reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

89gwiazdeczka89 pisze:
zyta juz kiedys pisałam ze od pewnego incydentu nie wstawiam zdjec na zadne fora no chyba ze na grupie prywatnej a z tego co wiem to chyba takiej nie posiadamy. pewna osoba wykorzystała moje zdjecia do swoich celów aby mi zaszkodzic i znajac zycie pewnie jeszcze od czasu do czasu wpada poczytac co pisze na BB takze od tego czasu nie wstawiam zdjec i nie pisze nic bardzo osobistego takie informacje udzielam tylko na grupach
hm ciekawe co cie spotkalo
wiec pozostaje poprosic Edysiek zeby cie zaprosila do naszej grupy zamknietej,(jesli oczywiscie chcesz?)jako taka istnieje,chociaz malo kto tam zaglada,ale zawsze jest...
ja mam zdjecia na swoim profilu,tylko chyba moga ogladac przyjaciele,tak przynajmniej ustawilam,ale nie wiem czy to dziala...wiec sprawdz,jak nie to wysle ci zaproszenie...

my po obiadku,dzisiaj makaron krolowal na stole
:-D
podloge umylam w kuchni i zaraz kawke sobie zaserwuje
;-)
wkurza mnie pogoda,bo jednak zimno jest:-(

reklama
Witam!
Ja już mam niemal wszystko posprzątane, to mogę chwilę odsapnąć :-) Dzisiaj tylko sałatke z buraczków zrobiłam.
O 17 idziemy wszyscy do spowiedzi, potem jest majówka. A jak już się wszystko w kościele pokończy to będziemy go dekorować. Nie braliśmy żadnej firmy, bo ceny mieli kosmiczne. A jedna mama zna się co nieco i pojedzie na giełdę po kwiaty to sami sobie wystroimy kościół. Chcemy to zrobić dzisiaj, żeby jutro już mieć spokój.

Gwiazdeczka komunię robię w domu, będzie 17 dorosłych i 3 dzieci.
Będzie mi pomagać koleżanka, ta co byłam u niej na weselu. Tzn, ona dopilnuje wszystkiego jak pójdziemy do kościoła, wstawi mięso, ziemniaki i potem pomoże mi wszystko ogarnąć.
Ciasto też mi upiecze i zrobi salatkę.
A jeszcze jedno ciasto piecze mi sąsiadka, bo ja jej pieklam rok temu.
Ogolnie chyba dam radę. Pichcić lubię:tak:.

Gwiazdeczka to chcesz być w grupie? O ile dziewczyny nie mają nic przeciwko ;-)

zyta moja mała od września idzie do przedszkola, na 15 h tygodniowo,a ja na razie zglosiłam sie na wolontariat bo chcę zrobić dyplom z opieki na starszymi ludzmi a na wolontariacie szybciej to wszystko wychodzi niż jak bym miała siedzieć w college,no i nie zajmuje to tyle czasu co pół etatu lub cały,zawsze jak mała wróci to bedzie miała ciepły obiad a ja czas także dla niej.

Edysiek nawet nie wiedziałam ze jest zamknieta grupa na tym watku jesli nie macie nic przeciwko to z miła checia dołacze jesli jednak uwazacie ze zbyt mało sie udzielam ( z powodowane brakiem czasu ) aby do niej wstapic to tez zrozumiem.

Witajcie!
W końcu mam kila dni wolnego.Weekend i bank holiday przed nami :tak:

Agnieszkakk ja tez zaglądam co jakiś czas a tu cisza i poczytać nie ma co:baffled: ,ale mam nadzieję że dziewczyny po majówce wróca i bedzie trochę żywiej na naszym wątku.
Widzisz wiadomo każda ma swoje życie prywatne i na życie wirtualne dziewczyny mają czasu mniej.
Ja zaglądam w miarę możliwości.Chętnie czytam co u was ;-) I także mam nadzieję że po majówce aktywność dziewczyn będzie większa :-)

agnieszka.kk a ty pracujesz?
Zyta hej:)
Tak Ja pracuję :tak: Z tego względu że jesteśmy na wyspach sami i nie mamy pomocy musimy razem z mężem sobie radzić i dlatego Ja pracuję tylko i wyłącznie drugie zmiany.Jakby tak wszystko zliczyć to grubo ponad 3 lata :tak: Mąż pracuje tylko na rano.Musimy pracować w takim systemie aby godzić życie i przyjemności.Samo życie niestety...

A Ja właśnie zaczęłam weekend :-D
Jestem wykończona i potrzebuje tego odpoczynku.
Jutro wybieramy się na zakupy ciuchowe :-D potem obiad na mieście i jedziemy do do koleżanki na kawkę i ciacho :tak:
W niedzielę jak co weekend musimy zaliczyć kilka partyjek w Qiuz Buzz i z tego względu jedziemy do kolejnych znajomych na kolejną kawkę i ciacho :tak: Także relaksująco!

Pozdrawiam was dziewczyny i życzę miłego weekendu :)

Angela
Jestes dzisiaj bardzo piekna
Przed Oltarzem dzisiaj klekasz
A gdy przyjdzie zla pokusa
Ukryj sie w Ramionach Chrystusa
Blogoslawienstwa i Laski Bozej
W dniu Pierwszej Komunii Sw.
Wszystkiego najlepszego...

Angeliko
Dzisiaj jest Twoja I Komunia Święta,
każdy z nas dobrze ten moment pamięta,
bo jest to chwila wielka i uroczysta,
pełna radości, przepiękna i czysta.
We wspomnieniach Twoich pozostanie,
ten dzień, gdy włożyłaś odświętne ubranie,
w kościele widziała rodzina droga,
jak do serca przyjęłaś Ciało Twego Boga.

Edysiek pochwal się jak twój aniołeczek dziasiaj wyglądał.

Angeliko
Komunia dziś sprawiła, że się stałaś
ukochanym dzieckiem Boga
jego łaskę otrzymałaś
z nią jest prosta każda droga
ufaj Bogu nie pytając
co on w zamian dać ci może,
swoje serce mu oddając
wiesz, że zawsze Ci pomoże.

czekamy na relacje no i oczywiscie na zdjecia

reklama
Do góry