reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

reklama
Witam się i ja :-)
na chwileczkę...:-)
Wysyłam młodego do przedszkola, ciekawe ile pochodzi ..czy da rade do soboty :|? w środę maja dzień babci i dziadka marzeniem by było żeby dociągnął kiepsko to widzę :-/
Kupiłam kieckę i nie wiem czy dobrze zrobiłam haha bedzie szmatka wisieć najwyżej <lol>
KT798* NOWA KOLEKCJA SUKIENKA / SIATECZKA 36/38 (2054918849) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ćwiczymy język na stronie Gry, zabawy i ćwiczenia logopedyczne dla dzieci on-line. - MiMowa.pl i aż mnie policzki bola od nadymania hahaha. Mam nadzieje, że on to polubi chociaż troszkę... Także przestroga z mlekiem z butelki nie ma co przeginać ;-) w czasie ha ha Wydołowało mi się, że jak zaczął mówić w 19 m-cu życia to ok i smok nie ma tu nic do rzeczy a ma ...ale mądra mama po szkodzie, teraz trzeba się skupić na ćwiczeniu jęzorka :-) to tyle u nas Póki co zdrowi :-) od jutra odliczamy hahahahah Pozdrawiam gorąco :-) bo nadchodzi zima

PS. poprawka kupiłam z tej aukcji :-) http://allegro.pl/show_item.php?item=2060024740

i 2 PS to mi wczoraj baaaardzo poprawiło humor http://moto.allegro.pl/mitsubishi-galant-bordowy-hatchback-diesel-i2057571780.html

Ostatnia edycja:
Dziękuję za miłe przyjęcie:-)

U nas też śnieg leży, ale Pyśka świeżo po chorobie, więc się wstrzymujemy z wyjściem na sanki:-)
A słodycze to ja mogę wsuwać codziennie, dzięki Bogu waga stoi w miejscu, ale u mnie to norma;-) Nawet dietetyk się poddał, jak przed ciążą ważyłam 47kg. i za nic nie chciało drgnąć w górę... Za to w ciąży 26 kg przytyłam, ale szybko zrzuciłam i tak w koło Macieju:-D

Felidae- moja mleka z butelki nie pije od 5 miesiąca życia;-) W sumie to od momentu, jak pierwszy raz zjadła kaszkę łyżeczką, od tamtej pory pluje mm i od tamtej pory posiłki mleczne dostaje w postaci kaszki mleczno- ryżowej:-)
Super sukieneczka:-)

A ja idę się wykapać, zajrzę jeszcze później:-)

martusia- 40 kg:szok: Dla mnie moja waga była koszmarem, w sensie, że paskudnie się czułam, jak anorektyczka:zawstydzona/y: Teraz mimo, że ważę tyle samo, to jakoś inaczej wyglądam:-) A jaki masz wzrost:-)?

reklama
Felidae fajna ta kiecka no i cena jeszcze fajniejsza ;-)
A ja niekoniecznie wierzę, że smok czy butelka mają tu znaczenie. Angela smoka miała do lat 3 a butelki pozbyła się w wieku lat 4 ( to po mamusi bo ja piłam z butli do lat 6 :-p) I nie miała problemów z mówieniem, no ale wiadomo każde dziecko inne.

Mała_czarna ja też w ciąży przytyłam 26kg, ale ze zrzuceniem już nie było łatwo. W sumie te kilka kilogramów już zostało, no a że ostatnimi czasami zapuściłam się strasznie to w końcu wzięłam się za siebie. Teraz ważę tyle, że w końcu jestem z siebie zadowolona :tak: Dietę już zakończyłam, ale na razie musze się pilnować, co by te zgubine kg nie wróciły.

Martusia to kruszynka z Ciebie :tak:

U nas jeszcze śnieg jest, choć na drogach już się stopił, albo jest ciapa. To trza jeszcze dzisiaj iść i korzystać puki jest.
A jeszcze ksiądz u nas dzisiaj będzie, ale nie wiem czy zdąrzę się z nim spotkać, czy już w pracy będę ;-)

Do góry