reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Ja bym chciala miec wiecej niz jedno dziecko, bo sama jestem jedynaczka i uwazam, ze jedynactwo to duza krzywda dla dziecka. Do tej pory czuje niedosyt i smutek jak widze moich przyjaciol, meza i innych ze swoim rodzenstwem. Maja tak cudowne relacje, a ja zawsze tylko na mamusie bylam skazana....

Tak podzielilam sie z wami moimi przemysleniami ;)

reklama
Padam na pyszczek.... wysprzatałam mieszkanko.... mezus z obiadku zadowolony... Synek jako ze sie uczył sam jesc obiad to musiałam podłoge w kuchni myc dzis dwa razy:(
A tesciowa dopiero w poniedziałek przyjedzie i nocuje (ma daleko ok 120km) jakos to przezyje zwłaszca ze nie wiadomo czy na swieta ja odwiedzimy jak bedzie taka pogoda to na pewno nie.
Przepraszam ze tak samolubnie ale padam.... choc w sumie jeszcze wczesnie.

Różyczka nie dziwie Ci sie. ja dziś po pracy jak mops padłam i podniosłam sie tylko dla tego , że mąż wychodził. a i tak potem na młodego jednym okiem łypałam. no nie byłam w stanie działać :| w pracy dali mi dziś w kość...
Jutro jadę odebrać bombki zrobione na zamówienie. ot taki nie zobowiązujący prezent dla rodziny żeby wiedzieli że o nich myślimy :-). Jak dla mnie bombki z drugiego sortu ale co tam ;-) jedna gotowa młody chciał dla siebie, Więc mu kupiłam a dla rodziców i teściów zamówiłam.., imienne...i tak mnie dziś rano naszło żeby kopic młodemu jakieś plastykowe bombiszcza brokat i niech namaluje coś klejem a potem obsypiemy brokatem i będzie miał własne :-) bombki :-)

Załączniki

• IMG_1161a.jpg
    IMG_1161a.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 46
A ja sie nie wyspałam. Od połowy nocy spaliśmy w 3. Teraz pije kawę i powoli się budzę, już jedno oko mam otwarte, czekam na drugie :-D Z pozytywnych wiadomości to taka, że i u nas w końcu spadł śnieg i na dworze jest pięknie :-):-):-):-):-):-)

EDITNaprwde jeszcze śpię, dopiero doczytałam.Zumba to połączenie aerobiku z tańcem. Ściągnełam sobie filmiki i ćwicze w domu. Strasznie to lubię, bo nastraja mnie pozytywnie :tak:
Jak może zauważyłyście od jakiegoś czasu walczę z kilogramami, zwykłe ćwiczenia mnie nie pociągają, do miasta na aerobik nie chce mi się jeździć, to znalazłam sobię zumbę i to jest to !!!

Ostatnia edycja:
rozyczk@ to sie napracowalas...i niech ktos powie,ze sprzataniem nie mozna sie zmeczyc:wściekła/y:ja lubie sprzatac,jest to jakis rodzaj oderwania sie,ale tez jak kacze porzadki to padam...;-):-p:-)
Felidae babki super...bardzo mi sie podoba...:tak:
fanta20062 czyzbys byla zabiegana?jakies plany na weekend?to zycze udanego weekendu;-):tak:
Edysiek obudzilas sie?alez zazdroszcze tego sniegu...super...Angela pewnie na dworze???
acha i musze zobaczyc co to jest ta Zumba,mozesz polecic jakas stronke?zaciekawilo mnie to...a tez moglabym pare kg....;-)

U nas nadal piekna pogoda...

no i dziś spróbowałam wykończyć zeszłoroczna choinkę ..czubek jest masakra nie mogłam sobie poradzić atak dobrze mi szlo :baffled: zabieram do pracy zeby nie trzeba było ustawić takiej sztucznej bo nie ma czasu żeby to ubierać i rozbierać potem...
normalnie mam dzis chandrę :wściekła/y: młody sie obudził z temp 37,5 4 dni pochodził do przedszkola:wściekła/y::baffled: .....juz mi sił brakuje...na nerwy mam jeszcze aniołka z masy solnej do skończenia też zeszłorocznego.... wszytko porzuciłam jak sie młody rok temu rozłożył nienawidzę tego okresu :[

Załączniki

• IMG_1164a.jpg
    IMG_1164a.jpg
    36,5 KB · Wyświetleń: 54
Edysiek, bratanicy też właśnie magica sprezentuje gwiazdor ( mikołaj), a że przez allegro to n ie mam pojęcia z czego te figurki...strasznie mnie to ciekawi :-) dobrze, że u nas to dostanie to będę mogła zaspokoić ciekawość hi hi :-) miałam taki piękny plan, że pojadę z młodym do marketu i pochodzę popatrzę po sklepach i nic z tego :-( Czuje sie jak dziecko ktoremu zabrano cukierka :-(
Kompot z suszu bee ale to juz chyba gdzieś pisałam :-) rybka po grecku mniam ale tylko z filetów nie nawidze wyciągać ości! my robimy kapustę z fasolą "Jaśkiem" i jest super do filetów rybnych :-) nigdy nie robilismy ani kuti a ni klusek z makiem, jakos nie przepadam :-) wiem ze ludzie robią jeszcze pierogi ruskie ale tego to ja sie najadam w ciągu roku :-) i raz robiłam pieczarki faszerowane tez były dobre, ale kiepskie do odgrzewania :-) ot taka alternatywa miała byc dla ryby dla mojego M a sama jadłam :baffled: a on i tak tylko barszcz z uszkami zjadł...
Ja narobie sobie sałatek różnej maści :-) i może swoj ukochany szpinak w sosie serowym :-) dla mnie lepsze jak ciasto...

a ja mam takie pytanie,czy z tego folderu zdjec,mozna usunac zbedne zdjecia?wgralam kilka,tak na probe jak te sukienke chcialam pokazac i chce to usunac,acha i tam jest napisane,ze wykorzystano tyle... kb z dozwolonych...kb ,jak przekrocze te ilosc to juz nie bede mogla wgrywac zdjec????ech jaka ja jestem...:sorry2::sorry2:

reklama
Do góry