reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Edysiek, tak i nie :tak::-D Małego pokoik skończony ale ... no właśnie ale;-) jak tylko przetransportujemy małego razem z jego rzeczami do pokoju, zaaklimatyzuje się troszkę, to robimy przemeblowanie w dużym pokoju, a później bierzemy się za przedpokój mojemu T nie pasuje kolor i przyśniło mu się co innego :shocked2:. Ale to powoli i już na spokojnie :-).
Felidae, zdrówka dla Was dużo :tak:.
Agnieszka kk. ja posiadam takowe fb :-D;-).

reklama
Witam, witam i o zdrowie pytam, sie moje dziecko na chodził ocale 3 dni :| on nie przeskoczy tej magicznej liczby no :-(
Dziś po weekendowym siusianiu wstał zbólem gardła wrrr :[ wiec dziś odpuściłam przedszkole, został sam z tatą, Tato spał a młody rządził. Ja go nakarmiłam nawciskałam mu syropków i innych witaminek i poszłam do pracy. Dam znać, może nawet jakies fotki będą :-)
FANTA gratuluje rzucenia :-)
FB posiadam :-) nawet jakoś tak się wkręciłam przez kwietniówki 2011 :-) chociaż sama mam 4 latka haha ale z wrocławkiego wątku były tam 2 dziewczyny i spotkałam u nich koleżanke z osiadla i podstawówki ( razem w jednej osobie) i jakos tak sobie tam gadamy :-) gdyby nie one to chyba bym się w FB w ogole nie wgryzła :-)

Felidae, dobrze, że odpuściłaś małemu przedszkole, nie ma co go puszczać by się męczył. Tak choć trochę czasu posiedział z tatą :-p:-D. Ale się trafiło z tą koleżanką, ten świat jednak nie jest wcale taki duży ;-).
Uciekam troszkę posiedzieć i dać odpocząć oczom od komputera, bo e-booka czytałam i jakoś tak się zaczytałam, a teraz oczy mnie pieką :confused:.
Spokojnego wieczoru
Zobacz załącznik 428893

Witajcie!
Co do fb czy nk to wszystko zrozumiałe,każdy ma konto na portalu przez siebie wybranym :tak:
Ja się do was odezwę :-D:-D

Felidae zdrówka dla synka! nie dobrze że choróbsko się go trzyma :-( zdrówka życzę!

U mnie pogoda fatalna-deszczowo niestety :confused2:
Ja chcę już piątekkkk...

Hej. Gdzie sie podziały wszystkie? Mam nadzieje ze u Was lepiej niż u nas.
Ale najpierw gratulacje dla mamusi po raz drugi. Wszystkiego dobrego w ciagu najbliższych 9 mies i 18 lat:-)
Jak wspomnialam, na poczatku, u nas nie fajnie. Przymusowy tydzien zwolnienia, i to tydzien przed feriami, u nas ferie od 30 stycznia są. Czyli 3 tygodnie laby, bo na ferie tez wzielam wolne troche, a troche w domu mam pracowac. I tak niema sie z czego cieszyc, wczoraj młody glowe tak rozbił w szkole ze az na szycie na pogotowie jezdzilismy, on przestraszony bo szpital widzi, ja bo mialam chyba stan przedzawalowy jak zadzwonili ze szkoly ze wypadek. W kazdym razie 7 dni zwolnienia i lezenia raczej niz czegokolwiek innego..
Co oni robią w tej szkole to ja nie jestem pewna czy chce wiedziec...
Gratuluje 70 dnia bez papierosa, ja probowalam wogole nie palic ale to nie wchodzi w gre musze 1 lub 2 na dzien bo jakos lepiej sie czuje....
Snieg u nas topnieje ale mrozy maja przyjsc na ferie, zobaczymy jak to bedzie.
Miłego wieczoru wszystkim.

Monika-ka :szok::szok::szok: kurcze współczuję przeżyć i Tobie i synkowi. Ja sama pewnie na zawała bym padła. Raz miałam telefon ze szkoły od wychowawczyni, ale to był tylko rozklejony but, no ale jak odebrałam to myślałam że zejdę :no: Dobrze, że tylko na szyciu się skończyło, choć i to nie mało. Teraz tylko życzę szybkiego powrotu do zdrowia dla synka. Oby już na ferie mógł spokojnie się wyszaleć, ale już bez niespodzianek. U nas ostatni tydzień ferii. Tyle dobrze, że jest trochę śniegu to dzieci się cieszą, choć nie tylko dzieci, bo sama uwielbiam śnieg :tak: Dzisiaj poszalałam trochę z Angelą na dworze, polepiłyśmy bałwana, porzucałyśmy się kulkami :-) Tylko na sanki nie da rady, bo na drogach już się wszystko topi. Felidae zdrówka dla synka, czasem lepiej zrezygnować z przedszkola. Mój 2,5 letni chrzesniak poszedł we wrześniu do żłobka, ale ciągle chorował i więcej był w domu. W końcu za namową pediaty mój brat go wypisał. Chyba nie każde dziecko się nadaje do placówek. Moja nie choruje, ale dopiero poszła do zerówki, więc w sumie nie wiem jak by to było :eek: 89gwiazdeczka89 mi też wystarcza NK, znalazłam tam cała swoją klasę z liceum, dużo ludzi z podstawówki i kupę dawno nie widzianych osób:tak: Fajnie było zobaczyć te stare mordki po latach :-) A w dodatku wielu wyjechało za granicę i kontakt się urwał, a tu patrzę mężate, dzieciate :-D
Fanta ja coś nie umiem e-boków czytać :baffled: jakoś wolę tradycyjną książkę. A czytać uwielbiam :tak: Choć zwykle czasu brak. Właśnie czytam mojego kochanego Wiedźmina Sapkowskiego.

a tu moje konto nk.pl - Serwis społecznościowy nk.pl - platforma komunikacji dla wszystkich internautów

Ostatnia edycja:
reklama
edysiek klikam w linka i wychodzi mi mój profil :tak:

monika no tak sie dzieje teraz w szkołach niestety dobrze ze tylko na strachu i szyciu sie skończyło . a wiesz co sie stało???

U nas zapisy do przeczkola już od 13 lutrgo.najpierw trzeba wniosek wypełnić podbić przez zakład pracy i złożyć a w maju sie dowiem czy szkrab sie dostał czy nie. porąbane trochu.

Ostatnia edycja:
Do góry