reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Zyta a kiedy wyjeżdżacie? Zobaczysz jak szybko zleci :tak: Tak jak Felidae proponuje możecie porobić ozdoby.Tutaj masz pomysły ZR�B TO SAMA: BO�E NARODZENIE - Kura Domowa Możecie zrobić kartki z życzeniami dla najbliższych i zabrać ze sobą do Polski. A jak nie macie w domu choinki, to możecie porobić i pozawieszać różne ozdoby. Od razu będzie miła atmosfera w domu :tak: Mi sie podoba to KURA DOMOWA - OZDOBY CHOINKOWE - JAK ZROBI� DU�� A�UROW� GWIAZD� 3D tylko nie wiem czy będe miała czas, na razie są tylko chęci :-p
Dzisiaj ubieramy choinkę :-) Uwielbiam to robić :-) Nawet tak bardzo mnie nie przeraża nawlekanie na nitkę ponad kilograma cukierków :rofl2:

Felidae może dzisiaj uda się pospacerować po mieście. Pamiętam, że jak studiowałam to Wrocław robił na mnie duze wrażenie w okresie świątecznym, zwłaszcza po zmroku :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
witam niedzielnie;-)
wstalam z bolem plecow:-(
oczywiscie kawa i bb;-):-)
co do pakowania juz mam prawie przyszykowane wszystko(ale nie w walizce,za bardzo by sie ubrania pogniotly)no i powiem,ze jest tego troche:szok:chce tez wywiez te rzeczy mniej przydatne:eek:
A te ozdoby choinkowe,moze sie skusze i cos zrobie,zobacze czy mam takie zdolnosci;-)i zrobie w domu szopke:tak:

No wiedziałam ,że czegoś jeszcze dzisiaj nie zrobiłam... nie wypiłam kawy
Odstawiam hormony ponad miesiąc temu ( już po pierwszej @ jestem ) w ostatnich dniach powinnam mieć owulacje i dziś zdycham.. czy to naprawdę tak bolało ? przed hormonami okresy wspominam koszmarnie ale nigdy nie miałam bólu przy owulacji...mam nadzieję że to TO, a nie coś innego, i boje się, że to znów jakaś torbiel sie robi bo ostatnio taki ból kojarzę przed diagnozą torbieli... na jajniku :-( skopolan nie pomaga :-( eh....
Życze udanego dekorowania choinek :-) chyba też dziś ubierzemy bo w tygodniu może nie być czasu

Choinka ubrana :tak: Teraz już wiem, że zbliżaja się Śwęta :-) K. pomógł mi nawlekać cukierki, ale przy okazji zjadł trochę, bo jak stwierdził będzie mniej do nawlekania :rofl2:

Witam!
Przepraszam ze nie pisze.... czytam regularnie ale jak juz dłuzej siedze przy kompie to mnie dziecie woła i tyle.... Od wczoraj synek chory:-( jego pierwsza choroba i tak nagła.... biedak mały ma niby infekcje drog oddechowych z duza iloscia wydzieliny w krtani i wczoraj miał dusznosci, wyladowalismy w szpitalu na izbie przyjec ale dali leki i kazali wracac do domu. Dzis juz lepiej:tak: teraz spi.
Ja zmykam bo ma sajgon w domu.... juz nie wiedac moich swiatecznych pozadków:-(
Pa!

rozyczk@ pisze:
Ja zmykam bo ma sajgon w domu.... juz nie wiedac moich swiatecznych pozadków
unhappy.gif
ech te porzadki to nigdy nie widac kaca...:-psprzatamy,sprzatamy...:rofl2:;-):-p:tak:
zyczymy zdrowka dla synka,oby do swiat wyzdrowial...
Edysiek to juz u ciebie widac swieta,choinka ubrana...
a co do slodyczy itp.to w swieta nalezy sobie odpuscic,w kacu raz w roku sa swieta Bozego Narodzenia;-):-)
ha a z tymi cukierkami dobre co wymyslil twoj maz,grunt to dobre podejscie do sprawy;-)
Felidae jak owulka?
andzia111 hop,hop gdzie jestes?
fanta20062...

hm u nas troszke sie zimno zrobilo,uff...

Różyczka zdrówka dla synka.

Zyta to prawda, że ciągle się sprząta i nie widać :baffled: Ja zaraz zabieram się za porządki, może do Świąt juz tak bardzo się nie nabrudzi.

Mi udało się wczoraj posprzątać. Jednak znając życie i ta w Wigilię będę ze ścierką latać, bo się nabrudzi :eek:.
Angela jeszcze w domu, bo idzie dopiero na 10 na jasełka w szkole. W związku z tym nic dzisiaj chyba nie zrobię. W sumie to tylko pościel chcę zmienić. I jeszcze obiad muszę zrobić na dzisiaj i na jutro, bo jutro oboje mamy 1 zmianę.
A i jeszcze prezenty muszę zapakować, tylko najpierw muszę kupić papier :huh:. Jak zawiozę Angelę to po drodze skoczę do sklepu.

reklama
Do góry