reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

reklama
Młodamamusia witaj ! Szybko chciałaś zostać mamą :szok: Ale skoro czułaś taką potrzebę to dobrze.
Marcysia dobrze, że znalazłaś sposób na spanie :-) Teraz prosimy o zdjęcie córci w okularkach :tak:
Andzia ja tez lubię naleśniki na słono, ostatnio z tuńczykiem :-) Zdrówka dla małego.
Nie wiem co Cię jutro czeka, ale powodzenia :tak:
Musze lecieć po Angelę, poszła na spotkanie komunijne. To co prawda blisko, ale już sie robi ciemno i nie chce, żeby szła sama.

witaj młodamamusiu :-D pisz coś o sobie ,wklej fotki cobyśmy cie poznały trochu :-):-)

edysiek matko przełożona ;-):-p dobrze ze chodzisz po córe jak sie szarówa robi takie skarby trza mieć na oku :tak:
a co do jutra to właśnie mija rok odkąd znajomym zmarły te pięcioraczki ,Majka poprosiła mnie bym z nią na cmętarz pojechała , i tak miałam iść tylko że samemu to inaczej a tak to wiadomo szkoda mi jej bardzo pewnie potem gdzieś na kofi pujdziemy popłakać . nielubie takich dni ,bo na sercu potem ciężko.

marcysia fajna ta twoja córa :tak:

andzia111 współczuję Twojej koleżance stracić na raz 5 dzieci :-( to dla jej maluszków
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

fajna nie:) hehe a jaki łobuziak zakręcony to mała bania......

Dzień dobry
kawa-po-rumunsku.jpg

dziś w szkole dzień na sportowo zdjęcia powyżej na poprzedniej wypowiedzi :)
chciałam zapłacić za obiad oliwi w szkole na święta to nie wydaje tylko trzeba przynieść odliczone :eek: bezsens
całkowity bez plan na dziś

Hej dziewczyny!
Witam się przedpołudniowo :tak:
Ja dziś zaglądam do Was tylko na chwilkę, żeby Was nie pozarażać :-D:-D.
Widzę, że mamy nową osóbkę u nas Młodamamusia witaj i opowiadaj co u Ciebie ;-).
Edysiek, gratuluję moderatorki :tak:.
Marcysia, oj napiła bym się takiej kawki. Ładnie Oliwce w okularkach :tak:.
Famme, wpadaj do nas czasem :-).
Andzia, dobrze, że koleżanka ma w Tobie oparcie :tak:
A u mnie...
Kaszle, kicham, smarczę, małemu za to już lepiej. Szykuję się do jego urodzin <choć powiem Wam, że weny mi brak:tak:>, ogólnie mam lenia i działam na popych :-D.
Miłego i spokojnego dnia dziewczyny. Ewentualnie udanego weekendu, bo nie wiem czy w sobotę i niedzielę do Was zajrzę.

wiec ;-)

to ja i moj synuś ;-)
P011111_15.04_[01].jpgP151011_13.27_[01].jpgP161011_13.18.jpgP281011_16.28_[01].jpgRafcio10.11.11.jpgja.jpg

od wtorku wracam do szkoly i na praktyke nie chodzilam bo nie mialam z kim zostawic Rafała ;-). a teraz zostanie z nim moja mama . Z moim K... nie mieszkamy razem on mieszka u siebie i ja u siebie ...

reklama
Cześć dziewczyny:)
czy mozna sie przyłaczyć?

Jestem mamą jedynaka i mam nadzieje ze tak zostanie jeszcze jakies 4 lata, potem postaramy sie o siostrzyczke:) hehe
Na codzień zajmuje sie domem i wychowywaniem mojego 14-miesiecznego Olka, jednym słowem jestem na urlopie wychowawczym i bardzo dobrze mi z tym:) bardzo nie lubie swojej pracy.

młodamamusia18 fajowskiego masz synka:)

Do góry