reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Zyta no już niemal wszystko mamy do komunii. Ja na szczęście też, bo to co na wesele kupiłam od razu będę miała na komunię.
Teraz tylko muszę obmyslić jak to wszystko zorganizować, co podać do jedzenia i takie tam. No i komu by tu coś zlecić do pomocy ( czyli co ugotuje moja mama a co teściowa :-p)

A co do brzusia ciążowego, to fakt czasem nadchodzą mnie różne myśli, tak samo jak widzę takie dopiero urodzone maleństwa. Ale to tak na chwilę, potem przechodzi ;-)

Felidae ja też jakoś nie myslę o świętach, ale to chyba dlatego że mam inne sprawy na glowie.

a ja mieszkam jakieś 150 km od Wrocławia, niemal przy samej granicy z Niemcami (koło Zgorzelca)

Ostatnia edycja:
reklama
Felidae informatyk miał odzyskac dane i tak jak juz pisałam odzyskało sie wszystko prócz dysku głownego C, ciesze sie ze przynajmniej udało sie odzyskac zdjecia Wojtusia bo niewiele mamy przegranych na płyte chyba jedynie do 3 miesiaca wiec bardzo wiele bysmy stracili. dziekuje dziewczyny za mile słowa
swieta hmmm moze jakos je poczuje jak za tydzien zaczna sie rekolekcje bo na razie to ich nie czuje

Cześć dziewczyny!
Dziś w sumie pierwszy raz od dłuższego czasu zasiadam do kompa i tak skaczę po moich wątkach :-p.
Przez 3 dni małż kazał mi w wyrku leżeć, bom chora i na zastrzykach.
Teraz chatkę ogarniam powolutku, bo bajzel straszny jak tak leżałam i nic nie robiłam :-(.
Dziś znów wizyta u dentysty mnie czeka, a że mam ósemkę do zrobienia + ściągnięcie kamienia. Już zastanawiałam jak się wymigać ale skoro lepiej się czuję to dlaczego nie iść. Choć na samą myśl się boję :-D.
Miłego, spokojnego oraz słonecznego dnia!

Bry!
Melduje sie ze zyjemy:) hehe
Widziałam temat brzuszkowy... oj mnie nachodzi co jakis czas mysl o drugim bejbiku i to bardzo mocno.... ale jest duzo ALE:( pomyslimy (a raczej moze pocwiczymy... hehe) zobaczymy:)
Co u nas... hmmmm porzadki wiosenne porobione:tak: mieszkano czyste! Kwiatki czekaja na przesadzenie ale musze sie zebrac i pokupowac doniczki!
Olo ostatnio grzeczny sie zrobił:-D
Widze sporo nowych mausiek:-D albo to ja nie na czasie jestem....

Fanta wracaj szybko do zdrowia.
I jak już będzie ok. to idź do tego dentysty to będziesz miała z głowy i nie będziesz o tym mysleć.

Różyczka dawno Cię nie było i doszły nowe mamuśki. Fajnie, bo wątek nam się rozkręca.
No ja oczywiście też jestem na nie jeśli chodzi o drugie, no ale czasem przemknie mi taka myśl przez głowę ;-)

Ja juz po pracy, zjadłam i teraz mam chwilę. No a zaraz znów do garów, bo coś trzeba na jutro przygotować. Angela zażyczyła sobie kopytek, to wstawiłam ziemniaki.
Dzisiaj na obiad ledwo co mięso podziubała, bo coś jej się nie spodobało :baffled: Ja to się z nią mam.
A i tak chyba dlategop jadła, bo dałam od razu jej koleżance która przyszła.

