reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

reklama
Zyta wzajemnie !! niech te swięta będą dla was wyjątkowe.

u nas też spadł śnieg ,coprawda niewiele i czarne chodniki prześwitują pod białą kołderką ale zawsze to coś .Oskar niebył z początku zadowolony bo lepił mu sie do butów i to go drażniło -myślał że ma brudne buty -taki czyścioch z niego
Katarzysko mnie dopadło i nos mam jak rudolf-wsam raz na święta :)

edysiek pakuj pakuj tylko niech cie nikt nieprzyłapie :)

Ostatnia edycja:
Czesc kochane!!
Co u mnie... Olo dalej chory ja na nic czasu nie mam.... swieta blisko.... a ja mam takie zaległosci w domu:-( Dobrze ze Alek juz lepiej sie czuje.
Jutro z rana wpadne do was:tak:miłego wieczorku!

ojoj jak tu pusto!
Wpadam złozyc zyczenia swiateczne i juz mnie nie ma....
Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnie
niech Cię aniołek ode mnie uściśnie
i przekaże serdeczne życzenia
z okazji Świąt Bożego Narodzenia: ZDROWYCH POGODNYCH SWIAT SPEDZONYCH W GRONIE NAJBLIZSZYCH!!

Witam! Już prawie po świętach. Tyle czekania, a zleciały szybciutko. Może to i dobrze, bo tylko siedzę i jem :shocked2: Poszłabym na spacer, ale pogoda do niczego a po za tym nie chce mi się :-p

Witam się poświątecznie :-).
Jak mówią święta, święta... :-D strasznie szybko mi zleciały, to tu to tam... człowiek tylko się naszykuje i nalata po rodzinie jak nigdy w roku :-D. Grunt, że koniec :-).
Edysiek, u mnie też pogoda okropna... człowiek by się ruszył i połaził żeby co nieco zgubić, a tu klops :dry:.
Jutro lecę z młodym na bilans 2latka i nie za bardzo wiem czego się spodziewać... dobrze, żę śniegu jednak nie ma, to nie będę miała problemów z dostaniem się do przychodni :-D.
Spokojnego dnia :-)

Fanta i jak tam po bilansie?
U nas dzisiaj pogoda piękna, typowo wiosenna :confused: 10 stopni na plusie. Chociaż ja tam bym i tak wolała na minusie :-p
Siedzimy sobie wszyscy w domu i na razie nie jest źle, jeszcze się nie kłócimy ;-)
Wczoraj bylismy u znajomych i popiwkowałam z kumpelą.
A jutro jeszcze czekają mnie urodziny Angeli i koniec imprezowania. Sylwestra spędzamy w domu we dwoje, a raczej w trójkę :-)

reklama
Wpadłam do Was moje kochane, by zdać relację z pobytu u lekarza
yes2.gif
. Oczywiście znów najadłam się wstydu przez moje kochane dziecie
cool.gif
. Jaki on kochany i ładny, taki też nieznośny
dry.gif
. Doczłapaliśmy się do przychodni o 12:40 i od razu pani doktor nas przyjeła, bo nikogo nie było
yes2.gif
. Przed gabinetem dziecko "anioł" ale jak tylko otworzyły się drzwi do gabinetu mały wpadł w histerię
embarrassed.gif
unhappy.gif
. Na początku nie chciał wejść, to się wkurzyłam i go tam dosłownie wniosłam na rękach. Zamknełam drzwi, a on biedny tak stał przy drzwiach i beczał krzycząc ała i chwytając za klamkę
confused.gif
dry.gif
. Na wagę też nie chciał stanąć... mimo próśb <moich i lekarki>, gróźb i stanowczości...
dry.gif
to zważony został na wadze dla niemowlaków i waży 14,500. Więc akurat, jak zobaczył miarkę, to też nie chciał i się wyginał, na oko pani doktor wpisała mu między 90, a 95 ale nie wiadomo czy w tą czy w tą, bo kurczę wyginał się jak paragraf....
cool.gif
. Nawet zbadać się nie dał bo beczał... także usiadł do mnie przodem bym mogła go uspokojić, a lekarka próbowała go zbadać... Nasza wizyta w gabinecie trwała około godziny
sorry2.gif
eek.gif
. Przed 15 doczłapałam się do domu i mam serdecznie dość. Padnięta jestem. Na szczęście kolejny bilans za 2 lata
yes2.gif
. Może wtedy będzie lepiej.
Szkoda że u nas w gabinecie nie ma zabawek dla dzieci, to może było by inaczej, choć ja młodemu wziełam zabawk i nic...
Edysiek, to tak w skrócie :tak:...

Ostatnia edycja:
Do góry