :no:
Myślę o przyśpieszaczu aby opalenizna się trochę utrzymała,nooo zobaczę jeszcze...:)

Uciekam do miasta i do pracy!
Miłego dnia dziewczyny:)

reklama
Hejka!
Mam chwilkę bo panowie bawią się autkiem.
Dziś dzień gospodarczy ale tak mam przed @.
Wiedzę, że o opalaniu piszecie. U mnie mimo iż mam ciemne oczy i ciemne włosy ciężko mi się jest opalić. Prędzej się odwodnię niżeli opalę. Ale nie przejmuje się tym za bardzo, bo w końcu szlachta ma białą skórę :-D:-D:rofl2::-p tak wiem tak sobie tłumaczę. Specyfików nie używam żadnych do opalania, ani po ani przed, ani też by skóra kolorytu nabrała. Także nie udzielam się ;-).
Edysiu, przepięknie Angela wyglądała i ten tort, zdjęcie poprostu super :tak:.
Gwiazdeczka zdrówka dużo i poprawy humoru :tak:
Mamuśka, oj jak bym widziała siostrę mojego T z mężem. Jak przychodzą <szwagierka jest chrzestną matką>, to też mojego młodego tak nastawiają i on załapuje szybko i powtarza <np. weź kopnij wujka bo głupi, oddaj cioci bo za dużo gada> gorzej niż dzieci ale czekam aż swoje będą mieli :-D:-D. Co do przekleństw, to ja nie klnę, czasem T się coś tam wyrwie na k.... jak to facet ale młody mój mówi kurka jak się zdenerwuje i coś mu nie idzie :-D.
Dalej nie poczytałam, spokojnego wieczora.
Spokojnego wieczora

Do góry