reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Witam!
Marcysia pięknie córcia wygląda w okularkach, udało Ci się dobrać odpowiednie :tak:
Andzia ciężkie są takie rocznice, światłka dla maluszków
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
Ja kiedyś nie za bardzo potrafiłam zrozumieć takie rzeczy, przyznam że forum wiele mnie nauczyło, czytając przeżycia niektórych mam zrozumiałam wiele rzeczy :no: Chociaż sama tego nie przeżyłam teraz wiem jaka to może być tragedia. Szkoda, że nie wiedziałam tego wcześniej. Moja bratowa 2 razy poroniła zanim urodziła synka i przyznam, że nie rozumiałam jej bólu. No cóż człowek uczy sie całe życie :crazy:
Fanta to życzę zdrówka :tak:
Młodamamusia synek sliczny a i mama niczego sobie ;-) Pewnie ciężko Wam jak mieszkacie osobno, ale w sumie jeszcze wszystko przed Wami :tak:
Różycz@ witaj !
Ja już mam weekend ale planów brak. Pewnie przesiedzimy w domu.

reklama
Witam się weekendowo :tak:.
Nudzę się jak mops więc zaglądam do Was :-p.
Edysiek, dziękować napewno się przyda ;-).
Różycz@, witamy! :tak:
Kurczę dopiero po 9, a już sąsiad z góry wierci :wściekła/y::wściekła/y:. Co za... nawet w weekend nie daruje :-(.
Lecę sobie jakieś śniadanko skubnąć. Może zajrzę po południu.
Udanego weekendu dziewczyny!!!

Sie witam:)
dzieki za miłe przyjecie:)
wpadłam tylko na chwilke bo trzeba zmykac do obowiazków domowych. P sie własnie spełnia w roli ojca wiec mam chwilke wytchnienia a smyk broi od rana. Juz mnie zdenerwował kilka razy a potem przyszedł i sie słodko przytulił- cwaniak mały:) Po południu mamy basen wiec pewnie zajze tu dopiero wieczorkiem.
Marcysia córa ze chocho:)
Fanta to chyba taki czas porzadków przedprzed swiatecznych remontów bo u mnie tez za sciana ciekawe odgłosy ;/
Miłego dnia:)

witam!!!!
nowe mamusie witajcie!!!
u nas piekna pogoda,wiec wzielam sie za sprzatanie,wczoraj kuchnia(caly regal wymylam
:tak:itp.)dzisiaj firany zmieniam,kombinuje...:-p:tak::-)a teraz chwilke odpoczynku przy kawie i bb,
Edysiek jak w roli moderatora?gratuluje!
:tak:
mam nadzieje,ze femme fatal bedzie zagladala do nas,pomimo braku czasu:tak:
marcysia834 corci pieknie w okularkach,przyznac trzeba ze ma gust dziewczyna...;-):tak:
fanta20062 jak zdrowko?
mlodamamusia18
to ja gratuluje decuzji odwaznej w tak mlodym wieku dzidzia...a jak ze szkola?mam znajoma w twoim wieku i tez ma dziecko
w sumie mi sie podobaja takie mlode mamusie,jak ci synek urosnie moze z nim nawet do dyskoteki bedziesz smigala:tak::-)
rozyczk@
ja tez pochodze z lubelskiego...
:tak:
andzia111 zapalam swiatelko dla aniolkow
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]mam nadzieje,ze jakos przezylas ten dzien z kolezanka...smutne to...
Felidae,rox,gosiek-28...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Różyczka to fajnie jak tatuś angażuje się i można odpocząć. Mój to tak nie za bardzo był skory, teraz trochę lepiej, ale to nie to czego bym chciała.
Marcysia to współczuję bólu brzucha, ja właśnie oczekuję na @
Przez to ciągle chodzę głodna, cały czas chce mi się czegoś. No a staram się nie jeść za dużo. Jednak chwilowo zaspokoiłam swój głód, bo właśnie zrobiłam pizzę i zjadłam kawałeczek ;-)
Zyta na razie dobrze, mam nadzieję że dam radę
U nas pogoda byle jaka, szaro buro, tyle że nie jest bardzo zimno. Ale ja już bym chyba wolała, żeby był mróz i świeciło słońce.

reklama
Próbowałam ogarnąć. ale tyle sie tu działo ze nie dałam rady hahah
FANTA oczywiście, że młody po 5 dniach przedszkola chory :-( w nocy narzekał na ból głowy jeśli sie powtórzy jutro jadę na izbę przyjęć narazie dałam sinupret i robione krople z antybiotykiem :-( a dopiero 2 tygodnie po kuracji Zinatem :-(
EDYSIA na moderatora :-)
witam nowe mamy :-) a tym czasem ide po lampkę wina :-)

Do góry