reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

reklama
Edysiek, jednak coś jest w tego rodzaju specyfikach ;-). O a alkohol, to najlepszy lek <bynajmniej setka z pieprzem :-D>.
Martusia, ja też jestem przed @ i już mi się tasiemiec włączył na słodycze :-D. Dobrze, że małej już kropki zeszły i normalnie funkcjonuje :tak:. Słyszałaś, że teraz szkarlatyna panuje?

Mała_czarna witaj!

Martusia ja raczej nigdy nie mam pms , zdarza mi się że wszystko mnie drażni ale bez przesady. Choć to pewnie dlatego, że ja na pigułkach jestem ;-)

Fanta lek niezawodny na wszystko :tak:

U nas w końcu też spadł śnieg, idziemy później na spacer nacieszyć się zimą.

Witam się z rana!
Mała czarna witaj na tym wątku :tak:
Edysiek, ja też jestem na tabletkach i zero jakiś tam dolegliwości, a nerwus to ja sama z siebie jestem :-D:-D.
U mnie pogoda do d...uszy :dry:.
Wczoraj spadł śnieg i leżał do 10 co prawda niewiele, go było ale zawsze jakaś nadzieja, że spadnie go może ciut więcej, no niestety dziś pada deszcz :-(.
Mam ogromną ochotę na coś słodkiego do kawy :-D:-D. Przeszukam barek i mam nadzieję, że znajdę coś słodkiego ;-).
Miłego, spokojnego i słonecznego dnia dziewczyny :-)

witam sie i ja
mala czarna witaj
fanta co do tej szkarlatyny to oby nie bo my mamy problem z pojsciem na chorobowe
u nas sniegu nadal pelno i ok 0 stopni wiec ok

A mnie @ dziś odwiedziła ,słodkości wcinam juz od tygodnia a wczoraj to paczuszke rafaello wchłonełam po kolacji -o zgrozo aby w dupsku niezostało , pocieszqam sie że od jutra będe miała wstręt do słodyczy ....aż do następnego miesiąca .

śnieg u nas jest i to sporo .
na zamknięty wrzuce jakąś fote :)

reklama
Do góry