reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

reklama
Felidae akysaz niech cie te wirusy już opuszczą!

Edysiek niech zyje bal!!! zaszalej aco :-p a na poważnie to niech córa szaleje a ty z kanapeczkami biegaj i napełniaj brzuszki potrzebującym ;-)

rox -nowy związek ? nic niemówiłaś ,albo ja taka niekumata niedoczytałam. gratuluje oby to było TO!! a jak brzdąc ?

małż mój jak pisałam od poniedziałku ma wolne zajęcia mu nieznajde choć wiele spraw woła juz o pomste do niebios a to niedokręcone a to skrzypi,Oskarkowy pokój trza odświezyc ale małż mój jak sie za coś weżmie to ...nerwówka w całym domu ,wiec juz wole by poszedł spać ;-):-)
.urlopu ma tyle bo zeszłego roku był latem tylko 2 dni chyba roboty kupe mieli wiec ...

Oskar mój jest fanem STOP DROGÓWKA i UWAGA PIRAT -nieprzepuści żadnego odcinka :tak:
to narazie tyle mykam jakąś zupine dzieciowi zaserwować

My już w domu. Zabawa udana a Angela zadowolona to oki :-)
Teraz u nas zaczynają się ferie to posiedzi w domu.

Martusia jak po kontroli?
Andzia najważniejsze znaleźć dobry sposób co by Ci się chłopina pod nogami za dużo nie pałętał ;-)

Co tu taka cisza :szok:
My wczoraj poszliśmy do znajomych obejrzeć ich nowy dom. Poszliśmy na piechotę choć to ponad 2 km w jedną stronę, ale nie chcieliśmy żeby jedno było poszkodowane i siedziało o suchym pysku :-p Choć ja wypiłam kilka drineczków, bo koleżanka niepijąca, bo w 6 miesiącu ciąży. Mają 4 letnią cókę to Angela miała się z kim pobawić. Fajnie było i do domu wróciliśmy około północy.

Bry!
Witam się po weekendzie. Remont dalej trwa i jak na złość efekty mizerne :dry::sorry2:. Chłop pognał dziś na szczęście do pracy zostawiając mi bałagan :blink:. Zdążyłam już większość ogarnąć i popijam sobie kawkę :-).
Felidae, zdrówka dla Was DUŻO!
Edysiek, widzę, że i Ciebie coś dopadało :shocked2:, mi również pomaga tak jak Martusi "ferwex".
Rox, dobrze, że wszystko w końcu się układa :tak:. Jak tam zdrówko Boo?
Andzia, mojemu jeszcze 10 dni zostało zaległego :dry:.
Martusia, jak z małą po kontroli?
Zajrzę jeszcze jak znajdę chwilkę :tak:.
Puki co miłego :-)

reklama
Martusia to znaczy, że impreza była udana ;-)
A gdzie reszta dziewczyn ? Też imprezowała :-p

edit
Fanta fervex pomógł. A jeszcze w weekend byliśmy u znajomych i zabiłam wszystkie zarazki alkoholem :-p

Ostatnia edycja:
Do góry