reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

hop,hop...;-)
jestem i ja:tak:
tylko cos internet odmawia posluszenstwa:-(
u nas ze tak powiem bez zmian,niedziela byla taka sobie,nie zaciekawa pogoda:no:ale wieczor nawet zrobilo sie przyjemnie i jak maz przyszedl z pracy:tak::tak:tak pracowal wczoraj:-:)zawstydzona/y:pojechalismy do sklepu po buty dla corki,bo wiosna na calego a nie miala bucikow:-pkupilismy oczywiscie,ale jeszcze jedne mi sie podobaly mojemu M nie:no::no:wiec na jednej parze sie skaczylo:tak:na zime miala kupione dwie pary,to oczywiscie najwiecej w jednych chodzila a drugie moze ze trzy razy wlozyla?do nastepnej zimy nie wiem czy beda dobre:-pchociaz kupilismy troche wieksze,no zobaczymy;-):-)
ale sie rozpisalam,a co ciekawe upatrzylam sobie buciki,fajne:happy2:tylko musze zaczekac na wyplate meza:-pno i oczywiscie moze jeszcze fajniejsze beda(wybiore sie na targ)

dzisiaj u nas cos wietrznie,pozazdroscilam Edysiek tobie tego ogrodka i ja skoro nie mam takowego to kupilam kwiaty do doniczek,moze mi urosna;-)w co bardzo watpie:-p;-)
Edysiek pokaz sukienke:tak:to fajnie wam niedziela minela,super rodzinnie:tak::-)

reklama
cześc mamusie jestem i ja.
u nas pogoda cudo,chociaz wczoraj był chłodny wiatr ale słoneczko i tak świeciło mocno więc spacerek,zakupki odbębniłysmy.
dzisiaj oczywiście jest cudnie więc wychodzimy zaraz na dłuższy spacer i plac zabaw.
Zyta u mnie też zaczęło się kupowanie bucików, na razie małej kupiłam trampki ale jeszcze jakieś sandałki trzeba.tak więc na zakupki chyba jutro, natomiast co chodzi o mnie to cholera nic mi się nie podoba i jeszcze żadnych dla siebie nie znalazłam, na boso bede w tym roku chodzić:-):-p
Edysiek jak ja tęsknię za grilem,ale w londynie to ciężko tym bardziej że nie mam ogrodu i mieszkam na 1-szym piętrze.więc chyba pozostaje mi elektrycnzy grill w domu:-( .zazdroszczę tak miłej niedzieli jaką spędziłas z rodzinką. my wynudziłyśmy się jak mopsy, tylko na dworku trochę humor wrócił.

Moja też ma zawsze co najmniej 2 pary butów na sezon, obecnie ma adidasy i pantofle. Ona strasznie niszczy buty i zawsze musi mieć jedne wyjściowe. Jednak staram się kupować tańsze buty, żeby nie było szkoda jak po miesiącu nadają się tylko na podwórko :baffled: Ciekawe czy kiedyś wyrośnie z tego niszczenia butów.

Zdjęcie sukienki mam takie byle jakie, nie oddaje jej uroku, nawet kolor nie ten, bo tutaj jakaś niebieska, a naprawde jest fioletowa. Po weselu albo po komuni na pewno będą ładniejsze zdjęcia.

Załączniki

• 004.jpg
    004.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 31
Edysiek sukienka ładna,ale oczywiście czekam na zdjęcia z wesela i komunii.
a tak poza tym ale ty chuda jesteś!!!! chyba chudsza niż ja:-)

co do butow to tak
mnie sie te bardzo podobaja
yes2.gif
BATA - AL PASSO CON TE » Decolletè » Plateau » 729-9833
ale nie chce ich ze wzgledu,ze sa bardzo wysokie i na te tutejsze ulice sie nie nadaja
no.gif
wedlug mnie
p.gif
wink2.gif
yes2.gif
biggrin.gif

a to wzor,ktory mi sie podoba,tylko ze troszeczke nizsze i gora nie w kwiaty tylko cos w kolorze kawy z mlekiem BATA - AL PASSO CON TE » Zeppe » Corda » 729-9834
chociaz i te tez mi sie podobaja
p.gif
yes2.gif
wink2.gif

Edysiek sukienka sliczna:tak:ale wlasnie jaka ty chuda jestes,to ja w kompleksy wpadne i napewno za odchudzanie sie wezme:zawstydzona/y::tak:ha,ale widze ze wlosy tj.zawiazanie to mamy takie same(musze sie wziasc,a raczej mojego M,zeby zrobil mi zdjecie)ja najlepiej sie czuje w tak zwany"konski ogon":-p;-):tak::-Dtylko kolory zmieniam od blad po czarne,a teraz chce wrocic do swojego koloru,bo nawet nie wiem jaki teraz mam:szok:

te wiązanie włosów to chyba bardzo popularne u mam. bo ja też tak związuje lub zwijam w koczek i tyle.

Zyta dawaj swoje zdjęcie to przynajmniej trochę zobaczymy siebie w realu.:-):-)

Załączniki

• Zdjęcie0043.jpg
    Zdjęcie0043.jpg
    43 KB · Wyświetleń: 40
Mamuśka fajne zdjęcie :-)

Ja teraz czuję się dobrze z taką wagą jaką mam, właściwie to taka byłam zaraz przed urodzeniem Angeli i dopiero teraz udało mi się do niej wrócić.

Zyta fajne te buty, te na koturnie bardziej mi się podobają. No ja też bym się zdecydowała na niższe, bo na wysokim obcasie nie umiem za bardzo chodzić :zawstydzona/y: Koturna jeszcze może być, taki kilkucentymetrowy obcasik też, ale wysoka szpilka juz nie.

A co do włosów to mam taką fryzurę, bo jest bardzo wygodna, zwiążesz i już :tak:

witam u nas dzis dosc zimno rano tzn przed 8 było - 1 brrr teraz tez nie jest wiele wiecej, mamuski patrzac na zdjecia to tu same laseczki sa. Wojtus dzis starsznie marudny chyba znów te zeby mu dokuczaja osiwieje. ja tam za kucykiem nie przepadam prawie zawsze mam rozpuszczone włosy chyba nawet nie mam czasu na zrobienie kucyka :-D
zapomniałabym Edysiek piekna sukienka ja juz tez swoja kupiłam choc było ciężko

Gwiazdeczka pochwal się sukienką.
A z tym kupowaniem to tak jest, że niby pełno tego w sklepie a jak chcesz kupić to nie ma. Ja przez kilka godzin namierzyłam się sukienek, a jak jakaś ładna to rozmiaru mojego nie było. Albo jak dobra w tyłku to za mała w cyckach :eek: Choć ja cycków duzych nie mam, ale ogolnie w obwodzie jestem szeroka i już się zamek nie chciał zapiąć.

U nas też dzisiaj chłodno, chciałam iść troche do ogródka ale jednak stwierdziłam, że zostaję w domu.

reklama
Edysiek na wieszaku to tak ładnie nie wyglada a w miejsach publicznych od pewnego czasu nie wklejam swoich zdjec a chyba nie mamy zadnego zamknietego watku przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo. ja miałam tak samo jak tyłek dobry to cyski musiałabym uciac witaj w klubie ( ja mam dosyc spore ) jedna ekspedientka zapytałą mnie sie czy jeszcze karmie wrrrr normalnie bym ja pogryzła

Do góry