A mnie się udało w tym roku z wakacjami Mnie i M nigdy w życiu nie byłoby stać teraz na urlop (mamy trochę kłopoty finansowe) ale moi rodzice zakochani w swojej wnuczce postanowili zabrać ją ze sobą nad morze. No a przecież Emi jest za mała żeby jechać sama i musi z mamusią Także czeka mnie 2 tygodnie odpoczynku nad morzem
reklama
Edysiek
odkrywca
Freiya no to super, że macie sponsora
Ja dzisiaj cały dzień spędziłam na dworze. Do południa byłam na ogrodzie, robiłam porządki przy kwiatach, bo już coraz więcej ich się pokazuje (tulipany, narcyze). Potem jeszcze zaczęłam szykować grządki pod warzywa. Normalnie byłam w swoim żywiole .
A po południu poszłam z Angelą na spacer, byłysmy na placu zabaw. Normalnie pogoda super, od razu nastraja optymistycznie :-)
Ja dzisiaj cały dzień spędziłam na dworze. Do południa byłam na ogrodzie, robiłam porządki przy kwiatach, bo już coraz więcej ich się pokazuje (tulipany, narcyze). Potem jeszcze zaczęłam szykować grządki pod warzywa. Normalnie byłam w swoim żywiole .
A po południu poszłam z Angelą na spacer, byłysmy na placu zabaw. Normalnie pogoda super, od razu nastraja optymistycznie :-)
Z
zyta
Gość
Witam sie poniedzialkowo;-):-)
Piekna pogode mielismy chyba wszystkie;-)bo cisza na forum
Edysiek zazdroszcze ci tego ogrodka,super masz
ja mam taki malutki skalniaczek przy wejsciu,to tyle mojego...no plus w doniczkach kwiaty;-)
Freiya a to ci sie udalo z wakacjamiszczesciara
Moj M powiedzial,ze jak zarobi dodatkowa kase to przeznacza ja na tydzien nad morzemtyle bedzie mial urlopu,wiec dobry pomysl;-)
Acha Edysiek kiedys pisalas o jakims tancu,przy ktorym mozna cwiczyc,jak bys mogla mi przypomniec jak sie nazywa,kurcze wczoraj cala niedziele myslalam i nic mi sie nie przypomnialo...
Piekna pogode mielismy chyba wszystkie;-)bo cisza na forum
Edysiek zazdroszcze ci tego ogrodka,super masz
ja mam taki malutki skalniaczek przy wejsciu,to tyle mojego...no plus w doniczkach kwiaty;-)
Freiya a to ci sie udalo z wakacjamiszczesciara
Moj M powiedzial,ze jak zarobi dodatkowa kase to przeznacza ja na tydzien nad morzemtyle bedzie mial urlopu,wiec dobry pomysl;-)
Acha Edysiek kiedys pisalas o jakims tancu,przy ktorym mozna cwiczyc,jak bys mogla mi przypomniec jak sie nazywa,kurcze wczoraj cala niedziele myslalam i nic mi sie nie przypomnialo...
agniecha_bebecha
Mama Majozy
a nie zumba może??
Z
zyta
Gość
agniecha_bebecha dzieki,wlasnie tak na kacu jezyka to mialam,ale jakos przypomniec nie umialam sobie
a u nas lato,jestesmy po obiedzie,pije kawke i wychodzimy sie dotlenic...:-)
agniecha_bebecha
Mama Majozy
lato u nas wieje ta że mnie kawał baby zawiecha na spacerze łapała już się nie mogę ciepełka doczekać, nienawidzę zimy
witamy się chorobowo!
u nas słoneczko ładnie świeci ale powietrze chłodne ,więc nie jest przyjemnie na dworze.
ja juz chcę żeby było lato!!
Zyta zazdroszczę ;-)ci tej cudnej pogody.
Agniecha_bebecha to widze że u ciebie z pogodą tez nie za wesoło:-(
Edysiek jak tam porządki w ogrodzie?
u nas słoneczko ładnie świeci ale powietrze chłodne ,więc nie jest przyjemnie na dworze.
ja juz chcę żeby było lato!!
Zyta zazdroszczę ;-)ci tej cudnej pogody.
Agniecha_bebecha to widze że u ciebie z pogodą tez nie za wesoło:-(
Edysiek jak tam porządki w ogrodzie?
