reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

reklama
Cześć!
Pogoda dziś okropna. Na termometrze mam +10, coś się w pogodzie pomieszało... Sanki jak stały nie używane, tak stoją i czekają na śnieg :-D.
Jak po sylwestrze dziewczyny?

HELO

DZIEWCZYNY W NOWYM ROKU ŻYCZE WAM SAMYCH SUKCESÓW ZARÓWNO ZAWODOWYCH JAK I TYCH PRYWATNYCH I OBYŚMY POZOSTAŁY MAMAMI JEDYNAKÓW:-D;-).

u nas fanta tez 10+ słońce świeciło jak na wiosne ,ptaszki ćwierkały .... mnie sie podobało choć to troche nienormalne jak na styczeń.
a u nas no co sylwka w domku spędziliśmy ,oskar coś robił w gacie i wymiotował w piątek ,wezwałam doktorzyce,jakiś wirus ..150 zgarnęła i poszła tyle że odrazu ją zagadnęłam o te afty i cośmi tam przepisała. w sobote było już oki ale i tak zostaliśmy w domku. Oskar padł o 21 ale zabardzo niebył chętny bo podobały mu sie fajerwerki :tak: my obejrzeliśmy sobie filmik DRUCHNY i tez poszliśmy kimać. ...obudziliśmy sie niestety starsi.
za tydzień mamy 13 rocznice ślubu -może będzie bardziej pikantnie:-p

Witam z kawką
n078.gif

Andzia dobrze, że małemu szybko przeszło.
Właśnie z tą pogodą to niby fajnie, bo dzisiaj u nas słonko świeci i normalnie wiosna, tyle że kto to widział w styczniu :eek: Ja jednak tęsknię za prawdziwą zimą, taką z mrozem i śniegiem. Jak się wymarzniemy, to dopiero wtedy będziemy się cieszyć z wiosny.

Andzia 13 rocznica, fiu fiu ładny macie staż :tak:

Witam;)
Jestem mama jedynaka i przez najblizsze lata nie mamy zamiaru tego zmieniac
Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona;-)

witaj Anula. napisz coś o sobie i bąbelku.

Edysiek no 13 (oby nie pechowa ) no ale z tego co wiem to wy też już jesteście ze sobą kawał czasu.

Jestem Anka mam prawie 23 lata, synka prawie 6 mies. Mieszkam z narzeczonym i obiecnie mam przerwe w studiach, pewnie od pazdziernika pojde na mgr. Dzieci przez najblizesze 8 lat nie planuje bo chce zrealizowac to z czym nie dalam rady(mgr, praca)pozniej moze pomyslimy o drugim ale tez nic pewnego;-)

Anka witaj!
U mnie było podobnie, Angela urodziła się jak miałam 23 lata. Kończyłam studia, potem szukałam pracy, znalazłam to awanswałam. Ciągle na później odkładałam myśl o dziecku :dry: A teraz myślę, że chyba moja córcia już zostanie jedynaczką. No chyba, że Ktoś na górze ;-) zadecyduje inaczej.

Andzia no my też już długo razem, bo w sierpniu minie nam 16 lat bycia ze sobą, ale rocznica ślubu będzie 9.

Różyczk@ co u Ciebie? Jak przywitałaś Nowy Rok ?

reklama
hejka:)
U nas pogoda do niczego...
Smyk spi:-D ja sie nudze....
edysiek sylwestra spedzilismy w domciu kameralnie:) Olo wytrzymał i poogladał z nami fajerwerki:tak: w sumie moge zaliczyc do udanych. Posiedzeilismy poogladalismy filmik i pobawilismy sie z Olo:)

Moje dziecie nauczyło sie nowego słowa ostatnio:-) "dobsze" i teraz jest na wszystko dobrze :-) "Synku idziemy spac: - Dobsze:-)" słodziak mój kochany!!

Do góry