reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

reklama
Felidae akysaz niech cie te wirusy już opuszczą!

Edysiek niech zyje bal!!! zaszalej aco :-p a na poważnie to niech córa szaleje a ty z kanapeczkami biegaj i napełniaj brzuszki potrzebującym ;-)

rox -nowy związek ? nic niemówiłaś ,albo ja taka niekumata niedoczytałam. gratuluje oby to było TO!! a jak brzdąc ?

małż mój jak pisałam od poniedziałku ma wolne zajęcia mu nieznajde choć wiele spraw woła juz o pomste do niebios a to niedokręcone a to skrzypi,Oskarkowy pokój trza odświezyc ale małż mój jak sie za coś weżmie to ...nerwówka w całym domu ,wiec juz wole by poszedł spać ;-):-)
.urlopu ma tyle bo zeszłego roku był latem tylko 2 dni chyba roboty kupe mieli wiec ...

Oskar mój jest fanem STOP DROGÓWKA i UWAGA PIRAT -nieprzepuści żadnego odcinka :tak:
to narazie tyle mykam jakąś zupine dzieciowi zaserwować

My już w domu. Zabawa udana a Angela zadowolona to oki :-)
Teraz u nas zaczynają się ferie to posiedzi w domu.

Martusia jak po kontroli?
Andzia najważniejsze znaleźć dobry sposób co by Ci się chłopina pod nogami za dużo nie pałętał ;-)

Co tu taka cisza :szok:
My wczoraj poszliśmy do znajomych obejrzeć ich nowy dom. Poszliśmy na piechotę choć to ponad 2 km w jedną stronę, ale nie chcieliśmy żeby jedno było poszkodowane i siedziało o suchym pysku :-p Choć ja wypiłam kilka drineczków, bo koleżanka niepijąca, bo w 6 miesiącu ciąży. Mają 4 letnią cókę to Angela miała się z kim pobawić. Fajnie było i do domu wróciliśmy około północy.

Bry!
Witam się po weekendzie. Remont dalej trwa i jak na złość efekty mizerne :dry::sorry2:. Chłop pognał dziś na szczęście do pracy zostawiając mi bałagan :blink:. Zdążyłam już większość ogarnąć i popijam sobie kawkę :-).
Felidae, zdrówka dla Was DUŻO!
Edysiek, widzę, że i Ciebie coś dopadało :shocked2:, mi również pomaga tak jak Martusi "ferwex".
Rox, dobrze, że wszystko w końcu się układa :tak:. Jak tam zdrówko Boo?
Andzia, mojemu jeszcze 10 dni zostało zaległego :dry:.
Martusia, jak z małą po kontroli?
Zajrzę jeszcze jak znajdę chwilkę :tak:.
Puki co miłego :-)

reklama
Martusia to znaczy, że impreza była udana ;-)
A gdzie reszta dziewczyn ? Też imprezowała :-p

edit
Fanta fervex pomógł. A jeszcze w weekend byliśmy u znajomych i zabiłam wszystkie zarazki alkoholem :-p

Ostatnia edycja:
Do góry