Edysiek
odkrywca
Zyta a kiedy wyjeżdżacie? Zobaczysz jak szybko zleci Tak jak Felidae proponuje możecie porobić ozdoby.Tutaj masz pomysły ZR�B TO SAMA: BO�E NARODZENIE - Kura Domowa Możecie zrobić kartki z życzeniami dla najbliższych i zabrać ze sobą do Polski. A jak nie macie w domu choinki, to możecie porobić i pozawieszać różne ozdoby. Od razu będzie miła atmosfera w domu Mi sie podoba to KURA DOMOWA - OZDOBY CHOINKOWE - JAK ZROBI� DU�� A�UROW� GWIAZD� 3D tylko nie wiem czy będe miała czas, na razie są tylko chęci
Dzisiaj ubieramy choinkę :-) Uwielbiam to robić :-) Nawet tak bardzo mnie nie przeraża nawlekanie na nitkę ponad kilograma cukierków
Felidae może dzisiaj uda się pospacerować po mieście. Pamiętam, że jak studiowałam to Wrocław robił na mnie duze wrażenie w okresie świątecznym, zwłaszcza po zmroku
Dzisiaj ubieramy choinkę :-) Uwielbiam to robić :-) Nawet tak bardzo mnie nie przeraża nawlekanie na nitkę ponad kilograma cukierków
Felidae może dzisiaj uda się pospacerować po mieście. Pamiętam, że jak studiowałam to Wrocław robił na mnie duze wrażenie w okresie świątecznym, zwłaszcza po zmroku
Ostatnia edycja: