reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Edysiek witaj witaj.
ta matka jakaś porąbana krzywdę dziecku robi tylko ciekawe czy swiadomie czy nie...szkoda mi tej dziewczynki bo nie wierzę że pare groszy by na tego Mikołaja nie wyskrobała.

reklama
Edysiek mam już sposób na szybkie zasypianie....... dzisiaj znów sąsiada było słychać ale nie aż tak głośno..... mimo wszystko mi przeszkadzał..... więc do misia zanim wyszedł do pracy żeby dał mi swoje zatyczki do uszu........ i zasnęłam jak dziecko niczego nie słysząc..... dobrze że się ocknęłam bo bym nawet chyba budzika nie usłyszałam :-D:-D:-D

marcysia a cóż to sąsiad wyprawia że zasnąć niedaje ?

witam z rana ,

dzieć mój coś zatkany nosek ma .niewiem czy to z nocy ,czy katarzysko sie szykuje. nawilżyłam i zobaczymy jak to będzie.

robie dziś naleśniczki na obiad ze szpinakiem i serem ,oskar oczywiście krupnik dotego bo on to zupowy chłopak jest.

a jutro czeka mnie ciężki dzień i zbieram siły :) , ach nielubie takich dni bo potem zbieram sie w kupe kilka dni.

dziękuje to tak jak w suwaczku widac jestem mamusią 5miesięcznego szkraba Rafała :-) . O ciązy dowiedziałam się tydzien po mojej 18stce. Była to planowana ciaża. Staraliśmy sie 7 miesięcy . JEstem szczęśliwa.
Młody ząbkuję , jest na MM przesypia ładnie nocki tylko w dzien nie bardzo chce spać. :-) a tak to anioleczek mamusi :-)

reklama
Do góry