zyta pisze:
Odswiezajmy watek
wink2.gif
yes2.gif
biggrin.gif

rozyczk@,fanta20062,andzia111,rox,martusia1605,fel idae,agnieszka.kk,mam
uska24,89gwiazdeczka89,sewa,freiyaa,agniecha_bebec ha,Sliwka_wegierka,

i wszystkie ktore nie wymienilam,ale sami rozumiecie
wink2.gif
:-D:-D:-D:-Dha,ha
rozyczk@ pisze:
Bry!
Melduje sie ze zyjemy:) hehe
rozyczk@ ha,ha jako pierwsza z listy wywolana sie odezwalas;-):tak::-)hm nie pomijajac fante2062...
to super,ze u ciebie wszystko ok.
ja tez doslownie jestem w szoku,ze wszystko tak szybko i pieknie mi poszlo z tym sprzataniem:-pteraz czekam na wyplate(maly kryzys) i z checia juz bym robila zakupy na swieta:-p
Edysiek ciesze sie ze masz komunie i licze ze po,zdradzisz mi jakie prezenty dostala Angela,hm glownie od chrzestnych,musze sie przygotowac na nastepny rok:rofl2::-)
A ja doslownie padam,pije juz trzecia kawe i jeszcze bardziej mnie usypia:szok:

No fajnie, że macie porządki za sobą. Ja miałam myć okna, ale czekam aż mąż skończy malować pokój. Już by był skończony, ale brakło farby i pewnie dopiero w następnym tygodniu pomaluje :wściekła/y:

och dziewczyny jak ja wam zazdroszczę że już macie porządki za sobą ja się jakoś zebrać nie mogę, jeszcze to przeziebienie mnie z rytmu wybiło.
co do ,,brzuszków,, mi czasem tez przez myśl przejdzie że może drugie by się przydalo,ale więcej jest na nie niż na tak. tym bardziej że mojej Julce towarzystwa nie brakuje.
Edyziek co do tych okien to ja się chyba jutro zmusze, pokoj małej pomalowany, tylko chęci brak.
Fanta zdrowiejesz już :)?

rozyczk@ ha,ha jako pierwsza z listy wywolana sie odezwalas;-):tak::-)hm nie pomijajac fante2062...

no ja sobie stanowczo taką degradację wypraszam :wściekła/y:;-) A ja wczoraj dostałam moją pieknisią chustę ale zanim z nią wyruszymy w drogę trza ją troszkę złamać. Dziś idziemy z Majozą na babskie zakupy a w niedzielę mam spotkanie z moim kolegą z lat szkolnych. Kurcze a ten mój mąż nic a nic zazdrosny nie jest no :dry::-) Ciekawa jestem czy się zmienił mocno :happy2: U nas wiosna znów na całego, piękne słońce od wczoraj , oby już tak zostało :tak: Pozdrawiam Was wiosennie :-)

reklama
Witam się prawie z rana :-D.
No to zacznę od pochwalenia się
laugh.gif
. Mały spał dziś po raz pierwszy u siebie w pokoiku, w swoim łóżeczku i bardzo ładnie spał
biggrin.gif
. Oczywiście wstał mi o 6:30
dry.gif
ale to już norma.
Wczoraj byłam u dentysty, przy znieczulenie zrobiła mi od razu daw zęby i czeka mnie już ostatnia wizyta i koniec!!
yes2.gif
yes2.gif
. Gdybyście widziały moją minę przed wejściem do gabinetu, byście padły ze śmiechu <miałam pełne portki, bo mój szanowny mąż przed wizytą naopowiadał mi bajek
cool.gif
>. Na szczęście wiertło nie utknęło mi między zębami, zębów mi nie wybiło a znieczulenie zadziałało
rolleyes.gif
laugh.gif
yes4lo.gif
.
Zyta, nie pomijając
:-p:-D. Pocieszę Cię faktem, że nie tylko u Ciebie kryzys panuje :dry:. Zakupy poczekają nie mają wyjścia, Twoje, moje i innych w kryzysie ;-). Damy radę.
Mamuska, oj nie ma co ja też mam bajzel <niestety> w domu i muszę to wytrzymać. Okna umyję jak wybiorę biostyminę na wzmocnienie <zależy ile jej dostanę> jak nie wybiorę to okna będę brudne. Jeszcze przez nie coś tam widać, to spoko. Kurczę i Cię zaraziłam :-D;-). Kuruj się i nie daj przeziębieniu.
Edysiek, cierpliwości kochana, chłopom to się zazwyczaj nie śpieszy :dry:. Kieckę na weselę już kupiłaś? Bo nie doczytałam i nie wiem czy się chwaliłaś :-p.
Agniecha, toż Ty zalatana okropnie. Nie jest zazdrosny? :-D To może poopowiadaj jaki to kolega fajny ;-).

Do góry