reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Witam się!
Wczoraj cały dzień na zakupach, dziś babcia ze swoim chłopakiem, a jutro małż dalej w domu i spółdzielnie mam do załątwienia i za sprzątanie trzeba sie brać.... Także zajrzę do Was we wtorek :tak:. Obiecuję nadrobić zaległości.
Zyta, oj tak zabiegana :-(.
Miłego i spokojnego dnia kochane! :tak: :-)

reklama
no i dziś spróbowałam wykończyć zeszłoroczna choinkę ..czubek jest masakra nie mogłam sobie poradzić atak dobrze mi szlo :baffled: zabieram do pracy zeby nie trzeba było ustawić takiej sztucznej bo nie ma czasu żeby to ubierać i rozbierać potem...[
To wszystkie ozdoby robisz sama :szok: To podziwiam za talent i wytrwałość.
Ja nie mam smykałki do takich rzeczy. Z robionych ozdób to u mnie tylko lukrowane pierniczki i łańcuch.
Życze zdrówka dla synka.

Zyta ja próbowałam usunąć zdjęcie z załącznika i mi się nie udało :no: Ale popracuje jeszcze nad tym.

Po wczorajszym sniegu już nie ma śladu. Później padał deszcz ze śniegiem.
Wczoraj po południu pojechaliśmy do znajomych, dawno nie bylismy i juz sie upominali :-) Tyle, że ja byłam kierowcą ;-)
Fajnie było, gorzej się wracało, bo była szklanka na drodze :szok:

A dzisiaj świeci słońce. O 15 idziemy na jasełka. Angela będzie aniołkiem :-)

O nie nie bombeczkę kupiłam :-) ale mi sie spodobało i jako zabawa dla dziecka chyba fajna sprawa :-) już obczaiłam na allegro woreczki brokatem :-) bo ja takie zabawy, ale tylko z nim :-) i przez niego :-) on wycinał foremkami do ciastek wzory i r potem to suszyliśmy i malowaliśy .. na el jak wrocilam z pracy to sie okazało że piękny bałwanek na choince nie zawiśnie bo się
"roztopił"---> w sensie został pokruszony :D

Ja właśnie wróciłam z pracy i jem obiad. Zostały mi jeszcze oszukane gołąbki (bez zawijania) z soboty.
Coś mnie dzisiaj naszła wena na mycie okien, to zaraz sie biorę puki jest jeszcze jasno i puki mi sie chce :-p
Postaram się zajrzec wieczorem.

a my dopiero wrocilismy ze sklepu:-pzmeczona jestem jak...:zawstydzona/y::crazy:
troche zadowolona;-):tak:kupilam sobie kozaczki,moze nie takie wymarzone,ale...:rofl2:zreszta ja i tak zawsze mowie,ze jesli chodzi o ubieranie sie to w Polsce jest superrr,a tutaj jak cos porzadnego to cena z kosmosu:rofl2:(dziewczyny pisze i marze o lozeczku,wybaczcie:sorry::sorry:ale tez chce byc obecna;-):-))
corce oczywiscie dwa komplety,bluzki+getry:happy:
co do swiat jestem zla...wiem ze nic nie wiem,pisac nawet sie nie chce na ten temat:no::zawstydzona/y:
ogolnie wiecie co jak tak nie wiadomo,gdzie sie bedzie to odechciewa sie wszystkiego,ech....

zytka spokojnie nerwy w niczym niepomogą a będziesz miała suprais jak sie okarze gdzie spędzacie święta . podobno zakupy poprawiają humor ? niezadziałało?

edysiek ja nic niegotuje nic niepieke -jade na gotowce i wracam z wałówką ;-):-D
ale moja mamcia zawsze piecze pyszny sernik ,strucle makową ,szarlotke i zawsze jeszcze jakieś z kremem . teściowa niepiecze ale kupuje co sie akurat trafi :) a ty co pieczesz?

Witam się porannie i z kawusią :tak:
Zobacz załącznik 416543
Od piątku mam urwanie głowy :tak:. Sobota zakupy, piątek zresztą też, w niedzielę odwiedziny babci z m-je i cały dzień stania w garach :dry:, poniedziałek wizyta w spółdzielni i znów zakupowo ale tym razem w poszukiwaniu prezentów. Wczoraj pranie, sprzątanie, prasowanie, a miałam odpoczywać... :-D.

reklama
Do góry