reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Nie mam pomysłu, mój tak butami szarga jak ma za duze lub za ciężkie...A niektórzy tak maja :-) że szybko niszczą. grają z chłopakami piłke, albo się depczą dla "zabawy". popychają, wygłupiają...ciężko coś wymyślić...

reklama
Monika-ka powodzenia na egzaminach.
Andzia i bądź tu uczciwa :crazy:
Agnieszka.kk na to chyba nie ma rady. Moja Angelika też niszczy buty, zdarza się że w sezonie muszę jej 2 parę kupić, bo ta 1 nie nadaje się do niczego. Jakoś się z tym oswoiłam, że po prostu mam takie dziecko ;-) Nawet stwierdziłam, że nie ma co za dużo wydawać na buty, lepiej kupić 2 pary, jedną wyjściową a jedną do zdzierania :tak:
Martusia jednak tak bardzo tego nie widać na kurtce, nieco się różni kolorem. Można zobaczyć dopiero jak się dobrze przyjrzeć. A naszyć to się chyba nie da, bo to takie maziajki w kilku miejscach.

Witajcie :)

Nie mam pomysłu, mój tak butami szarga jak ma za duze lub za ciężkie...A niektórzy tak maja :-) że szybko niszczą. grają z chłopakami piłke, albo się depczą dla "zabawy". popychają, wygłupiają...ciężko coś wymyślić...
Felidae mi też pomysłów brak :-(
Za duże to raczej nie są i za ciężkie też nie.My kupujemy dla syna zwykłe adidasy,trampki i tanie oczywiście bo skoro długo w nich nie pochodzi więc po co mamy wydawać pieniądze.Może faktycznie poprzez "zabawę" nieumyślnie niszczy buty.
Agnieszka.kk na to chyba nie ma rady. Moja Angelika też niszczy buty, zdarza się że w sezonie muszę jej 2 parę kupić, bo ta 1 nie nadaje się do niczego. Jakoś się z tym oswoiłam, że po prostu mam takie dziecko ;-) Nawet stwierdziłam, że nie ma co za dużo wydawać na buty, lepiej kupić 2 pary, jedną wyjściową a jedną do zdzierania :tak:
Edysiek ehhh widzę że mój Alan nie jest wyjątkiem...a już się bałam że zdzieranie butów to jakiś zły znak a wychodzi na to że to coś normalnego.Alan ma 5 lat więc to może taki szalony wiek i bardzo chce się podobać rówieśnikom więc robi to co oni(zdziera buty).Ja także nie wydaje dużo na obuwie,nie opłaca się :no:

Ogólnie rzecz biorąc mam nadzieję że szybko minie okres zdzierania butów :blink:
A poza tym co u was dziewczyny?
Jak pogoda?
Ja dziś muszę przeżyć jeszcze popołudniową zmianę w pracy i weekend a w weekend jadę do naszego nowego gniazdka(przeprowadzam się) :) i w końcu będę mogła zacząć coś robić a czeka mnie dużo roboty.
Z lekka zawiedziona jestem bo zamówiliśmy wszystkie meble do naszego nowego domu nowe i okazuje się że nie wszystko przyjdzie w tą sobotę a za pralką,lodówką i łóżkiem będę musiała poczekać do 7go lutego :crazy: będziemy musieli spać przez na materacach :-D

Agnieszka.kk ja też na 2 zmianę idę :tak:
Byłyśmy dzisiaj na spacerze, pogoda taka sobie pada śnieg ale taki mokry i wszystko się topi.

No a musicie już tam się wprowadzić, bo może lepiej poczekać aż będzie wszystko na miejscu :huh: Choć pewnie nie możesz już się doczekać, aż będziecie na nowym :tak:

Witam się!
Przepraszam, że tak rzadko wpadam ale wiecie remont <idzie strasznie> tempo ślimacze to mało powiedziane..., bałagan w domu nie do ogarnięcia, jedyne co mi jako tako wychodzi ostatnio, to obiady :tak:, teraz jeszcze praca mi dojdzie i się skicham :-D. Ale sama tego chciałam nie ma co narzekać ;-). Strasznie się cieszę z tej dorywki bo zawsze grosz wpadnie ;-).
W ramach rekompensaty:
Zobacz załącznik 427803Zobacz załącznik 427804 :-D:-D:-D.
Postaram się wpaść kolejnym razem i odczytać co tam u Was.
Miłego dnia dziewczyny :tak:

ha ha ha Wiecie co ? klops..:-) muszę z młodym zrobić w domu ze dwie laurki. dwie zrobił w przedszkolu... i wygląda na to ze da rade dożyć do środy by iść na występy...więc jeżeli dziadkowie zejdą sie w komplecie to nam braknie dwóch sztuk. nie mam bladego pojęcie co robili w przedszkolu, więc pomyślałam, że może kalandarze zrobię ale to za długo trwa i nie damy rady ..:| normalnie nie wiem jak wybrnąć z tej sytuacji ..:-) ha ha ha

Witajcie!

agnieszka udanej przeprowadzki na pewno dacie rade z meblami
Dziękuję martusia :)
Na szczęście wszystko poszło pięknie i gładko.Ja sprzątałam a faceci skręcali meble.Lecz w przyszłą sobotę powtórka z rozrywki czyli kolejna dostawa mebli i kolejne skręcanie także kolejna ciężka sobota przede mną ale nastawienie będzie inne bo wiem ze już tam zostaniemy na stałe:)
A jak Twoje samopoczucie?
Gratuluję fasoleczki,piękny suwaczek :tak:

Agnieszka.kk ja też na 2 zmianę idę :tak:
Edysiek...czyli nie jestem sama!
Jak minął piątkowy dzionek w pracy?

Fanta smaczne pączucie i kawa:))) ahhh zjadłoby się!

Ja dziś mam w planach jeszcze małe zakupy bo brakuje mi kilku pierdółek :)
Pozdrawiam was i miłego...:)

reklama
Martusia jeszcze raz gratulacje :-)

Agnieszka kk.
dokupiłaś resztę? Miłego meblowania.
W pracy ok. ja pracuję tak, że tydzień mam 1 zmianę, a tydzień 2. Mi to odpowiada :tak:

Felidae
zrobiliście laurki ?

My wczoraj byliśmy u moich rodziców. Oprocz kupnych upominków babcie i dziadki dostali też robione przez Angelikę kwiatki z gliny takie wisiorki. Zestaw do modelowania dostała na gwiazdkę, fajna rzecz :tak:

Do góry