reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

kama to różowe to masa z pianek a ozdoby cukrowe ;-)

umi w środku był dobry ale ta masa strasznie słodka, ja jej nie zjadłam :-p ale inni jedli :-p

reklama
anetka moja tez strasznie słodka by była, ale dodałam cytryny i nawet nie była taka zła:-p
majandra na masie lukrowej wykałaczką zrobiłam szkic, potem pędzelkiem malowałam te kolorowe części, a na koncu robiłam kontury czekoladą stopioną, zawaliłam trochę, bo mogłam kupic cienka rureczkę i by mi sie równo połozyło a tak wykałaczka nakładałam tą czekoladę

majandra tak kupowałam barwnik spożywczy w proszku:-) ja kupiłam żółty i czerwony bo pomarańczowego nie mieli, a jak sobie zmieszałam te kolory to akurat wyszedł pomarańcz:-p Nie mam nic przeciwko, mozesz od gapić:-)

dziękuję bardzo, mam nadzieje ze tobie tez sie uda:-) widze po suwaczku ze za 3 miesiace zdasz relacje czy wyszedł ok:p

reklama
Witam.Mimo ze ja juz nie jestem mamą jedynaka pozwólcie że coś napiszę.
Mamą jedynaka byłam przez 9 lat a to bardzo dlugo przez 7 lat nawet przez mysl mi nieprzeszło ze będę mieć drugie dziecko poprostu nie chciałam i juz ale nadszedł jednak ten czas i urodziła się córeczka,tej decyzji nie żałowałam nigdy, teraz zupełnie nie rozumiem tych mam które się zarzekają że poprzestaną na jednym dziecku.Zapewniam Was że 90% mam które piszą że ich pociechy będą jedynakami prędzej czy póżniej zmieni zdanie.Pozdrawiam.

Do góry