Edysiek
odkrywca
Witam!
Marcysia pięknie córcia wygląda w okularkach, udało Ci się dobrać odpowiednie
Andzia ciężkie są takie rocznice, światłka dla maluszków
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
Ja kiedyś nie za bardzo potrafiłam zrozumieć takie rzeczy, przyznam że forum wiele mnie nauczyło, czytając przeżycia niektórych mam zrozumiałam wiele rzeczy Chociaż sama tego nie przeżyłam teraz wiem jaka to może być tragedia. Szkoda, że nie wiedziałam tego wcześniej. Moja bratowa 2 razy poroniła zanim urodziła synka i przyznam, że nie rozumiałam jej bólu. No cóż człowek uczy sie całe życie
Fanta to życzę zdrówka
Młodamamusia synek sliczny a i mama niczego sobie ;-) Pewnie ciężko Wam jak mieszkacie osobno, ale w sumie jeszcze wszystko przed Wami
Różycz@ witaj !
Ja już mam weekend ale planów brak. Pewnie przesiedzimy w domu.
Marcysia pięknie córcia wygląda w okularkach, udało Ci się dobrać odpowiednie
Andzia ciężkie są takie rocznice, światłka dla maluszków
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
Ja kiedyś nie za bardzo potrafiłam zrozumieć takie rzeczy, przyznam że forum wiele mnie nauczyło, czytając przeżycia niektórych mam zrozumiałam wiele rzeczy Chociaż sama tego nie przeżyłam teraz wiem jaka to może być tragedia. Szkoda, że nie wiedziałam tego wcześniej. Moja bratowa 2 razy poroniła zanim urodziła synka i przyznam, że nie rozumiałam jej bólu. No cóż człowek uczy sie całe życie
Fanta to życzę zdrówka
Młodamamusia synek sliczny a i mama niczego sobie ;-) Pewnie ciężko Wam jak mieszkacie osobno, ale w sumie jeszcze wszystko przed Wami
Różycz@ witaj !
Ja już mam weekend ale planów brak. Pewnie przesiedzimy w domu.