reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Fanta to miałaś przeboje :tak: Jak się to czyta to wydaje się zabawne, chociaż Tobie pewnie nie było do śmiechu :baffled:
Ja właśnie walczę z tortem :rofl2: już prawie gotowy, jeszcze zostalo ozdabianie.

reklama
Witam się z kawką!
Dziecię moje po wczorajszych wojarzach dziś smarka i marudzi :dry:. Także nockę miałam dziś nie zaciekawą i reanimuję się kawą :sorry2:. Mam nadzieję, że na katarze się skończy bo nie wytrzymam kolejnej wizyty u lekarza:hmm:.
Miłego dnia dziewczyny :tak:.

Fanta oby na katarku się skończyło :tak:
My już po urodzinach, Angela zadowolona, prezenty się podobały. Choć juz po Świętach i tak dość tych prezentów było ;-)
Teraz tylko powitamy Nowy Rok i można wracać do rzeczywistości :-)

edysiek tort superowy ,widziałam już na zamkniętym :) dawaj przepisa koniecznie bo ślinotoku dostałam . adam mój ma w styczniu urodziny to mu zrobie (zmienie tylko kolory :tak: )
A DLA ANGELI STOLATEK !!!!!

fanta ożesz ,pewnie nerwa miałaś w tym gabinecie że hoho ale rozumiem cie doskonale bo oskar mój taki sam histeryk z jednorazowym przypływem posłuszeństwa właśnie na bilansie :)
a pozatym dużo zdrówka dla brzdąca !!

Wpadłam się przywitać i złożyć życzenia.
Młody mi smarcze jeszcze kilka dni i mu przejdzie, nocka dzisiejsza była już spokojniejsza. Od 2 dni za to mi kuleje.. Nie mam pojęcia od czego, w sumie to nie kuleje tylko ma sztywną nóżkę i ją ciągnie. Jeden problem to nie problem :no:.
Wanny szampana, seksu do rana
Niech ciało swawoli, głowa nie boli
Niech pamięć nie zawodzi, alkohol nie szkodzi
Spełniają sie marzenia, gdy rok cyfrę zmienia
biggrin.gif
:-D

Miłego dnia dziewczyny i udanej zabawy sylwestrowej :tak:

Witam noworocznie :-)
My sylwestra spędziliśmy w domu, oglądając w trójkę Sylwestra z Warszawy. Tyle, że Angela nie doczekała północy.
Od jutra w końcu wszysko wraca na swoje tory ;-)

reklama
Ja również witam się nowo rocznie! :-)
Dzień jak co dzień tylko leń ogromny, na szczęście już jutro wszytko zacznie wracać do normy :-).
Edysiek, my również w domu spędziliśmy sylwestra, za to romantycznie :-);-).

Do góry