Edysiek
odkrywca
Witam :-)
U nas dzisiaj troche zimniej, ale i tak jest ok.
Weekend był cudowny. W sobotę po południu poszliśmy do znajomych na grilla, a wczoraj pojechalismy nad staw, gdzie mąż wędkował a ja się relaksowałam na słoneczku.
W ogrodzie na razie mam wszystko zrobione. Już mam posiane po rządku marchewki, pietruszki, mam też zielony groszek, rzodkiewkę, posadziłam cebulę żółtą i czerwoną.
Uwielbiam prace w ogrodzie, dla mnie to czysty relaks :-)
Zyta właśnie zumba Ja uwielbiam to ćwiczyć.
U nas dzisiaj troche zimniej, ale i tak jest ok.
Weekend był cudowny. W sobotę po południu poszliśmy do znajomych na grilla, a wczoraj pojechalismy nad staw, gdzie mąż wędkował a ja się relaksowałam na słoneczku.
W ogrodzie na razie mam wszystko zrobione. Już mam posiane po rządku marchewki, pietruszki, mam też zielony groszek, rzodkiewkę, posadziłam cebulę żółtą i czerwoną.
Uwielbiam prace w ogrodzie, dla mnie to czysty relaks :-)
Zyta właśnie zumba Ja uwielbiam to ćwiczyć.
Z
zyta
Gość
hop,hop!!!
Dzien dobry!!!:-)
czyzby wiosna za oknami?czy porzadki przedswiateczne?tak,tak to juz niedlugo i mamy swieta,ech ten czas leci
Edysiek ja mam kawalek skalniaczka juz pisalam i wczoraj wlasnie zrobilam na nim porzadek,pozostalao jeszcze kupic kwiaty do doniczek,ale to w kwietniu.I sie zastanawiam jakie najlepsze sa kwiaty dla mnie czyli osoby,ktorej nie bardzo chce cos urosnac i byc zyweposzperam w internecie
Mamusie chustowe jakie wrazenia???;-)
A w ogole gdzie sa mamusie??
Odswiezajmy watek;-):-)
rozyczk@,fanta20062,andzia111,rox,martusia1605,felidae,agnieszka.kk,mam
uska24,89gwiazdeczka89,sewa,freiyaa,agniecha_bebecha,Sliwka_wegierka,
i wszystkie ktore nie wymienilam,ale sami rozumiecie;-)
Dzien dobry!!!:-)
czyzby wiosna za oknami?czy porzadki przedswiateczne?tak,tak to juz niedlugo i mamy swieta,ech ten czas leci
Edysiek ja mam kawalek skalniaczka juz pisalam i wczoraj wlasnie zrobilam na nim porzadek,pozostalao jeszcze kupic kwiaty do doniczek,ale to w kwietniu.I sie zastanawiam jakie najlepsze sa kwiaty dla mnie czyli osoby,ktorej nie bardzo chce cos urosnac i byc zyweposzperam w internecie
Mamusie chustowe jakie wrazenia???;-)
A w ogole gdzie sa mamusie??
Odswiezajmy watek;-):-)
rozyczk@,fanta20062,andzia111,rox,martusia1605,felidae,agnieszka.kk,mam
uska24,89gwiazdeczka89,sewa,freiyaa,agniecha_bebecha,Sliwka_wegierka,
i wszystkie ktore nie wymienilam,ale sami rozumiecie;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
89gwiazdeczka89
Fanka BB :)
witam, melduje sie :-) wiosna u nas na całego wiec teraz pewnie na bb bede rzadko nie wiem czy wam wspomniałam ze miałam zepsutego laptopa i usuneła mi sie prawie cała praca licencjacka a miałam juz dobre 3/4 napisane wiec teraz kiedy tylko moge probuje nadganiac aby obronic sie w czerwcu no ale bedzie trudno cierpie za własna głupote zamiast kopiowac na bieząco na dysk zewnetrzny ehhh na pendraiwie (nie wiem jak to sie pisze ) miałam jedynie 1 rozdział a informatyk nie zdołała uradowac dysku C wszystkie inne tak ale tego nie a ja głupia akurat miałam prace na pulpicie bo najszybciej otworzyc :-(
zyta kwiatki hmmm nie pomoge u mnie pewnie i kaktus by wyschnął
zyta kwiatki hmmm nie pomoge u mnie pewnie i kaktus by wyschnął