reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Agnieszka kk.
dokupiłaś resztę? Miłego meblowania.
Tak kupiłam i 150f poszło jak nic a niby tylko pierdołki kupiłam...:dry: lecz jak trzeba to trzeba.
Kupiłam nowe kołdry i poduszki dla nas i dla syna.Mam nadzieję że dobrze będzie nam się spało.
Poza tym pierdołki do łazienki-wszystko będzie w kolorze blue :tak:

Edysiek dziadkowie pewnie bardzo zadowoleni:))))

Ja pracuję ciągle na drugie zmiany :tak: z początku była to dla mnie udręka lecz to wszystko kwestia przyzwyczajenia i teraz jest już ok :)

A co u was?jak mija wam niedziela? :)

reklama
ha ha :-) nie zrobiliśmy :-)
Mieliśmy w nocy urwanie głowy z siusiakiem, sikał co chwile, słabo się wyspałam...jak nie katar to siusiak... ale furagin dał rade i już ok. jutro ciacho trzeba upiec...strój gotowy, odprasowany na blachę ;-)

martusia jeszcze raz gratuluje czyli dobrze myslałam na innym watku ze to wlasnie ta piekna nowina.
u nas wychodzi trójka maly jest niedowytrzymania do tego maz na na 12 w południe czyli cały dzien w wrzeszczacym dzieckiem mnie czeka ;/ kiedy te zabkowanie sie skonczy ?! :-(miłego dnia

Hejka!
Witam się po weekendzie :tak:.
Strasznie szybko on zleciał, nie dosyć że święto dziadków i pół niedzieli spędziliśmy u teściów, a pół soboty u babci mojego T, to jeszcze bieganie po sklepie w poszukiwaniu drzwi, bo pokój małego skończony ale dziecko nie ma drzwi :-D:-D. Oczywiście jak drzwi, to zamawiamy hurtem wszystkie do pokoi oraz łazienki. Odnośnie koloru już się z małżem dogadałam, tylko mamy jeszcze problem z drzwiami przesuwnymi do salonu :-(, chcemy wymienić na ciemne ale jak zobaczyłam cenę to mi się odechciało... Zgrozo :dry:. Pojechaliśmy do porta drzwi, bo tak kupowaliśmy te które mamy teraz. I się okazało, że jak kupowaliśmy takie drzwi 4 lata temu, to kosztowały nas nieco ponad 300zł, a teraz cena poniżej 1000 nie wchodzi w grę :shocked2::no::-(. Do tego chcieliśmy drzwi takie przesuwne jak sobie wybraliśmy tamte ale okazało się, że producent nie przewiduje poprawek i nie robią tych drzwi na zamówienie, bo są za tanie :confused::no:. Także to by było na tyle odnośnie jak mi minął weekend. Pogoda niestety nie nastraja do jakichkolwiek działań i najchętniej położyła bym się spać :-D.
Witam nową mamę bo nie miałam okazji się przywitać agnieszko k.k :-).
Miłego dnia dziewczyny zajrzę jeszcze później :-)

reklama
Felidae napisz jak po uroczystościach. Zdrówka dla synka.
Agnieszka.kk ja nie mam konta na fb, mam na nk i wystarczy ;-)

Fanta czyli remont zakończony ? I gratuluję wytrwałości w rzucaniu nałogu.

Ja wróciłam z pracy, ale córci nie ma bo poszłą do sąsiadki, pewnie zaraz przydrepcze.

Do góry