reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Edysiek miłego wypoczynku, korzystajcie z pogody!!!:-)

my wróciłysmy z urodzin ,Julka bardzo zadowolona i nawet zaspiewała kolezance sto lat!, na szczęście była grzeczna.i wręczyła prezent a myślałam że nie bedzie chciała go oddać.
u nas jak zwykle leje więc pogoda nie zachwyca -juz p[rzez miesiąc:-(

reklama
agnieszka.kk he he mnie mąż na urodziny, sprzedał x-perie dołożył kasę i kupił mi HTC cha cha :-) suuuper telefonik mogę książki poczytać. zdjęcia porobić, radia posłuchać..:-) szkoda tylko ze jeszcze nie sprząta i nie gotuje....
dziś upal nie możebny :/ aż tak nie lubię...Moi chłopcy dochodzą do siebie więc jutro może jakiś wypad na spacer z młodym zrobię...
Ja miałam iść na pifko z okazji urodzin koleżanki, ale męża ściągnęli do pracy :-( buu wiec siedzę i czekam aż młody zaśnie to sobie poifko w domku wypiję :-) piwo na miodzie gryczanym ♥

P.S.wrr kasuje mi koniec posta cenzura chyba :[

Ostatnia edycja:
Cześć!
u nas jak zwykle leje więc pogoda nie zachwyca -juz p[rzez miesiąc:-(
mamuśka proszę Cię nic lepiej nie mów.Jestem tak wkurzona na tą pogodę że szkoda gadać :angry:

agnieszka.kk he he mnie mąż na urodziny, sprzedał x-perie dołożył kasę i kupił mi HTC cha cha :-) suuuper telefonik mogę książki poczytać. zdjęcia porobić, radia posłuchać..:-) szkoda tylko ze jeszcze nie sprząta i nie gotuje....
[
Felidae właśnie szkoda że jeszcze nie sprząta i gotuje :-D
Zdrówka dla rodzinki życzę i zazdroszczę pięknej pogody :tak:

My dziś plany mamy prawie na cały dzień.
Miłego dnia dziewczyny!

Witam!
My od wczoraj biwakujemy. Mamy ze sobą laptopa, to zaglądam co u Was.

Tylko wczoraj wiatrzysko połamało nam namiot Tyle burz przeżył, a tu wiatr go pokonał. Trudno, teraz mąż kupi sobie swój wymarzony karpiowy. Na szczęście mamy duży samochód - kombi i po rozłożeniu tylnych siedzeń jest dużo miejsca do spania. To ja śpię tutaj z Angelą a mąż w drugim aucie.
No i trzeba było opić stratę ;-) Dużo nas było, bo 4 pary. Teraz jest jeszcze z nami brat K. z rodzina i kolega.
Słoneczko już wychodzi. Choć ja nie śpię od 6, bo jakąś ciężką noc miałam :-pAle już teraz jest ok.

A i mamy już rybę mąż złapał 7,5 kilogramowego amura.

Witajcie:)

...ale tu cisza :szok: pewnie poza domem spędzacie Majówkę :-)
Myślałam że będę miała kilka stron do czytania a tu nic...

Edysiek brawa dla męża :tak: Niezła ryba :-)
A z tym namiotem to mnie rozwaliłaś :-D:-D:-D dobrze że auto mieliście na zapasie :tak:

Miłego dnia dziewczyny!
W wolnej chwili piszcie co u was?
Pozdrawiam

witam u nas znów upalnie mały spi to mam troszke czasu. wesele udane wybawiłam sie bardzo nogi do dzis bola Wojti nawet jakos dał rade spac na sali przy tak głosnej muzyce z czego bardzo sie cieszyłam bo tak moglismy troche "posiedziec". Wojti nawet troche potanczył co zaraz uwieczniła pani fotograf i pan kamerzysta :-D zabawy do dzieci jednak go nieintresowałay za mały jeszcze jednak wrzucanie piłek do kosza juz jaknajbardziej mu przypadło do gustu
Edysiek ale rybaaaa :szok:

cześc mamusie
co tam u was, pewnie majówkę zaliczacie dlatego u nas tak cicho.

Gwiazdeczka super że się wybawiliście,czasem trzeba jakieś weselicho odwiedzić,wytańczyć się żeby poczuć jak nogi bolą,od razu humor się poprawia na cały tydzień.:-)
Felidae a co u ciebie, sprawy w pracy się wyjasniły- spokój zapanował????;-)
Edysiek tylko pogratulować mężowi tak duzej ryby, mój tez lubi wędkować ale tu w anglii wypuszcza się bo jakby ktoś zobaczył że się rybkę zabiera ze sobą to duży mandacik trzeba zapłacic- a ja z miłą chęcią zjadłabym coś super świerzego:-(-mam nadzieję że była smaczna.;-):tak:
Agnieszkakk ja tez zaglądam co jakiś czas a tu cisza i poczytać nie ma co:baffled: ,ale mam nadzieję że dziewczyny po majówce wróca i bedzie trochę żywiej na naszym wątku.

miłego dnia dziewczyny życzę!!!

Witam!
Ja ostatnio coraz mniej czasu mam. Dzisiaj troche posprzątałam, poprasowalam, zrobiłam śledzie po kaszubsku na komunię (dobre są po kilku dniach) a teraz wędzimy mięcho.
I tak już pewnie do niedzieli będzie, ciągle coś trzeba robić.

witam dziewczyny!!!
ja jakos ostatnio nie mam weny do pisania,a juz w ogole sie nie chce pisac jak sie czlowiek troche rozleniwi...i wypadnie z tego rytmu...
u nas niby nie pada,slonce swieci,ale wcale upalow nie ma...
no coz musimy troche na lato jeszcze poczekac...
a do tego jest wiaterek wcale nie cieply.
Edysiek pewnie zapracowana,ale i szczesliwa...piekny dzien w zyciu kazdej dziewczynki...Angela pewnie nie moze sie juz doczekac...a to juz za dwa dni...
Felidae jak juz cos sie wyjasnilo?
mamuska24 a twoja coreczka chodzi do przedszkola?jak to wyglada w Angli?Ty pracujesz?
89gwiazdeczka89 poprosimy fotki z wesela...
agnieszka.kk a ty pracujesz?
Pozdrawiam wszystkie mamusie...
acha a andzia gdzie sie ukryla'cos ostatnio malo jej tu....

reklama
witam dziewczyny u nas dzis juz duzo chłodniej jednak nie pada wiec jest ok
Edysiek podziwiam ze robisz kouminie w domu ( tak wnioskuje ) teraz to juz rzadko kto organizuje takie imprezy w domu ja bym nie miała sił i chyba nawet czasu na te wszystkie czynnosci typu sprzatanie, gotowanie itd , także pełen podziw
zyta juz kiedys pisałam ze od pewnego incydentu nie wstawiam zdjec na zadne fora no chyba ze na grupie prywatnej a z tego co wiem to chyba takiej nie posiadamy. pewna osoba wykorzystała moje zdjecia do swoich celów aby mi zaszkodzic i znajac zycie pewnie jeszcze od czasu do czasu wpada poczytac co pisze na BB takze od tego czasu nie wstawiam zdjec i nie pisze nic bardzo osobistego takie informacje udzielam tylko na grupach
a Wy dzis juz w pracy czy jeszcze cieszycie sie długim weekendem ?

Do góry