reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

fanta20062 pisze:
Miałam dobry humor... widząc ramkę obok... no cóż. Bez komentarza...
unhappy.gif
Jakie to nie sprawiedliwe i to akurat przed świętami.
:-:)-:)-(
fanta20062 to bedziesz miala meza w domku,hm nacieszycie sie soba;-)moj tez bedzie mial wolne wiec...;-)
rozyczk@ super,ze masz juz wiekszosc przygotowane,ale i dobrze ze masz blisko mame;-)ja jestem tego zdania,ze co mama to mama;-)pomimo tego ile juz mam lat,ale dopiero sie docenia jak sie ma swoje dzieci;-):tak:
andzia111 ja tez ide do swojego lekarza,chociaz jak bylam ostatnio w Polsce odwiedzalam go i zadnej poprawy,wiec cos nie gra:no:
Edysiek czekamy na fotki z pierniczkow...

a ja w tym roku,tylko w wigilie bede cos przygotowywala...no coz M dostal urlop od 22grudnia,obysmy dojechali na wigilie...
felidae....,iskierka55...,Marcysia...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Wpdałam zobaczyć co naskrobałyście, a mężusia na pocztę wysłałam by kartki powrzucał do skrzynki i kilka kopert zaadresował, więc troszkę mu to zajmie :-D:-D.
Edysiek, a wrzuciła byś mi może przepis na pierniczki? Bardzo ładnie proszę :tak: :-).
Zyta, ten mój T to teraz od listopada przepraszam od września < tak od remontu mieszkania> co rusz ma wolne :dry:. Tak szczerze, to troszkę za dużo :-D;-). Tak się cieszę, że już normalnie nie mogę...;-).
Spokojnego wieczorku!

fanta20062 pisze:
Zyta, ten mój T to teraz od listopada przepraszam od września < tak od remontu mieszkania> co rusz ma wolne
dry.gif
. Tak szczerze, to troszkę za dużo
laugh.gif
wink2.gif
. Tak się cieszę, że już normalnie nie mogę...
wink2.gif
.
Spokojnego wieczorku!
:-)
fanta20062 wiesz co za dozo to....,ja to sie odzwyczajam od M jak przyjezdza z pracy po dwuch tygodniach to...:-p;-)ale mam nadzieje,ze swieta nas jakos zbliza;-):-D
a u nas wiatr wiejeeee:szok::szok::szok:

Zyta, ja uwielbiam jak mężuś z pracy wraca o normalnych porach <po południu>, ja sobie z rana wszytko porobię, a po południu mam spokój :tak:. A tak jak jest w domu to cały harmonogram idzie w łeb :-D. Sama napewno dobrze rozumiesz :tak:.
Tak święta zbliżają choć nie zawsze, 3mam kciukasy by i Was zbliżyły.
Spokojnego wieczora uciekam! :-)

Fanta
wrzuciłam linka na Mniam, czyli tam gdzie nasze przepisy ale tutaj też masz Wielkie Żarcie - Przepis - Pierniczki pyszne
Ja też mam nadzieję, że jak będziemy razem cały tydzień to nie będziemy się kłócić z moim K. :tak:No bo my w tygodniu wogóle się nie widzimy, bo każde ma inną zmianę i zostają nam tylko weekendy. I przyznam, że już sie do tego przyzwyczaiłam ;-)

Pierniczki gotowe :-)

Załączniki

• 100_3632.JPG
    100_3632.JPG
    68,7 KB · Wyświetleń: 32
Edysiek jak dla mnie to mistrzostwo!!!;-):tak::-)
naprawde gratuluje,masz talent z Angela:tak::-)
fanta20062 o tak dokladnie,wszystko jest ok, jak meza nie ma w domu ja wtedy wszystko sobie porobie co mam do zrobienia,no i oczywiscie spokojnie na bb popisze co mam do napisania i przeczytania,czyli wszystko mam dopiete na ostatni guzik,a jak juz jestesmy w domu razem to zeczywiscie harmonogram sie zmienia o 100%:-pi tylko ugotowac moge:-p:-D:-D

Hej dziewczyny...:-0
My wczoraj mieliśmy świętować na mieście, ale zostaliśmy w domku ( 5 rocznica- papierowa ?). Na prezent naprawiam sobie obrączkę...odbiorę w poniedziałek :-D
za weszliśmy do deichmanai kupiłam młodemu kozaki po przecenie...<lol> chyba niezły biznes skoro były o 100 zł tańsze hihi mam nadzieję, że dadzą rade :-) lubię elefanten:-) a kozaczki takie Willkommen bei Elefanten | Kinderschuhe | Kollektion
A na miasto nie poszliśmy bo ojciec we wtorek nie wytrzymał i wypił piwo ( dwa miesiące nie pił) i go trzepło i od razu problemy z brzuchem więc nie chciałam młodego im podrzucać...żeby potem nie wysłuchiwać to raz i żeby go nie widział w tym stanie. dziś muszę zrobić zapasy na awaryjna kolację wigilijną...żebyśmy na lodzie nie zostali jak by sie okazało po południu że ojciec juz świętuje i pije....Tak więc życzę udanych przygotowań i znikam na zakupy :-)

Felidae wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :-)
I życze oby udało sie spędzić rodzinną Wigilie w miłej atmosferze :tak:

Ja na chwilę, bo jak dziewczyny pisały jak chłop w dom, to wszystko się przewraca o 180 stopni ;-)
Właśnie wróciliśmy z ostatnich zakupów przedświątecznych, już mam wszystko. A nawet jak nie mam to trudno, kasa sie skończyła :eek: Zostało tylko na drobne wydatki.

Edysiek pisze:
Felidae wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
biggrin.gif

I życze oby udało sie spędzić rodzinną Wigilie w miłej atmosferze
yes2.gif
tak podpisuje sie pod tym:tak::tak::tak:
wszystkiego najlepszego...:tak::tak::tak:
kozaczki szliczne...

dziewczyny a ja wariuje:eek:siedze prawie na walizkach,tzn.na pustych walizkach,na pakowanie za wczesnie:dry:
do swiat nic w takiej sytuacji nie musze przygotowywac,a chetnie bym cos zrobila...:dry:
ufffff chce juz byc w Polsce....

reklama
oj nie lubię czekania
:-)
Zyta może listę zrób tego co spakować :-D
albo poróbcie ozdoby z masy solne;-) hehe może przeżyją podróż :-)
Po świętowaliśmy wieczorkiem, wczoraj. Dziś mieliśmy iść na rynek z młodym, nacieszyć oczy oświetleniem świątecznym miasta...i nic z tego bo M właśnie go do pracy ściągają:-(

Historia Julki bardzo zasmucająca...:-( <'>

Ostatnia edycja:
Do góry